Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Uzvaras dienas svinībās visā Latvijā piedalījušies ap 20 tūkstoši cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Klaidonis
K
"Nacisma sagrāvi" citur Eiropā nesvin, bet gan 8.maijā piemin II pasaules kara beigas (un ne kaut kādu lielo tēvijas karu - vai tad latviešiem padomu savienība bija tēvija?)! Latviešiem 9. maijā sākās otrā padomju okupācija! Žēl ka mūsu pašu dzintara latviēši bez domāšanas pārņēmuši padomju terminoloģiju un tradicijas. Vai kāds vispār atzīmēja Eiropas dienu?
he he
h
mani tiešām izbrīna, ka ar katru gadu uzskati kļūst arvien radikālāki un izteicieni demagoģiskāki. No abām pusēm. Tas liecina par starpkopienu plaisas padziļināšanos. pat ja tas ir politiķu inspirēts- degšanā piedalāmies mēs visi. Tikai nesakiet,ka no tā kādam būs labāk. Cenšanās mierīgi pastāvēt līdzās nav modē. Izskatās, ka Latvijā jebkura svētku diena ir savstarpēja naida diena. Vai mēs barojamies no naida? Lai kā mums negribētos to atzīt, mēs daudz ko darām "par spīti tiem otriem".
AL
A
Krievu kolonisti palikuši pavisam slinki un ar vien mazākak piedalās savu senču - okupantu svinībās. Kur skatās PCTVL un SC, vai Krievija par velti šo partiju uzturēšanai šķiež naudu?
bimbam
b
Ka tad "atbrivotaji" trakte nelikumigas deportacijas, kuras notika pec kara, t.i. pec "atbrivosanas"!? Nemaz nerunasim par (principa kopa pec vienosanas ar Vaciju) par Baltijas valstu okupaciju pirms II PK, ari tad notikusam deportacijam utt!? Pareizi butu bijis, ka LV pasaka paldies CCCP par atbrivosanu no fasistiem, tad CCCP armija sapako mantinas un tinas atpakal uz Varenplaso! Te neder arguments, ka ari Vacija pec kara palika Sabiedroto karaspeks, jo CCCP valdijuma nonakusa LV no okupacijas iznaca lauka tik noplukusi un izmocita, ka zel palika skatoties. Okupantu varzas LV diemzel neko pozitivu nav devusas!
Girts
G
Svētki nosvinēti, šodien jāsalāpās, rīt atkal jauna diena. Tomēr dīvaini, kā tie ietiepīgie latvieši, igauņi, poļi, ukraiņi, par eiropiešiem nemaz nerunājot NESAPROT, ka padomju armija bija LABA, ka viņu zvērības ir attaisnojamas!!!!!
anna
a
nu i zagnul! tam, ka uzvaras diena sobirajet 20 tūkstošus cilvēku, nav nekāda sakara ar praviteļstvu-vnk tie, kuri karoja, atceras to, ko piedzīvoja un zaudēja karā a es atceros savus vectēvus-viens karoja krievu pusē un tika līdz berlīnei, a otrs bija mežabrālis un lūdza Dievu, kad citi apkārt, viens pēc otra, mira no lodēm attīsties, latvieti, vienreiz līdz šai patiesībai
Celoveks2
C
Smotrja na situaciju v Latviji kogda vorovstvo v pravitelstve dostigla razmerov kogda gosudarstvo pocti obonkrotilos kogda ljudi gotovi golosovats hots za certei hots za komunistov nevolju nacinaes dumats a cto slucilos v 1939? pocemu narod neprotivilos okkupaciji? Daze scas kogda nesmotrja cto mi znaem zverstva kak krasnoi armiji tak koricnevoi armiji cernije dela kak fasistov tak i komunistov takoi prazdnik sobiret 20 tisjac ucastnikov. Otvet prostoi, kazetsa v 1918 po 1940 god v Latviji v pravitelstve bili takie ze vori kak i scas v 2009...
fūrija
f
taisni vai apsmējos, kad krievu TV 1 programmas ziņās tas diktors mūjābels teica - "simtiem tūkstošu nebeidzams ļauzū pūlis plūst uz Uzvaras pieminekli".....
Dina
D
Jūs daiļrunīgi aprakstāt savu tautiešu bēdas, toties ignorējat to postu, ko Baltijas tautām atnesa padomju režīms. Piekritīsiet taču, ka ir sliktais tonis priecāties par savu laimi uz otra nelaimes rēķina.
Человек
Ч
А алтернатив рок послушайте, для общего развития. Русская интеллигенция, это вообще атас:) И не только русская:) Послуш., напр, Jain Air - Jankie :-) Лучшая группа: Разогревали Linkin Park
nv Dinai
n
cienītā, kur es kaut ko tādu uzrakstīju? kas tie par suņa murgiem? Jums arī ar latviešu valodu problēmas? nevajag izgudrot to, kas netika uzrakstīts. tas godu nedara.
Dina
D
nv 09.05.2009 22:03 - Tātad, jūsuprāt, ciešanas pieminēt drīkstat tikai jūs? Visiem pārējiem SAVAS ciešanas jāaizmirst? Jo jūs esat vienlīdzīgāki par citiem? Cik precīzi Orvels jūs aprakstījis.
anna
a
and ko tad es ta te tā esmu ieņēmusi par daudz? patiesību, vai?atver acis, latvieti! pat tavas acis tev vairs nepieder!
anna
a
a ты однако... простой придурок с чем тебя и поздравляю!!!
lno
l
Nu, sieva, tu šoreiz ieņēmi par daudz:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas