Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vasara un valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Lai Prokopčuka skrien. Bet šlāgerus lai Pauls "izslēdz".
un
u
A ti ješčo i blatnoj?
un
u
Pie jūras gribu dzirdēt jūras viļņus, nevis šlāgerus.
Человек
Ч
Если Пакалниня будет так же бредить и впредь, новое руководство ее уволит. Я серьезно. Ну, организуйте для нее хотя бы минимальные курсы, как надо писать статьи и комментарии. Мы понимаем, что ее приняли на работу по блату. Но Элерте давно уже prom. Для автора пора начинать жить и работать всерьез - или уходить с этой работы.
TangoArgentiino
T
Tik nesapratu, pričom tur Prokopčuka!
Ilmārs
I
Vasaras vidus, skaistākais gada laiks - visvairāk saules, Jāņi un... trīs sēru dienas pa vidu. Nabaga amerikāņi Latvijā - pat savus valsts svētkus nevar tā īsti nosvinēt! Dabisks mirušo piemiņas laiks ir rudens - veļu laiks. Cilvēkos agrāk bija dabas dota gudrība. Saulē ir jāpriecājas, nevis jāsēro. Varbūt kādam tas ir izdevīgi, ka Latvijas iedzīvotāji spiesti sērot (vai liekuļot, ka sēro) visskaistākajās, saules pilnajās gada dienās. Visās aptaujās latvieši ir visnelaimīgāko tautu vidū. Kas tur dīvains, ja latvietim, ja viņš negrib iet pret likumu, ir jāsēro gada vissaulainākajās, visgarākajās dienās. Valsts genocīds pret savu tautu! Vai arī birokrātu tuvredzība? Visus mirušos ir jāpiemin Veļu laikā - vienoti, nevis šķirti, sadalot pa šķirām. Arī tas taču šķir Latvijas tautas, latviešus - vai tiešām nepietiek ar to, ka esam šķirti dažādās partijās, dažādos materiālus stāvokļos un dažādās valstīs?
vējš
v
Nu kā var "piemirst" galveno - kā mēs pagājušajā vasarā visi gājām uz referendumu par minimālajām pensijām! Trīs miljonus no saviem nodokļiem notērējām! Cik tonnas papīra Diena notērēja? Būtu Pakalmiņa godprātīgāk strādājusi, tad pensionāri šodien pie ST nestāvētu, jo viņiem visiem, pat tiem ar 10 stāža gadiem, šodien pensijas nebūtu mazākas par 174 latiem!
I.B.
I
Ja , gandrīz , visās dzīves jomās, esam PĒDĒJIE ES, tad skaidrs, ka Latvija ir SMAGI SLIMA VISĀS JOMĀS. Kopš Kārļa Ulmaņa laikiem.
Zigurds
Z
Gaisā virmo puvekļu smaka un tiem maitām, kuri nogremdēja valsti. Bet latviešiem, ka maitu mušām patīk puvekļi un viņu smaka. Viņi tic ka tē esot rožu smarža...
replika
r
pagājušā vasarā bija vēl viens referendums - par cik necik cilvēciskām pensijām. Lailai piemirsās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas