Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valdība uzklausīs Maizīša un Sudrabas ziņojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
geņa
g
Maizītis droši var mainīt uzvārdu---Kukulis,tas viņam piestāvētu labāk.Vecais labais sakāmvārds: "Vārna vārnai acīs neknābs.". ,šoreiz būs vietā.
Andrejs
A
Jūs tiešām esat durnis.
durnis
d
JEFIŅ paskaidro kāds ir sausais atlikums no knāba darba ? cik naudas saņēmis no budžeta un cik atgūts no zagļiem . Un tavs ļoša nav jau slikts cilvēks , bet speciestādīju neprot vadīt un punkts. pļāpa tu liels ,bet ūdeni atstāj puķītēm.
AJ
A
Vienīgais, ko Loskutovam var pārmest ir pārmēru liela paļaušanās uz savu darbinieku godaprātu. Atbildīgos par šīs naudas glabāšanu Loskutovs taču bija nozīmējis. Nedomāju, ka priekšniekam jādublē katra sava padotā darbs. Tas arī reāli nav iespējams. Ieteiktu Godmanim tomēr domāt plašāk - kāds būs citu valstu viedoklis par KNAB vadības maiņu. Vai tiešām Loskutova atbrīvošanai ir tik nesatricināms pamats /it īpaši salīdzinājumā kaut vai ar Šlesera darbībām vai bezdarbību, kuru rezultātā ir nelietderīgi izmantotas nesalīdzināmi lielākas summas/. Tas, ka Loskutovam ir pat starptautiska atzinība un cieņa, pierādījās, kad viņu kā vienīgo no visas Eiropas uzaicināja uz sanāksmi Katarā. Vai Godmanim tas NEKO neizsaka!? Laikam taču nē, ja jau aizliedza Loskutovam uz turieni braukt. Pilnībā saprotu, ka Godmanis ir Šlesera raustāmā lelle, taču - vai tiešām Godmanis domā, ka tauta to nesaprot!? Ja runājam par Sudrabu, tad viņai var izteikt visdziļāko cieņu par veiktajām revīzijām un apbrīnu par fantastiskajām darbaspējām. Ja tā strādātu deputāti un ministri, tad prieks būtu dzīvot Latvijā.
JUSIS
J
GODMANI , UN VALDOŠĀ KOALĪCIJA , ROKAS NOST NO LOSKUTOVA UN SUDRABAS. VALSTS TIEK IZZAGTA , BET GODMANIM NEKĀ NAV? UN NAV ARĪ , PASKATIES KĀ VALSTS IERĒDŅI ZOG. UN KNAB 130000 IR TP SAFABRICĒTI , BĒRZIŅŠ TO ZINĀJA JAU IEPRIEKŠ. KAUT KĀ NO LOSKUTOVA MAFIJAI JĀTIEK VAĻĀ. KĀPĒC TIE DIVI APZAGUŠIES NESĒŽ, BET MIERĪGI DZĪVOJAS PA MĀJĀM?
rinķī apkārt
r
.....pēc ģenerālprokurora ziņojuma uzklausīšanas nevarot izslēgt arī komisijas veidošanu KNAB šefa Alekseja Loskutova atbildības izvērtēšanai, kas tad būtu jāvada ģenerālprokuroram. +++ Skaisti ! :))) Par Loskutova atlaišanu komisijā balsos tie paši deputāti, kuri pāris dienu atpakaļ pieņēma "naudas atmazgāšanas" likumu, bet presei pīle - Maizītis komisijas vadītājs, bet tālāk neturpina, ka komisijā prokuroram ir tikai viena balss pret krustēvu daudzajām (nevar jau paredzēt, cik to abižoto gribētāju "svērt" Loskutovu saradīsies)
bimbam
b
KNAB lieta smird, tikai nevar vel laga saprast, kura gala............
Lelle
L
Rokas nost no Loskutova, kretīni!!!
Sestdienis
S
"Sākās ar ļoti skaļiem preses virsrakstiem, ka ir pārkāpumi, vienreiz pat bija, ka Tieslietu ministrijā 20 miljoni izsaimniekoti, bet rezultātā nekā nav." Protams, ka nekā nav, tāpēc, ka visa nauda izsaimniekota. Un nebūs arī, ja turpinās mērķtiecīgi traucēt Sudrabas darbu.
# + $
#
Tāpēc jau Bullīts bija jāiebīda amatā.
Normunds
N
Nu, ja mafija noziedzniekiem (naudas nozadzējiem) nopirks tiesnešus, kuri uztaisīs nosacīto sodu, bet pēc tam izkārtos labus un naudīgus amatus, tad abas puses būs apmierinātas. Neba zadzēji bija ieinteresēti pazudināt lietiskos pierādījumus. Kopumā izskatās pēc shēmotāja Vaškēviča rokraksta un lietā ieinteresēto dalībnieku vai līdzzinātāju padomiem, jo šīs naudas nozagšanas risks var attaisnot tikai ļoti vērienīgus vai sistemātiskus darījumus ar pilnīgi noteiktu valdošās mafijas līdzdalību.
Jahnis
J
Vajag pielietot fizisku ietekmēšanu.Lai abi ņēmāji paskaidro, kas viņiem lika to darīt.Kā Berziņpļāpa to visu jau zināja iepriekš ? kā to īsti organizēja.jo nepieļauju domu, ka tik labi atalgoti un prestiža darba darītāji kā KNAB darbinieki, bija nespējīgi domāt par naudas paņemšanas sekām.Tātad - kur īstais iemesls naudas pagrābšanai un klusēšanai ? Lai nu kas, bet psiholoģiski tas viss izskatās pēc īstas provokācijas pret KNAB !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas