Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ušakovs: ZRP, lai mainītu viedokli, nevajag nekādus tankus - to var nopirkt ar vienu ministra portfeli

11.Saeimas vēlēšanās uzvarējusī apvienība Saskaņas centrs (SC) izmantos visas pieļaujamās iespējas un vērsīsies pie Valsts prezidenta Andra Bērziņa, lai norādītu, ka šādai koalīcijai, kuru veidotu Zatlera Reformu partija, Vienotība un Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK, nebūs ilga perspektīva un rīcībspējīga. 

Šādu viedokli otrdienas rītā intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja SC līderis Nils Ušakovs.

Viņš teica, ka, lai pārliecinātu Valsts prezidentu, SC izmantos visas parlamentārās iespējas, norādot viņam, ka atbalstīt šādu koalīcijas modeli nebūtu pareizi. Turklāt šādai koalīcijai būs neliels vairākums, kas nevarēšot ļaut īstenot deklarētās reformas.

N.Ušakovs kritizēja ZRP līderi Valdi Zatleru, kura viedoklis esot nenoturīgs: "Zatlera Reformu partijai, lai mainītu viedokli, nevajag nekādus tankus, to var nopirkt ar vienu ministra portfeli," sacīja N.Ušakovs. 

"Cik var spriest, Zatlera Reformu partija visdrīzāk saņems sešus ministru portfeļus. Manuprāt, diemžēl, tas ir viens no iemesliem, kāpēc Zatlera Reformu partija mainījusi viedokli," sacīja N.Ušakovs.

"Pieļauju, ka Saskaņas centra vēlētāji un atbalstītāji vērsīsies pie Valsts prezidenta pirms 17.oktobra, lai mēģinātu  prezidentu pārliecināt, ka šai koalīcijai nebūs ilga perspektīva un rīcībspējīga," sacīja N.Ušakovs. Viņš uzsvēra, ka prezidents lēmumu vēl nav pieņēmis, bet SC joprojām uzskata, ka labākā koalīcija būs no SC, Vienotības un ZRP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas