Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Uz pirmo sēdi sanāk 10.Saeima, Zatlers nominēs jauno premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigus
Z
Nu bet nav tak tiešraide TV..... :@
nnn2
n
jaunā cirka sezona sākas ar klauniem,žonglieriem un cilvēku apmānītājiem..... jaunās 100dumjās galvas sāk darbu
Yol
Y
Zagļu bandai tomēr taisnība. Kamēr Dombrovskis nemaina nodokļu sistēmu (Šķēles ieviestu), tikmēr zagļu bandai taisnība. Nabagi apmaksā 95% valsts izdevumu, kamēr normālā Eiropas valstī nabagi apmaksā tikai 20% valsts izdevumu. Latvijā buržujiem ir radīti siltumnīcas apstākļi un Dombrovskis ar zobiem un nagiem šo situāciju aizstāv!
Yol
Y
Latvijas Republikas deputāti! Uzlieciet vienreiz buržujiem Eiropas nodokļus! Nabagi vieni paši šo valsti neizbaros.
alias
a
Taisnība. Lembergs ir patiesais uzvarētājs šajās vēlēšanās un tieši viņš šobrīd diriģē orķestri, ne Dombrovskis. Par Vienotību vispār labāk klusēt, nekādas Vienotības patiesībā nav, ir kārtējais alkatīgais grupējums, kas ticis pie varas. Ja arī būs Dombrovska valdība, ne uz ilgu laiku. Jau nākamruden būs jauna Saeima ārkārtas vēlēšanās. Diemžēl tā izskatās.
Dīzels
D
Ieslēdz gaismu vēlēšanas jau sen garām :DDD
Figvams
F
Sauc, ko gribi, tik un tā valdību vadīs Lembergs.
KLM
K
slava kalvītim visu bērniņu acu raugam - šis sagādājis pūrā katram bērniņam 7,5 miljardus pa draugam
Vetis
V
Prezidenta loma kļuvusi tik formāla, ka Satversme iegūst baisu formu.Tā nav satversme! Pat Anglijas karalienei ir lielāks svars,kā Latvijas valsts prezidentam. Kas valda par Latviju?Šodienas situācija, kā nekad parāda Latvijas traģēdiju.Visu nosaka kādi pieci seši oligarhi.Tirgoņi, kas novedīs Latviju vēstures miskastē!
Policy of Truth
P
K.Šadurskis, vaicāts par personāliju izvēles kritērijiem, arī paziņoja, ka "ir grūti atbalsta vēstules uzskatīt par nopietnu kritēriju" un šajā brīdī, kad Saeimas deputāti ir mandātu saņēmuši, "darbaļaužu vēstules nav vairs īstais instruments". R.Ķīlis gan pauda cerību, ka šīs Saeimas laikā viedoklis, ka cilvēki var "stāvēt pie ratiem", mainīsies, un ar Vācijas piemēru parādīja, kā var ņemt vērā "darbaļaužu vēstules".
KLM
K
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes ................................................... ........................................................... Kāda laime, ka ir vēl Latvijā cilvēki, kuri nebaidās teikt taisnību - jā, tieši Dombrovska valdība saorganizāja slimo bērniņu apzagšanu Bērnu slimnīcā...Labi, ka TP šos pieķēra pie rokas...Slava TP - slimu bērnu draugam un aizgādnim !
ZZS politika
Z
Labklājības ministrijā turpināsies ZZS politika pret ģimenēm ar bērniem.
zagļu banda
z
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes
RRR
R
Prezidents nevis nominees "Premjeru", bet gan nosauks personu, kuru aicinaas sastaadiit Kabinetu. Ja sastaadiitajaa Kabinetaa persona sev buus noziimeejusi "Premjera" amatu un, ja Saeima Kabinetu apstiprinaas, tad buus "Premjers". Bet pagaidaam (atbilstosi Satversmei) Prezidents nomineet "Premjeru" nevar! Varbuut vareetu buut runa vieniigi par "Premjera amata KANDIDAATA" nomineeshanu!
ha!
h
tas tik būs humors, kad latviski runāt nekākošie no kanceles zvērēs latviski :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saeimā iekļuvušie


* 10.Saeimā ir iekļuvušas 5 apvienības, no kurām vislielāko - 31,2% - vēlētāju atbalstu saņēma līdz šim valdību vadošā "Vienotība", līdz ar to iegūstot 33 deputātu mandātus.

* Otrs labākais vēlēšanu rezultāts bija SC, kura ir ieguvusi 29 deputātu vietas, tomēr saskaņā ar patlaban notiekošo jaunās koalīcijas veidošanas procesu atkal palikusi opozīcijā.

* ZZS jaunajā sasaukumā būs 22 pārstāvji, bet apvienībai "Par labu Latviju" un Nacionālajai apvienībai - katrai astoņi deputāti.

* Koalīciju plāno veidot "Vienotība" ar ZZS, tādējādi kopumā nodrošinot valdības darbam atbalstu parlamentā ar 55 balsīm.

* ZZS tai atvēlētajiem sešiem ministru krēsliem virza: veselības ministra amatam - Liepājas reģionālās slimnīcas vadītāju Juri Bārzdiņu, satiksmes ministra postenim - līdzšinējo labklājības ministru Uldi Auguli, izglītības ministra amatam - izglītības ministrijas parlamentāro sekretāru Rolandu Broku, bet labklājības ministra krēslam - Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāju Ilonu Jurševsku. Zemkopības ministra amatā ZZS izvirzījusi līdzšinējo ministru Jāni Dūklavu, bet apvienoto Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) vadītāja amatam - Raimondu Vējoni.

* "Vienotība" apvienības vadītāju Ģirtu Valdi Kristovski ("Pilsoniskā savienība") izvirzījusi ārlietu ministra amatam, Arti Pabriku ("Sabiedrība citai politikai", SCP) - aizsardzības un premjera biedra amatam, Aigaru Štokenbergu (SCP) - tieslietu, Arti Kamparu ("Jaunais laiks", JL) - ekonomikas, Sarmīti Ēlerti (PS) - kultūras, Lindu Mūrnieci (JL) - iekšlietu ministres amatam, bet premjera padomnieks un ekonomists Andris Vilks (PS) ir finanšu ministra amata kandidāts.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas