Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdība par Valsts darba inspekcijas direktoru apstiprina Luhsi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dore
D
Kuhse būtu labāks
monitors
m
Tas ir tas pats puisis, kam piederēja bankrotējušais Baltijas Vērtspapīru nams ar smuku zaļu vardi kā simbolu. Bet par to rakstā ne pušplēsta vārda. Kā sacīt jāsaka, senas lietas, kas vairs var atcerēties.
trīs strelnieki
t
Bardaks!!!
p
p
Te kaut kas atkal smird
bocmanis
b
Man liekas,ka partiju pelēkie kardināli,kas tos savus inkasatorus bīda visās nozarēs no viena ienesīga amata uz otru, domā ,ka visi ir idioti. Nu varbūt es kļūdos , bet , manuprāt , darba inspekcijas funkcijas nav tik specifiskas kā kuģošanas drošība , kur nupat TB/LNNK veica neizskaidrojamas izmaiņas Latvijas Jūras administrācijas (JA) valdē, kur negaidīti tika atcelts no amata valdes priekšsēdētājs, tālbraucējs kapteinis Artūrs Brokovskis, un viņa vietā iecelts Nils Freivalds un pirms tam tur tika norīkots ministra partijas biedrs Ģirts Auškaps – cilvēki bez atbilstošas izglītības, kvalifikācijas , pieredzes un pat aptuvena priekšstata par jūrniecības nozari kopumā . Līdz ar to Latvijas Jūras administrācijas valdē , par apsmieklu visai 20000 jūrnieku saimei , vairs nav neviena nozares profesionāļa kuģošanas drošības funkciju organizēšanā.
sesks
s
Vismaz varēja nopirkt diplomu darba aizsardzībā, ja tik dikti gribējās to amatu. Zinošajai Elcei tikai zābakus tīrīt ar tādām zināšanām
ko brīnieties?
k
Šis ir viens no tiem , kuram pieder Latvijas Zaļā partija. Kas sponsorēja zaļos pēdējās un vēl priekšpēdējās vēlēšanās? Askolds Kļaviņš, Viesturs Sielenieks un šitais Luhse. Vai kādam vēl ir kāds jautājums?
J.Biotops
J
Uzņēmēmumu īpašnieks – no kurienes? Sertificēts psihologs? Viss, eju uz mošeju pieteikties par rabīnu... oi, kaut ko laikam sajaucu.... Nekas, partija palīdzēs, derēšu sinagogā par arhibīskapu.
īstās prasības
ī
Prasības pretendentiem: atrasties vadošā amatā LZS, LZP vai ZZS,
Prasības
P
Prasības pretendentiem: • atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām • akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnēs vai darba aizsardzībā • praktiska pieredze valsts pārvaldes darbā (vismaz 3 gadi) • darba pieredze vidēja vai liela kolektīva vadīšanā ( vismaz 3 gadi) • svešvalodas zināšanas labā līmenī • darba tiesisko attiecību, darba aizsardzības sociālās drošības likumu un citu šos jautājumus reglamentējošo normatīvo aktu, Eiropas Savienības direktīvu, Starptautiskās Darba organizācijas konvenciju, kā arī citu starptautisko tiesību aktu inspekcijas darbības jomā pārzināšana • zināšanas par administratīvo procesu un to reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem • zināšanas valsts budžeta un finanšu vadības jautājumos • komunikācijas un sadarbības prasmes, organizatora spējas, prasme definēt problēmas un mērķus, sekmēt to risinājumu, pieņemt lēmumus un nodrošināt to izpildi, prasme motivēt un vadīt kolektīvu
Augulim jāatkāpjas
A
Te nu nav daudz variantu. Ja viņš neatbilst konkursa nosacījumiem, tad Augulim ir jāatkāpjas un jālaiž šitais savā amatā!
nejurists
n
Delfi raksta, ka konkursa nosacījumos ir bijusi juridiskāi izglītība, bet šitam jau tādas nemaz nav!
tm
t
šis ir konkrēts kirdik ar kuriem VD noraks savu valdību: valstij, Voldiņ, ir lielākas problēmas, nekā balanss starp koalīcijas partneru biedru atrašanos amatos! Tiešā tik grūti saprast?
lapsa
l
Iepriekšējā tak arī bija no ZZS. Laikam jau ienesīga vieta partijai pirms vēlēšanām. Soda naudas iekasē ne valsts budžetā, bet aizstāj ar ziedojumiem partijai. Patiesi nozēlojami.
...
.
nožēlojami..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas