Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Varētu diskutēt par atteikšanos jau rudenī pāriet uz ziemas laiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Nu bet kā tad c itādi!Ušaks no Briseles prom,tagad Maskavā stāvēs un pārstāvēs,vajag ar Putinu laiku savietot !Šķiet,ka Latvijā nu jau VISI veselo saprātu zaudējuši vai varbūt Kremlis atvēris SAVUS VDK maisus,ka notiek pilnīgi NEIEDOMĀJAMAS lietas, spļaujam virsū ES,NATO. rietumiem uz kurieni tā tiecāmies,NU ATKAL: VISA VĒL pāri palikušā csaprāta druskas tiek ATKAL rautas uz OKUPĒTĀJVALSTI Krieviju.Latvijas bizness,ekonomika izpārdota ANTONOVIEM un Co.Tapēc VISOS darbos pieprasa okupantu val.,ja varu ne tikai RD ,bet arī Latvijā sagrābs SC + ZZS+PLL, tad /lai gan JAU tagad !/ būsim ATPAKAĻ PSRSā !Un to šos 20 gadus sola krieviem SC un okupētājvalsts Krievija ! Lai dzīvo CETURTĀ okupācija !!! Slava nacionāļiem,kuri to SEKMĒ !!
ES
E
Nekur neesmu redzējis ar cipariem pamatotu ekonomisko izdevīgumu. Nupat pārgājām uz vasaras laiku (kas ir krietni priekšā meridiāna laikam). Vakaros elektrību tērējam mazāk, toties no rīta- vairāk. Stulbie mājlopi tik un tā vairāk dzīvo pēc saules. Kur ir tas lielais vinnests? Bet formulējums ir lielisks:"Ja lietuvieši ierosinās..." Tiktāl nu esam. Pašiem nav ne savu domu ne sava sakāmā.
lauķene
l
Klau, vai tu 5 no rīta esi degunu no mājas izbāzusi? vai nu tu dzīvo citos platuma grādos? Manā sētā vēl tajā laikā itr tumšs.
Es
E
Noteikti esmu pret laika grozīšanu!
Sabīne
S
Labāk divas dienas pastaigāt nomiegojies, toties vairāki mēneši gari un gaiši vakari. Labuma vairāk!!! Un kāpēc ikkatrā dzīves jomā jābāž ekonomiskais aspekts???
Heincs
H
Tad kad divos naktī saule lēca un deviņos vakarā jau dziļa nakts bija?
bea
b
Tāda pāreja Maskavas laika joslā, kur bijām padomju gados, nudien ir stulba. Tāpat kāsmieklīgi ir visi tie nabaga cietēji pukstētāji.Jūs laikam nekad nebraucat uz ārzemēm,lai nebūtu savs naba organisms jāmoka un jāčakarē,pulksteni pārgrozot?
Lol
L
Es personigi esmu pret pulkstena grozisanu, sogad atkal nokaveju darbu, man patiktu tas ,,vasaras,, laiks kad vakara ilgi gaiss, bet ja Eiropa maina pukstenus bet mes ne tad sanak liela putra ar lidmasinu sarakstiem, vilcienu un tt, Lietuviesiem so jautajumu vajadzetu bidit ari Eiropa pilnigi varetu izradities ka eiropas pilsoni Lietuviesus varetu atbalstit. Vismaz man ir tada sajuta.
durik
d
nav ko vainu mest uz leišiem , ja leiši gribees tad mees ar , mums galvenais lai nemainiitos laiki kad attiet vilciens uz Maskavu , mees izskatiisimies peec ķeemiem igauņi eiropaa , mees krieviu padariišamaa , taalaak atkal Eiropa. muļķu maaja ar visiem lindermaņiem .
t.rex
t
mīkstpēdiņiem un homoseksuālistiem stress?? tamdēļ tad ir 2 dienas kas pārregulēt bioloģisko pulksteni.. katru dienu ik pa 30 min. nekādu stresu nejutu, viss normāli P.S. Latvijas lēkāšana līdzi urlām neko jēdzīgu nedotu, tikai putru ar sadarbības partneriem pārējā civilizētā pasaulē (krievija pie tādas netiek pieskaitīta)
Antuāns
A
Vienīgais mīnuss vasaras laikam visu gadu ir tas, ka decembrī un janvārī būs tumšs līdz vienpadsmitiem dienā. Kaut kā tomēr jocīgi, ja pusi dienas tumšs, piecelties arī būs pagrūti. Vakaru tāpat garāku nepastiepsi, vai tur četros vai piecos tumšs paliek, tāpat vēl darbā.
x
x
Demagoģija par piederību Eiropai vai Krievijai šajā kontekstā ir pilnīgi lieka. Reiz 90tajos paeksperimentēja vasarā dzīvot pēc ziemas laika un rezultāts bija tāds, ka vakaros bija jādedzina gaisma. Savukārt pl. 4 no rīta, kad visi vēl saldi čučēja, jau bija diena. Savukārt, ja dzīvojam pēc vasaras laika un rudenī to negriežam, tad gaisma no rītiem un vakaros jādedzina jebkurā gadījumā - nekādas ekonomijas nav!
maita
m
Pareizi ir arī vīzēs staigāt un skalu ugunīs lasīt.
xy
x
durak, tu nesaproti, ka ziemas laiks ir tumšais laiks??? tev tiešām visu gadu gribas tos garos un tumšos vakarus, kādi ir ziemā un rudenī - pēc oktobra pēdējās svētdienas? es kā atpestīšanu gaidu marta pēdējos svētdienu, kad pārejam uz vasaras laiku: beidzot būs gaišie vakari!!!!
akna
a
nekas, tūlīt jau būs gaišs. man gan labāk patīk, ka gaišs ir vakarā - pēc darba, nevis agri no rīta, kad vēl guļu. vakaros šai gaismai ir jēga - varu pastrādāt dārzā, varu aiziet ciemos. bet ko man darīt ar to gaismu četros no rīta?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas