Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vācija atbalsta Latvijas virzību uz eirozonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
b2
b
Tieksim ta, varbut vareja labak bet pagaidam Dombrovskis sture pareizi. Jautajums ir ja kadreiz Dombrovska nebutu vai atkal Latvija valdiba neparaditos kadi burbula puteji, gazi grida vai vel launak Moskali. Kamer Dombrovskis sture mums ir japaspej iestaties eirozona lai velak butu skaidri stingri notekumi.
Speciali nacbolam Berijam
S
Man nav ietaupijumu brūkstošajās bankās.
LV
L
Pirmkārt, tas ir viedoklis. Es paudu savu viedokli un neuzdevu jautājumu.
Atbilde > jautajiens
A
Nesegtas matērijas nekolekcionēju, ar to mēs arī atšķiramies.
Pirmkārt
P
Tapēc, ka inflācija ir mākslīga parādība un USD&EUR klubā tādas nav tapat ka PSRS nebija seksa. Visdrīzāk tā inflācija ir tik liela, ka neiekļaujas parādu rāmjos un tieši tapēc ir ideja piedrukāt bez limita, liš by voiny nebylo. Tieši tā, šai naudas sistēmai ar ekonomiku nav nekāda sakara, jo tās pamats ir religija, naudas religija.
Runcs>Berija
R
Izmisuma bļāvieni atskanētu gan ,tikai no tevis un tev līdzīgiem-te jau ar godīgu darbu neko nevar uzkrāt.,
LV
L
LV neko nav parādā aizdevējiem. Naudu aizņēmās nelikumīgā koalīcija, pirms tam nozogot valsts budžetu privātbiznesa stutēšanai. Ja tā bija "sistēmas" banka, tad tie ir "sistēmas" parādi Latvijai par stutēšanu.
Lavrentijs Palics Berija
L
Pirmkaart, nacbolikji, ne tu buusi tas, kursh veertees likumiibu. Otrkaart, buutu baigi jautri klausiitie tavus izmisuma bljaavienus, ja latvijaa sabruktu bankas kaa skjira, kopaa ar taviem ietaupiijumiem.
  • 0
  • 0
Nafta
N
USD un EUR segums ir printeru jauda ar izejvielu nodrošinājumu. e-USD un e-EUR pat tāds segums nav vajadzīgs un tie abi kopā taisa vienu krīzi, jo tos ražo bez preču seguma un aizdod uz nenosegtu procentu. LVL vēl ir daudz laika, lai šiem abiem e-Ilmāriem paskadrotu, kas ir segums.
jautaajiens
j
man ir tev eirofobu bljaustiikli viens mazinsh priekslikuminsh. uzdaavini man savu nesegto e-naudu ar visu karti un kodu sarakstu, taapat tak e-naudai nekaadas veertiibas nav un neviena veikalaa to pretii nenjem, kaapeec tev to nevajadziigo lastikaata karti liidzi staipiit?
  • 0
  • 0
jautaajiens
j
tikai kaapeec ne ASV, ne ES nav noveerota hiperinflaacija, ?
  • 0
  • 0
xxl
x
piekrītu,tas ir kaut kāds ārprāts,gan ASV,gan ES drukā naudu bezjēgā,kam ar reālo ekonomiku nav nekāda sakara.
  • 1
  • 0
Kà rīts tā anekdote
K
Rasists Berija vircu nolaida.
anekdote
a
tikai nez kaapeec tu taads gjeenijs nevari sim atbildet cuitaadi kaa tikai ar debilismiem un saukaasanos? vai arii tev obligaati jaadzird vispirms ka esi melis un tad ka esi debilikjis ar bandiita uzvdiibu? nujaa, padomju cilveeks saprot tikai tad, kad vinju izlamaa, sakliedz un veel dirst aizsuuta.
  • 0
  • 0
FG > MK
F
Latvijā savu investoru pietiek. Izglītotības investēšanā nepietiek. Kā reiz NA darbības lauks - nacionālo investoru padomes izveide.
Kam ir tiesības
K
Uz naudas aizdošanu? Kapec Latvijas banka nedrukā un neaizdod visai pasaulei naudu? Spēles noteikumus nosaka uzvarētāji? AMerikāni ir uzvarējušo indiāņus, bet dolārs aizņēmis tetitoriju ārpus Amerikas. Aizņemt ne savu teritoriju ir tas pats, kas okupēt. Tagad EUR ir kā dolārs 2. Nekādas atšķirības. Bet! Eiropa ir nacionālu valstu savienība, nevis ASV izkauto indiāņu štati.
Lavrentijs Palics Berija
L
Aizdod tas, kam ir ko aizdot. Nesegtus papiiriishus, ko te iesaka drukaat biedrs bolseviks, var daavinaat berniem, lai speelee veikalu, vai liimeet uz sienaam. Pieaugusos taads "aizdevums" neinteresee. Par indiaanjiem. Speciaali debiliem nacbolikjiem skaidroju situaaciju - cilveeku, kas sevi uzskata par irokeeziem, ASV ir vairaak nekaa bija irokezu 17. gs., kad sai ciltij tie labie laiki bija. Bet faktu nezinaasana netraucee bljaut, vai ne, rasist?
  • 0
  • 0
revival
r
19.junijā runāja bet tikai septembrī paziņoja...
paviršības kļūda
p
19.septembrī, bet ne 19.jūnijā.
  • 2
  • 0
MK
M
Tādas lielvaras kā Vācijas izteiktais pozitīvais atbalsts Latvijas vēlmei pievienoties eirozonai noteikti sekmēs Latvijas ekonomikas attistību un jauni investoru piesaistīšanu Latvijai. Ir tomēr arī labas ziņas, ne tikai vienīgi sliktas!
ieteikums
i
suutiit dirst. citaadi vinji nesaprot.
  • 2
  • 1
bimbam
b
Jā, praktiski tas nozīmē, ka, ja nekas slikts līdz paredzētajai EUR ieviešanai nenotiks, Latvija tiks uzņemta EUR zonā, lai gan oficiāli pati ES to vēl neapstiprina! Cita starpā: vai kāds zina, kā apklusināt posta dzeguzes, kas visu laiku internetā skandina (kūko), ka viss ir slikti!?
  • 5
  • 1
Ķeksītis > phe
Ķ
Sveiks, guru.
phe
p
Pirmiem četriem komentētājiem nekā prātīga nav ko teikt, bet tomēr ķeksītis ir jāievelk, lai vismaz sev pierādītu,ka kaut ko arī ''saprot'' nn notiekošā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas