Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valstij jāmaksā 50 000 eiro bojāgājušā tēvam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Phoenix
P
Runai nevajadzetu but par naudu (EUR 50,000? Nieka lieta par dzivibu, daza laba masina maksa dargak), bet par to, ka cilveki, vel jo vairak tie, kuriem tiek maksats par musu AIZSTAVESANU, var uzvesties ka lopi pret kadu, kurs acim redzami ir slikta stavokli (bezsamana un arestet????? Tikai, lai atskurbtuve ieliktu). Vajprats. Esmu tadu tecienu dzirdejusi, ka Latvija policisti tevi vispirms noslanis un sasitis, vainigs vai ne, bet tikai pec tam uzdos jautajumus. Barbariski radijumi.
brīvMūrnieks
b
Tracina gan komentāri, gan Mūrniece, kura tēlo baigo policwumeni. Kāpēc neiedziļinās lietas būtībā ????!!!!! Kāpēc policistiem jāatbild par kautiņa sekām ? Vai vainīgie kaušļi ir noskaidroti un sodīti ? Katrā atskurbtuvē ir mediķis, kurš apskata klientu. Ja viņš saka, ka derīgs tad policim nav šaubu par speciālista viedokli. Lielākā daļa no klientiem ir apdauzīti.
bbs
b
par maz, no katra ta gudra iekslietmundiera pa 50 000, un vini dabus pa rajienam un TURPINAS DARBU -tadu pasu ka ieprieks - kada misene dzivojam ?
sovs
s
Ne tikai miliči vainīgi. Rakstā minēts, ka cietušo vēlāk apskatījis, kaut kāds feldšers, kurš secinājis, ka personai tikai ir alkohola apreibumums. kas tas bija par ārstu ?
Ministry of Truth
M
No lietas top skaidrs, ka - Latgalē mužiciņi bez pārdzeršanās un kautiņiem nespēj funkcionēt ne kāzās, ne diskotēkās; - Latgalē policisti ir tādi paši mužiciņi, kā tie, kas dzer un kaujas, tikai formās, tāpēc drīkst darīt, kā vēlas un svinot Milicijas dienu, notriekt riteņbraucēju; - Ja lieta nebūtu nonākusi ES tiesā, te uzskatītu, ka tieši policistu rīcība paildzināja bojā gājušā dzīvi par izolatotā pavadīto stundu skaitu.
pensionāre
p
Šeit ir konkrēti vainīgie zināmi un tiem kopā ar savu priekšniecību ir jāsedz norādītā summa. No nodokļu maksātāju naudas nedrīkst apmaksāt šos 50000 EUR. Beidzot ir jāsāk atbildēt par saviem darbiem un nedarbiem.
Justs
J
par to čupošanos gribu teikt, ka tas ir normāli-bijušie kursa biedri, u.t.t., būtu jocīgi, ja viņi nečupotos savā starpā, bet ar pārdevējiem, mediķiem, skolotājiem.... un pavisam noteikti nevar apgalvot, ka šādas pazīšanās rezultātā nu visi tiesas spriedumi ir netaisnīgi un nelikumīgi
juriste
j
Par šo lietu gan Latvijas tiesnešiem nav ko pārmest. No lietas apstākļu apraksta taču ir skaidri redzams, ka lieta līdz tiesai Latvijā nekad nav nonākusi, jo policija visu laiku izbeidza kriminālprocesu. Ja policija ir izbeigusi kriminālprocesu, tad lieta tiesā nenonāk, tur kaut ko var teikt tikai prokuratūra. Ja prokuratūra akceptē to, tad tā arī paliek. Un tieši tā ir noticis šajā gadījumā. Turklāt atbilstoši Latvijas likumiem tiesai jau arī neko daudz nevarētu darīt, ja lieta nav pienācīgi izmeklēta un lietā nav pietiekami pierādījumi savākti. Tiesa atbilstoši likumam pati pierādījumus krimināllietās pēc savas iniciatīvas vākt nevar. Notiesāt kādu var tikai tad, ja ir pietiekami pierādījumi. ja nav, tad tiesa, balstoties tikai uz savu iekšējo pārliecību, nevienu notiesāt nevar.
vvvvv
v
jebkurā mazpilsētā gan prokuratūras,gan tiesu,gan advokātu,gan mentu darbinieki dzīvo kā roka cimdā, un uz klalitatīvu (taisnīgu) lēmumu negaidi, te zaļš ments ir kā mazs karalis (kā teikšu tā būs),.....tiesneši vienmēr lobē sev izdevīgo pusi,lai arī kā pusē taisnība ir---un tādi gājieni būs jāsaņem atpakaļ no dieva puses!!!!!!
wista
w
piekrītu un tāpēc brīnos par dažu politiķu nespēju panākt ar 'tiesnešiem kaut kādu vienošanos par ST sprieduma izp[ildes atlikšanu vai daļēju izpildi(neesmu pētījis, bet droši vien kaut kāds šāds process bija iespējams), lai beigu galā nebūtu valstij zaudējumi, bet ar galvu jau "gudrie"nedomā! Paskatījos video no Saeimas, kad lēma par budžetu-viens un otrs opozīcijas priekšlikums bija normāls, vērā ņemams un radītu ietaupījumus, bet nē- vispār nevienu neatbalstīja un tik stūrēja uz priekšu. pareizi Cilinsklis teica, ka nav jēga kavēt laiku, varēja uzreiz, bez debatēm no balsot un ar balsu vairākumu pieņemt budžetu. Vispār no''zēlojami, kas notiek valstī!
...
.
izņemot tiesnešus ,protams.
wista
w
es nebūtu tik pārliecināts, jo , kad sākās visas tās peripētijas ar tiesnešiem, izlasīju ST spriedumu un skaidri saskatu, ka valsts nav to ievērojusi-vismaz jautājumā par pārejas laiku, par Satversmei neatbilstošu nosacījumu maiņu krīzes un pēckrīzes periodā u.t.t.-dzīvosim , redzēsim, bet zinu, ka tiesneši gatavojas jaunai ST un skaidrs, ka būs jāmaksā. Ja valsts to nedarīs, tad ECT to liks darīt piespiedu kārtā. protams, šie gadījumi, kad zaudēts dēls un algu jautājums nav salīdzināmi, bet naudas izteiksmē dažu "gudro"dēļ mēs cietīsim visi
changalis
c
shausmigi skumsh gadijums. labi ka tiesa atdzist vainu (shoreiz)
no LNS
n
Kāds kurlmēmais? Nedzirdīgais! Kad žurnālisti vienreiz iemācīsies korekti dēvēt cilvēkus ar dzirdes defektiem?
Pauls
P
Summa varēja būt vismaz divreiz lielāka. Gan policistiem un viņu priekšniekiem mantas pietiks. Jācer, ka atbildīgās iestādes neaizmirsīs no viņiem piedzīt. Tāpat jācer, ka spriedumu valsts nepārsūdzēs. Kauna lieta, ka tas vispār notika un ka tam bija jāiziet ārpus valsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas