Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uz tikšanos ar Zatleru dosies teju visa Vienotības valde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
citātipar jenotības prezi dentu
c
Vienotība ķeras pie Zatlera kā pe salmiņa. Un uz viņa muguras cer iebraukt nākamajā saeimā. VISA VALDE !! VISI jenotiņi kā viens aiztecējuši pie Zoodārza Prezidenta izlūgties, lai šis nesoda vinus tig bargi, lai nedibina savu partiju Liela daļa tur ir ambiciozi nejēgas un prasti karjeristi, kuri no valsts politikas nekā nejēdz un kuru dēļ jau to Saeimu dabūja atlaist. Būtu stulbi pa jaunu viņus atkal vilkt iekšā. Zatlers ir traģiska personība. Nu nav viņš politiķis, nav. Čiks tur būs.Laikam saross viņu pamudināja uz šo avantūru, Saeimas atlaišanu. Vienotības prem-jērs un rižā balerīna pirms zaeimas atlaišanas šo šovu sarunāja.... hi hi... tāpēc Voldiņš neaicināja citas partijas uz pārrunām, bet visu izlēma kopā ar jenotu pa dauzām. Ne par velti Vienotības cilvēki finansēja oligarhu kapusvētkus
aritmētika vienkārša
a
33 jenotības nulles savienojas ar 1 lielu Vienotības nulli ,summā sanāk......liela nullle
alberts
a
Ta nu ir!"Vienotība" mekle variantu izdzīvot un Zatlers ir laba "lokomotīve" - pagaidam - kamer A.Berziņš nav sevi paradijis - "KO PROT".Es šā vai ta balsoju par VL-TB/LNNK!
Harijs
H
Neapšaubāma mērķu kopība ir ievilkt valdībā krievus.
XYZ
X
Saslēgt rokudzelžos un pievienot! Vai arī ar kādām vielām sabarot un pievienot! Galvenais neitralizēt, pievienojot!
anna
a
nu, ja Zatlers aizies ar vienotību. tad tas ir viņu kopēji izstrādāts triks
Psihoterapeits
P
Zatlers ir traģiska personība. Nu nav viņš politiķis, nav. Čiks tur būs. Es nezinu, kas viņu pamudināja uz šo avantūru, Saeimas atlaišanu. No visām versijām visticamākā man liekas - Lilitiņa. Vismazāk ticama - ka četru gadu pēdējā nedēļā Zatleram atvērās acis uz oligarhiem. Lai tur vai kā, katrs pats savas laimes kalējs, arī Zatlers. Man viņu žēl.
Kurmītis
K
+++ Uz tikšanos ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, lai pārrunātu aicinājumu prezidentam pievienoties Vienotībai un startēšanu Saeimas ārkārtas vēlēšanās no Vienotības saraksta, trešdien dosies visa apvienības valde, informēja apvienības preses sekretāre Laila Timrota. +++ : )))) Šitas labais!!! VISA VALDE !! VISI jenotiņi kā viens aiztecējuši pie Zoodārza Prezidenta izlūgties, lai šis nesoda vinus tig bargi, lai nedibina savu partiju, lia naķ viņu pulkā!! Diez – vai dombrovskis arī ir jenotu valdē? Tad šis arī tagad uz celīšiem lūgšus lūgsies Zateru ieņemt viņa – voldiņa pirmo Lokomotīves vietu da-jebkurā no novadiem vēlēšanās ! ... :))) : ))))) vaīīī-īī-ī-iiii .... kādā gan pakaļā jenoti jūtas, ja gatavi šitā pazemoties – bučot roku un iet lūgties to, kurš viņus kā reize ar sūdainu koku no Saeimas ir patriecis ! ... : ))))
Putas
P
Hameleons tiksies ar rotaļniekiem...
TV
T
Zatleram ar Vienotību jabūt ļoti uzmanīgam. No tā kantora var , labi, ja trešo daļu paņemt un iesaistīt politikā. Liela daļa tur ir ambiciozi nejēgas un prasti karjeristi, kuri no valsts politikas nekā nejēdz un kuru dēļ jau to Saeimu dabūja atlaist. Būtu stulbi pa jaunu viņus atkal vilkt iekšā.
Gogi
G
Tikai neaizmirstiet izskūt ānusus.
c
c
ne par velti Vienotības cilvēki finansēja oligarhu kapusvētkus
Jukums
J
Izskatās, ka Vienotība ķeras pie Zatlera kā pe salmiņa. Un uz viņa muguras cer iebraukt nākamajā saeimā. Es gan varāk gaidu kādu rīcību nodokļu sistēmas reformu sakarā - to pārlikšanu no darba algam uz nekustamajiem īpasumiem, protams, iestrādājot minimālo aizsardzību. Tapat gaidu progresīvās ienakuma nodokļu sistēmas ieviešanu - tā ir obligāta prasība. Tikai vezums nekust. Personālijas būtībā ir otršķirīgs jautājums - galvenais ir reformas, normāla programma, kas arī stingri tiek realizēta. Bet tā joprojām nav.
anna
a
kāds farss!
pareizi
p
kristovskis nu tik buus gudraakais padomdeveejs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas