Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Valsts prezidents uzaicināts vizītē uz Armēniju

Trešdien notika Valsts prezidenta Andra Bērziņa un Armēnijas ārlietu ministra Edvarda Nalbandiana tikšanās, kuras laikā tika pārrunātas abu valstu divpusējo attiecību aktualitātes, sadarbība Eiropas Savienības (ES) kontekstā, kā arī drošības situācija reģionā. Valsts prezidents tika uzaicināts vizītē apmeklēt Armēniju, portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

Valsts prezidents aicināja aktivizēt abu valstu ekonomisko sadarbību, jo neskatoties uz dažādu līmeņu starpvalstu amatpersonu intensīvajiem kontaktiem, sadarbības potenciāls līdz šim nav pietiekoši izmantots.

Ministrs līdzšinējo starpvalstu sadarbību novērtēja kā ļoti labu un pauda vēlmi veicināt intensīvu abu valstu sadarbību kultūras jomā, kā arī informēja par aktuālo situāciju sarunās par noregulējumu Kalnu Karabahas jautājumā.

Valsts prezidents pauda atbalstu un atzinīgi novērtēja Armēnijas progresu sarunās ar Eiropas Komisiju par jauno Asociācijas līgumu un izteica cerību, ka pozitīva virzība būs arī sarunās par padziļināto brīvās tirdzniecības līgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas