Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdis Pīrāgs: Latviju var izglābt tikai gudri un godīgi vadītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
psihologs
p
Augsti god., Prof. Piraga vardi ir ISTI, PATIESI un PRECIZI. Piemeram,'' Vienai no galvenajām valsts attīstības prioritātēm pēc šīs krīzes pārvarēšanas ir jābūt izglītībai un veselības aprūpei'', kas sevi ietver psihologiski veselu cilveku. Diemzel sakara ar ar krizi, kreditiem, darba vietas trukumu, emigraciju, zemeim ienakumiem strauji, strauji ne tikai pasliktinas sociala dzive, apstakli, bet cilveka resursi izsikst- organismu novajinasana, neadekvata slodze darba un dzive, emociju pasaule ir saspringta, frustreta, depresiva...ne velti psihiatri ir vairakkarteji uzsverusi un publiski sniegusi zinojumu(dr.Taube) par pasnavibas skaita iespejamo palielinasanos...Vai mes sadi velemies redzet Latviju? Vai mes velamies komuniceties sabiedriba ar cilvekiem, kuri nav elementari paedusi, jo visus ienakumus, vispirms, ir samaksajusi bankai, bet gimenes iztikai nepaliek pari vispar ????
Bijusī paciente
B
Viss ir pareizi, tikai neveseli cilvēki nevar paveikt lielus darbus! No savas pieredzes varu teikt, ka pēdējā laikā dakteri nevienu kaiti vairs neārstē, bet tikai izraksta ļoti "agresīvus" medikamentus, kurus jālieto pastāvīgi, lai novērstu problēmas. Šie medikamenti + arī pārtika ar e-vielām negatīvi ietekmē personību un ierobežo spējas radoši domāt un strādāt. Domāju, lai pārvarētu krīzi katram godprātīgi jāveic pirmkārt savs darbs.
Pits
P
Nu tik feini un smukji uzrakstīts, ka sirds kūst1 Tik vien aiz auss jāliek, ka Pīrāšgs ir no Masoņu ložas, Nez ,vai tas uz labu vai ļaunu, ka šie ierunājušies?
Students
S
kamēr nav konkrētu piedāvājumu, šādi izteikumi ir stipri interpretējami!
Students
S
Loti pareiza pieeja un filozofija, tik problēma slēpjas aspektā, ka tādi cienījami cilvēki kā Jūs, labi zin un prot izklāstīt porblēmas būtību, bet nedod konkrētus risinājuma priekšlikumus. Vajadzētu tieši tāpat runāt un strādāt politikas virzienā, kā redzu Jūs darbā ar pacientiem, bet skaidrs, ka tas nav apvienojami, tomēr Jūsu paziņu lokā ir cilvēki, kam šādi padomi ir nepieciešami. Vēlu veiksmi turpmākā situācijas risināšanā!
Ieva
I
Neviens birokrāts nekad neizpratīs veselības aprūpes vajadzības, jo nepārzina visas iespējas un līdz ar to pat gribēdams nespēj aptvert visus aspektus turklāt ilgākā perspektīvā. 'Taču ārsti, kas par tām iespējām varētu informēt, absolūtā vairumā neko citu kā lielāku algu nav pieprasījuši....
Ieva
I
Pareizi teikts, tikai kāpēc reāli sanāk, ka tie veselības aprūpes reālie virzītāji neko vairāk, kā "Dod!" nespēj pateikt. Uz to birokrāti atbild "Nav!" un viss ir štokos. Vai, ja prasīts tiek skaļi, kā invazīvās kardioloģijas gadījumā tais pašos Stradiņos, iedod daudz vairāk, nekā pienāktos.....
Zane Grīnberga
Z
Divus ebrejus Latvija ir izglābusi no krīzes....
Zilās Martas kalns
Z
latvieši nekad nav bijuši gudri un godīgi, šitā vieta gēnos ir tukša. --------------------------------------------------- --------------------------------------- Tev tā vieta gēnos tukša? Nav ko teikt, bet runāt patīk? Tad mūc mežā un nebojā gaisu. :)
Rūķis
R
Gudri un godīgi... Vai Latvijā tādi vispār ir?
Aivars
A
Valdim Pīrāgam ir pilnīga taisnība. "...pārvaldes filozofijas maiņa". Jautājums ir - Kā to sasniegt? Jo kamēr kādas pilsētas galva, pat sēžot cietumā, nezaudē amatu, valsts "pirmā" persona kopā ar VID sapinies melos par pateicībām, Jūrmalas balsu pirkšanas "tēvi" turpina murmināt ka zina kā glābt valsti - nekas nemainīsies. Tie kas mūs veda purvā, nebūs glābēji. Vienalga kā tos šodien sauc.
paregis
p
Tiēšām,labi teikts!
paregis
p
Diemžēl, šķiet ka godīgu cilvēku Latvijā ir mazāk kā marsiešu.
ā
ā
przjāā zjm tš lēslē āšņt t āšruzjn
zz
z
Novēlēšu dakterīšiem būt godīgiem, nevis līdzināties nagu maucējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas