Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

VARAM nevērtēs Ušakova atbilstību amatam, jo viņš parakstījies kā privātpersona

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Domāju, ka
D
ne Ušakovs, ne kāds cits censonis nevar vienlaicīgi būt lielas ekspansīvas impērijas patriots un mazas nacionālas un vēl pakļaujamas valsts patriots.
žēl
ž
Padomju impērija sabruka tai skaitā arī īstenotās rusifikācijas dēļ. Krieviem ļoti gribējās dominēt arī nacionālajā jautājumā nacionālajās republikās. Tas bija viens no galvenajiem iemesliem starpetniskās spriedzes radīšanai, kas stipri paātrināja PSRS sabrukumu. No tā jau nu vajadzēja Rīgas mēram izdarīt kaut kādus secinājumus, bet atkal, maigi sakot, tuvredzīga politika. Ja Krievija, kuras intereses šai gadījumā pārstāv Ušakovs, grib vairot savstarpējo uzticēšanos, iegūt lielāku svaru starptautiskajā politikā, kas iespējams tikai pie labām kaimiņattiecībām , tad Ušakovs ir izdarījis lāča pakalpojumu.
llaimonis
l
Tad jāsaprot , ka Ušakovs sadalījies divās personās, un mājās droši vien ir kā trešā persona , vārdu sakot - daudz sejainis! Nu ,ko - ja pieņemam šādu izskaidrojumu, tad visi SC deputāti arī var parakstīties kā privātpersonas. Un tā tie viltīgie un slīpētie krievi vienmēr kaut ko izdomā , lai apčakarētu latviešus!
Jānis
J
Nu redz, Sprūdžs jau sāk laipot un izvairīties no atbildības! Tāpat kā viņa skolotājs Zatlers. Nav zēnam mugurkaula. Pēc Ušakova piemēra tagad par krievu valodu var parakstīties visi SC deputāti, nosaucot sevi par PRIVĀTPERSONāM. Kad man tas izdevīgi, mana persona dubultojas, kļūst par dubultpersonu un es no amatpersonas un valsts ierēdņa kļūstu par privātpersonu. Vai tad tā ir likumā rakstīts, kurš tiek prastā veidā apiets. Dubultmorāle bija raksturīga komunistiem un tā nav sveša arī Ušakovam. Ģimenē "pareizi" audzināts!
!!!
!
Satversmes pārkāpšana nav "padomiska"rīcība, Ušakov! PS malači!
WTF
W
Man lieks tieslitu ministrijai vai prokuratūrai vai Satversmes Tiesai jīzskata šo jatājumu.. tagad kāds nevainīgs politisks skolēnstaisš šadu lēmumu. nav brīnums Latvija ir Eirop[as smirdīgā paduse. Paši latvieš aizstāva krivu nacionālistu līderus. nožēlojami
ctyus
c
Katram cilvēkam ir dota brīva griba izpaust savu viedokli.Ušakovs to izpauda ar parakstu ,bet šeit visi pārējie savu brīvo gribu izpauž apsaukājoties. Pilnīga necieņa. Latviešiem ir jābūt savas zemes ,tautas un valodas patriotiem,un plus piedevām savas Latvijas saimniekiem un noteicējiem.Katrai tautai virs zemes Dievs ir ierādījis zemi ,kur tai dzīvot kā pamatnācijai,un nospraudis šai tautai zemes robežas.Ja tu neesi latvietis ,bet gribi dzīvot Latvijā,tad cieni šo zemi,šīs zemes pamatnāciju,un mācies šīs tautas valodu. Nedrīkst ļaist pie varas cilvēkus ,kuri ignorē Latvijas tautu ,tās valodu,kuras vidū viņi dzīvo.Krievu tautības cilvēki iedomājušies,ja viņi šai zemē dzīvo,un vairojas ,tad viņiem ir tiesības uzspiest pamatnācijai savu gribu.Tā ir necieņa pret latviešu tautu. Latviešu tautai ir pašai jānes savs karogs un jādzied savas tautas himna,un cittautiešiem ar cieņu un pazemību būtu jāizturas pret tautu ,kuras vidū viņi dzīvo,un baudas šīs zemes labumus.Krievu cilvēki atmetiet savu augstprātību,necieņu pret latviešiem .Mācieties latviešu valodu.Latvieši paši ir vainīgi ,ka sarunājas krieviski.Runā latviski savā zemē,un nemežģī savu mēli ,jo krievi nav dumjāki dzimuši,lai mācās runāt latviski,un ja nesaprot lai staigā kā antiņi. Krieviem nav nekādas tiesības uzkundzēties. Latvijā ir likums,ka valoda ir latviešu ,un punkts. Lai viņi vāc savus parakstus cik grib,bet valodas likums ir viens,un tā ir latviešu valoda. Krieviem jāatmet visa nekaunība,un jāmācās runāt latviski,nevis jāvāc parakstus,un jāmusina sava tauta uz naidu.
Trahtenbergs
T
... kad sataisa suudus tad civilpersona , taa tas pie boļševikiem sen pieņemts
Latvietis
L
Biju barikādēs, cerēju! Lieciet mierā Ušakovu, pietiks piesieties un pazemot! Nodarbojieties ar Ekonomikas sakārtošanu, intensīvu uzlabošanu, nevis kasaties! Valdības kuras nav spējīgas neko darīt vērtīgu priekš savas tautas.
NU TIKAI
N
nemuldi, kas tu par latvieti!Ušakovam no ratu pakaļas izkritis - tas tu esi!
  • 2
  • 1
dubultnieks
d
Vai ir vēl kāds Ušakovs vai arī viņš ir klonējies, vai kā?
elektriskais kresls
e
kas aptures to kuditaju?Galvenais kremla agentiem nelaut izbegt no valsts,tos nokjert uz robezhas,lidostas un juras ostas un saukt pie atbildibas.
(*****)
(
Ušakovs ir VĒLĒTA amatpersona un visādiem varam iem gar to nav nekādas daļas ...
ILARS
I
Vārna vārnai jau acīs neknābj !!!!!
alberts
a
"Skoro buģeķe govoriķ na čelovečeskom jazike"!
alberts
a
Nu,tadi "latvijci" IR ,un daudz! Jo par SC nobalsoja daudz "latvieši" cerība uz "laimigu nakotni" Tagad vini IR "latvijci" - priecajieties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas