Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ušakovs: ZRP, lai mainītu viedokli, nevajag nekādus tankus - to var nopirkt ar vienu ministra portfeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daila
D
Acīmredzot Ušakovs zin, ko runā, varbūt Zatleram samaksāja par maz?
Dr.xy
D
Ar veselu sapratu un logisku domasanu, diskusijas par to ka SC un parejas pretvalsiskas organizacijas tadas ka,dzimta valoda,PTVL un sociki, varetu ienemt kadu posteni Latvijas Valsts valdiba,IR ABSOLUTI NEVAJADZIGAS UN ABSURDAS. Vini ir Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki,kuri sadarbojoties ar Launuma Imperiju censas iznicinat Latvijas Valsti un latviesu tautu. Vini ir Latvijas Valsts nodeveji,kurus nekavejoties ir jasoda par Valsts nodevibu.
NIRDZIGI
N
KADS DIENAS LOCEKLIS TOS MINUSUS PIEVINOJA KOMENTIEM ,VAI KADS NO OKUPANTU VESTNIECIBAS 9EGENERATIEM?
MV
M
vispar jau prasas Urlakovam ar Urbi ,pajautāt vai tiešam cerēja ka zatlers šamos vienīgos neuzmetīs-viņi tak laikam bij pēdējie ko vēl nebij paspējis šis gada uzmetēja laureāts uzmest,līdz vakarvakaram:D
beidz ušakov
b
baltija nekad valdībā nelaidīs kgb "maķ tvoju maķ" leksikona pabiras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hitlers un staļins patiesi var te var uzvarēt tikai ar tankiem. Baltija nav tik stulba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kāda jūs krieviu partija? Krievu Lielais Kauns jūs esat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dekolonizacija
d
to extremistu ar visu okupantu bandu vajag beidzot valsti azliegt ar likumu. ddd
Zeps
Z
Tāpēc jau Latvijai ir vajadzīgas četrpadsmit ministrijas,nevis desmit kā Briselē,vai septiņas kā Šveicē! Un,kā teica Urbanovičs,vajadzētu pat vairāk-katrai nozarei savu!
ušlak
u
chemodan,wokzal... pošol naH.. d d d
abroze
a
runājot Streipa terminos par Zatlera nelokāmo lēmumu ņemt valdībā Saskaņas centru, jāsaka - who's da bitch now!? :)
Ilze
I
Nil! Vai tā ir Tava cena, viens ministra krēsls?
Aldis Dimants
A
Neesmu SC atbalstītājs, taču gala lēmums par saskaņiešu paturēšanu opozīcijā ir apbrīnojami tuvredzīgs un ilgtermiņā smagi atspēlēsies topošajai koalīcijai kā arī visai valstij. Pirmkārt valdošās partijas ir viennozīmīgi pierādījušas, ka varas sadalījumā primārais ir etniskais princips.Visādi dzintari var bezatbildīgi bļaustīties par okupāciju un kolonistiem, bet 40% Latvijas iedzīvotāju ir citādas etniskās izcelsmes, tā ir realitāte un no tās nekur neaizbēgsim. Paši tā sauktie "nacionāļi" nekur tālāk par bļaušanu - okupācija, kolonists, netiek, ko īsti darīt ar šiem 40% iedzīvotāju, ne tāds dzintars, ne kristovskis piedāvāt nespēj. Varbūt spēj dakteris Slucis, bet līdz gāzes kamerām cerams nenonāksim. Daudz labāk ir valdībā sadarboties ar mēreni centrisku un adekvātu krievvalodīgo partiju nevis cīnīties ar osipova-lindermana tipa atsaldeņiem. Tagad, kad visiem SC vēlētājiem ir bez ceremonijām un paskaidrojumiem iespļauts sejā, šādi osipovi var berzēt rokas, šis ir viņu laiks. Vainot par to ierindas krievvalodīgo iedzīvotāju mēs nevarēsim. Nu neredz viņš vairs iespēju realizēt savu balsi. Arī latviešu elektorātam nav par ko priecāties. Uzticības kredīts varas partijām ir līdzvērtīgs nullei. Nepieciešamas radikālas pārmaiņas, iesīkstējušās partiju diktatūras sagrāve. Pagaidām nekas neliecina, ka gaidāmas pozitīvas pārmaiņas. Lielākā daļa veco siles strēbēju ir atpakaļ, krēslu dalīšana notiek labākajās Latvijas politikānisma tradīcijās, tas, ka koalīcijas nosaukumā lepni piekabināts vārds "reformu", nepārliecina. Atlaižot Saeimu Latvijai bija iespēja, tagad šķiet, ka tā ir izpļurkāta neatgriezeniski.
Dimant,
D
Saskaņas centram pietiek advokātu arī bez tevis. Un gāzes kameras izdomāja tava un Saskaņas centra apjūsmotā Staļina impērijā.
  • 2
  • 7
ak vai
a
Teorētiski tev var piekrist, bet... kur lai ierauga to mēreno krievu partiju? SC darbība (nevis vārdi) neko labu līdz šim nav rādījusi.
  • 2
  • 6
hfrioifer
h
veletajiem par Zatleru-ŠĶĒLI vajadzetu jsuties reali izrunitiem...
Ir OK!
I
Zatleram bija dots uzdevums no "labajiem" oligarhiem - dabūt SC valdībā. Laikam pēdējā brīdī viņam piedāvāja amatiņu Saeimā un SC tika "uzmests"! Pirms nedēļas par koalīcijas kodolu pasludinātais SC vairs nebija pat čaula un no tanku uzbrukuma (Latvijā ir 2 tanki!) SC vairs nav jāsargā. Toties pats Zatlers ir kļuvis par koalīcijas čaulu šī vārda pilnā nozīmē.
Maija
M
Šāds gājiens vienkārši tracina to vēlētāju pārsvaru,kas balsoja par SC,jo ir ļoti ,ļoti vīlušies Dombrovska valdīšanas melos.Kam tad vajadzētu notikt vēl,lai ieklausītos šo cilvēku balsīs,vai vēlmēs,ko viņi pauda balsojot par SC?
skaitļi nemelo
s
Vēlētāju skaits Saeimas vēlēšanu apgabalos - 1532851 Par Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs" nodoto balsu skaits - 259930 jeb 16.96% no vēlētāju kopskaita. Skaitļi nemelo. Arī Dombrovskis nemelo. Melo Maija, jo 16.96% NAV VĒLĒTĀJU PĀRSVARS !
  • 5
  • 6
kukuls
k
Puisis iekļāvies sistēmā, atklāti ziņo ko un par cik pērk un pārdod. Žēl, ka izjuka vienot Zatlera izsapņotā aploksnīšu devēju-ņēmēju apvienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas