Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Valsts prezidents sveic Baraku Obamu ar pārvēlēšanu ASV prezidenta amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uz prieksu!
U
Vel sodiem republikani, kuri bija sagatavojusies tikai un vienigi uzvaret, nekadi nespej saprast savas sakaaves iemeslu! Tagad barinam republikanu lideru jaatbild simtu miljonu sponsoriem par neveiksmigiem solijumiem uzvaret un nulli rezultatu !! Republikani un Tejas partijas vadoni ir tik talu no realitates, un paskaidrojumi zurnalistiem ir tik stulbi un meligi, ka pat TV smejas pilna kakla un izsmej tos! Cienijamie republikani & CO!!! LUdzu turpiniet savu filozofiju! Nemainieties! Mainiet faktus, melojiet vien talak - nesaprazdami, ka vele jau tauta, kurai melo! Bet viss mainas ASV! Un tauta ir pietiekami izglitota un varosa, lai speetu atrast dokumentos patiesibu un atbildi uz Jusu nekaunigo meligo, sieviesu tiesibu samazinosso [ka juudistiem un musulmaniem baznicas!]: stavi malina, sieviete - mes noteiksim, ko tu, darisi!! ideologiju un propogandu!
Fricis
F
Musu lauku saadzinjas limeni, katrs kaut cik pie shnites esoshs vecis pec iespejas mudigak pacentas dzilji atklanities un personigi izteikt savu apsveikumu. Kaut ko tadu, ka no Latvijas ka valsts varetu noformet un pasniegt vienu, kopigu apsveikumu, lai iznaktu kapeiku cienigak par atsevishkju izblaustisanos baabu baraa, jau nespeja saorganizet. Ko ta paareejie vee gaida?
Murgs
M
Vai tad vins ari prot rakstit,vai to rakstija vina paligi.
dk
d
ceru,ka Obama LOTI DRÍZ LATVIJU APSVEIKS AR JAUNU PREZIDENTU!!!
Šalle
Š
Sveiciena teksts (tiešs tulkojums): "Aamm eee sveicu Jūs, Barak Aboma ar pārvēlēšanu par Amerikas galvu, ja. Novēlu eemmm raitu gaitu darbā, ja.".
Obamas kungs būs sajūsmā,
O
saņemot apsveikumu no bijušā LPSR ministra vietnieka!
:)
:
Ceru, ka "netīšām" netika uzrunāts Romnijs
Šoreiz nē,
Š
jo Romnijs ir Turcijas prezidents, ne vis Turkmēnijas!
  • 3
  • 0
un tas ir poliķis?
u
Vēl nav beigusies balsu skaitīšana. Vēl nav oficialas paziņošanas. Un jau sveic? Tas taču ir tik neprofesionāli. Un muļķīgi.
zinātājs
z
Tas ir labi,ka jau apsveic,bet apsveic Baraku,kaut gan, lielāki nopelni ir tieši Baraka kundzei.Sievas un vispār sievietes ir tās kas iznes cauri dzīvei,darbam lielāko kultūras un sasprindzinājuma daļu
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas