Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Varētu veidot komisiju Loskutova atbildības vērtēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspers
K
Par zaglīgajiem, bijušajiem KNAB darbiniekiem neko neraksta. Interesanti, ko viņi par sadarīto saka. Nozaga 130 tūkstošus un aizgāja pagrīdē, kā kādi spoki.
mērglis
m
ja saskaita cik miljonus kukuļotaaju summas atklaajušaas knaba darbiibas rezultaataa , tad tie 130 tuukstoši tomeer taada utaina vieniiba vien ir , nu kaa saka liela breeka maza vilna...iebaazt cietumaa tos fendermaņus un basta , Loskutovam briidinaajumu par neveeriigu dienesta pildiišanu.
Temida
T
Laskutova atklata kukuljdosana valdibas limeni un naudas atmazgasana VID celtniecibai Mezparka ne pa jokam ir sabaidijusi Godmani un Kalviti ar visu savu bijuso un tagadejo specdienestu kompaniju un uzbrukumu valstij-ka tagad galvenais kas apdraud ir palicis Laskutovs savadak visa sistema sak brukt un Vekselbergs paprasis ta pavisam nopietni naudinju atpakalj!
Temida
T
Kad Godmanis un Kalvitis pildis savus solijumus un sniegs sledzienu par Vaskevica ienakumiem un parbaudes rezultatiem ar prese izskanejusiem jautajumiem Oderova un Baltikovas jautajumos?
101
1
Loskutovs mani mani nebeidz pārsteigt.Nekur nav dzirdēts,ka viņš kā iestādes vadītājs tagad būtu pret kādiem saviem darbiniekiem sācis dienesta izmeklēšanu,vai tad tā varētu būt,ka visiem izmeklētājiem ir pilnīga kārtība visās izmeklējamās lietās.Viņa attieksme ir ļoti nekritiska.,būtībā viņš jau kļūst smieklīgs.Visu lai dara ģen.prok.Tā kā nauda ir pazudisu ilgā laika periodā,tad pilnīgi saprotams,ka par to sāka runāt pietiekoši plaši.Tā kā Bode bija ziņotājs gan Bērziņam,gan Lembergam,tad saprotams,ka informācija par naudas zušanu izgāja tautās.Bode taču bija izmeklēšanas daļas priekšnieks.Man liekas,ka,ja Valsts kontrole nebūtu sākusi rakāties par operatīvo naudu,tad izņemtās naudiņs būtu zagtas,zagtas un zagtas,jo Losk. pat pēc VK ziōnojuma neko netaisījās izmainīt darba orgnizācijā,vienīgi to grāmatvedi bez attiecīgas izglītības nosūtīja uz kursiem.Provokācijas teorijas es noraidu-nu nevar būt provokācijas 5 gadu garumā!Bet ja ir provokācija un to 5 gadu garumā Losk. nav spējīgs saprast un atmaskot,tad viņš nedraudzējas ar galvu un viņu var čakarēt visi,kuriem nav slinkums.
dzeris
d
Nu vienkārši jāsmejas - tāds godīguma etalons kā Jaun'džeikars, kas vēl tagad grib atmazgāt savu dēliņu vērtēs Loskutovu! Kāpēc šai komisijā nevarētu pieaicināt arī Vaškeviču pāri? Pamellai 100% piekrītu. Un, ja atļaus nomest Loskutovu, sekos Sudraba un daudz kas cits, jo šie "cīnītāji par taisnību" sapratīs, ka var darīt it jebko, un darīs arī, jo patreiz tiem ir pēdējais brīdis sagrābt, ko var.
pamela
p
Loskutovam arī nav jāatkāpjas no amata nekādā gadījumā,jo to tikai grib TP,LPP/LC un Ko banda.Lai vispirms VK uztaisa pilnvērtīgu pārbaudi visās valsts struktūrās šais 18 gados,ĪPAŠI PRIHVATIZĀCIJĀ!Kapēc nav atrasti vainīgie ne G-24,ne 3-īs milj.,ne citās pazušanas un naudas izsaimniekošanas lietās.Uztaisiet godīgu pārbaudi Eiropas fopnda naudas dalī''sanā un citās ES naudas lietās.Kur tādu tehniku sagrābušies TP resnuļi,ieskaitot tenku un politisko izgāztuvju specu G.Bērziņu?Miljonu miljoni valstī pazuduši un gailis,arī M.Gailis pakaļ nedzied.Loskutovs tos miljonus MEKLĒ,tapēc viņu jānovāc.Jāieliek atkal savs Zatlers,Bičkovičs u.t.t.,kuriem jau no sākta gala CV ar melniem plankumiem,BET nekas,toties marionete.Staķei nodega 26 cilvēki NU UN ?Tātad mūsu varturiem ir SVARĪGĀKI nevis 26 cilvēki,BET kaut vai tie paši GUNDARA sen jau zināmie ~ 200000Ls.Kā to Gundis zināja,vai pats uzdeva Veipai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas