Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ušakovs vairs nevēlas sniegt komentārus par rupjībām domes sēdē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Bet krieviem patik un vini balsos atkal.
pingviins
p
Viena lieta ir tas, ka abi tie pretvalstiskie elementi tur lamaajaas krieviski. Otra - kaads turklaat bija sarunas saturs... "Eiropas pilseetu meeru pakts... kas tas taads?" "Ai, h## vinju zin." Lieliska kompetence. Nav vaardam vietas. Un civleeki par shiem balsoja?! Man liekas, ka pietiek vienreiz dzirdeet kaa Shlesers runaa, lai gribeetos vinju deporteet, nevis par vinju balsot.
ārprāc
ā
Un tas ir viņu labākais kadrs???????????????
Jurs Zemīts
J
Dzīvoju jau gadus 60 Aaustrālijā un ja man ir jālamājās, tad pēc ilgās prombūtnes no Latvijas, lamājos vai nu krieviski vai angliski. Nabaga Ušakovam ir tikai viena iespēja - krieviski. Juris.
Nekomentē ar
N
Bet viens vadonis atgriezies no salūta sievai: Snačala, ņe huja, potom jōōōōōbtvaju maķ, potom opjaķ ne huja. Sieva paīrīnijās...
KAMPĒJCŪKU BRIGĀDE
K
KO JŪS VĒL GRIBAT NO ŠLESERA ŠOFERDĒLĒNA UŠĀKOVA ........ ?? KULTŪRU VAI ???
apolitiska butne
a
Isteniibaa labs jautaajums, kas, te ta teikt, paraadas. Kaapeec Dolgopolovs, ka inteligents cilveeks buudams, nav sajaa amataa. Vnk. jautaaju.
Es 2
E
Nu tiešām, tagad vairs atliek tikai skaļi purkšķināt un atraugāties sēžu laikā, tad Ušakova līmenim atbilstoši viss notiktu. Nu nekur pasaulē par mērnu nevarētu tikt ievēlēts tāds nesakarīgs un nepieredzējis puišelis pirmklasnieka izskatā... Mēri ir cienījami vīri ar daudzām izglītībām, ilgu pieredzi. Eiropā nekas tamlīdzīgs nebūtu iespējams. Pat Maskavā nē, neticu, ka Lužkovs lamājas matom sēžu zālē. Ušakov, nokaunies un atdod amatu kādam, kurš ir izglītots un inteliģents. Jo arī šleseram nav izglītības, abi divi tādi neizglītoti pie varas, un tas jau ir bīstami.
Alexander
A
Я бы их еще не так обозвал!!!
Valters
V
Droši vien nākošais par ko būs jāsniedz komentāri,būs par Domes trepju piegānīšana.
KLM
K
Pat bail iedomāties, kas notiktu, ja Ušakovam būtu 5 augstākās izglītības! .............................................. ............................................................ ................................................. To kungs, viņš būtu vēl izglītotāks - starp trīsstāvīgajiem, dzimtajiem vārdiem, aiz katra trešā iespraustu pāris vārdu franciski, piemēram ''bon ton", kas tulkojumā nozīmē - labais tonis.....
Kate
K
Dienas raksti stila un pareizrakstibas kludu delj arvien vairak sak lidzinaties Delfi raksteliem! Vai tiesam redakcija nav palicis neviens kaut vai vidusskolu beigusais, kas jutas atbildigs par sava darba kvalitati?
Arturs .M
A
Vairs par to nerunāt noteikti ieteica Šlesers! Gāzi grīdā,ko tur attaisnoties nah..!
Inga
I
Nu, protams! Bijusi nebijusi tā lamāšanās - krieviem jau tā pierasta lieta?
ausainis
a
bljā... bljēē... bēē.. bēē... teļš par mēri

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas