Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vaškeviča kukuļdošana, iespējams, saistīta ar SIA Kravu termināls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbuliene
z
Kriminālprocesus arī kontrabandas lietās jāuzrauga prokuroriem, vai tas maz darīts, Maizīša k-gs, jā, kad Jūs ģenerālprokurorējāt ? =================== Tu to Maizīti vēl joprojām knābā? Mazs gan tas kunģīt's tev! nomaini tak vienreiz to ēsmu, apnicis jau, tpu! Varētu tu tagad Marjanu B. paknābāt, tas izskatās šobrīd vairāk vainīgs!
Komunisma idejai nav ne vainas. Vaina jāmeklē locekļos, kuri ideju izmanto savtīgos nolūkos. Bet vēsture rāda visiem zināmo patiesību - visas revolūcijas apēd savus bērnus.
zvirbulēns
z
Es saprotu Jūsu sāpi!
KLM
K
Zvirbulēn, mūžība ir neskaidri vārdi, bet cilvēka mūžs ir garš, gluži kā komunistiskās ideoloģijas aspekti, par kuriem, dzīvodams jau garu mūžu, es maz interesējos, jo neticu murgiem, mans iepriekšējais jautājums bija - vai Jūsu aizstāvamais Lembergs, LKP CK loceklis bieži strīdējās ar citiem locekļiem ( kā sajūsmina šis vārds!), pierādot viņiem, ka komunistiskā ideoloģija ir garīgi slimu cilvēku murgs? Ja Jums nav pierādījumu, ka Lembers strīdējās, pierādot ka tas ir murgs, tad augstāk nosauktie slimības simtomi attiecināmi arī uz Jūsu aizstāvamo..
zvirbulēns
z
Par ko šie strīdējušies? Nu tak ne par kukuļu lielumiem un komunistiskās ideoloģijas aspektiem!
KLM
K
Vaškevičš - Kravalis - Maizītis desmit gadus, cik noprotu, strīdējušies! ........................................... ..................................................... Jā, kuram gan patīk strīdēties, paskat, Lembergs, būdams reiz LKP CK loceklis, arī tak nestrīdējās un nepierādīja citiem locekļiem, ka komunisma ideja ir murgs, bet Jūs, Zvirbulēn, par kaut kādiem tur vašķēvičiem, kravaļiem, maizīšiem...
zvirbulēns
z
2009.gada Ziemassvētkos Valsts ieņēmumu dienests (VID) lepni stāstīja par izmeklētāju un muitnieku kopīgi atklāto tā gada milzīgāko cigarešu kontrabandu. Viss esot norisinājies kā filmā un atgādinājis agros deviņdesmitos gadus. Muitas kriminālpārvaldes izmeklētāji lepojās, ka 12 miljoni Jing Ling cigarešu krava bijusi lielākā, kas atklāta visa gada laikā. Uzsākot kriminālprocesu, kontrabandistiem, diviem šoferiem, draudēja apjomīgi naudas sodi vai pat vairāki gadi cietumā , tomēr pagājušajā nedēļā pieņemts kontrabandistiem labvēlīgs lēmums - cigaretes jādod atpakaļ. Cigarešu īpašnieks ir kāda Skotijas ofšorā reģistrētās firmas Dual Agency L.P., par kuru zināms vien, ka to pārstāv advokāts Guntars Antoms. Viņš rakstīja iesniegumu prokuratūrai cigaretes atdot. Uzraugošais prokurors Gints Voicehovičs lūgumu noraidījis, taču kad lēmums tika pārsūdzēts iestādes virsprokurorei Daigai Krecai, dienu pirms Muitas lietu prokuratūras likvidēšanas virsprokurore pieņēma pārsteidzošu lēmumu - krava mēneša laikā jāatdod tās īpašniekam, jo kravas īpašnieks ir pierādījis tās legālo izcelsmi. Arī VID Muitas kriminālpārvaldes izmeklētājs, kura pārraudzībā ir lieta, dīvainā veidā iebildumus neceļ, lai gan prokuratūras, gan izmeklētāja rīcība radījusi situāciju, ka cigaretes pēc divu gadus ilgas uzglabāšanas nāksies atdot īpašniekiem. ------------------------------------- Latvijā, cik es saprotu, par kontrabandas apkarošanu jārūpējas arī prokuroriem, ģenerālprokuroru ieskaitot! Vaškevičš- Kravalis- Maizītis desmit gadus, cik noprotu, nav strīdējušies!
Mg
M
Bet tad jau Vaškēvičs ir bijis tikai starpnieks kukuļdošanā. Un nez kāpēc tās firmas amatpersonas nav aizturētas?
KLM
K
vai tas maz darīts, Maizīša k-gs, jā, kad Jūs ģenerālpprokurorējāt ? .......................................................... ........................................................... Jā, Maizīša kungs, un kādēļ Jūs tik maz vērības piegriezāt arī smagos noziegumos apsūdzētā Lemberga lietai, kad Jūs ģenerālpokurorējāt ? Pat biedrs Lembergs ar to nemierā...Vai ne, Zvirbulēn ?
J
Bet VV nebija labuma guvējs! Tāds nieka izpalīgs, kuru ietekmēja. Lieta tā arī beigsies nesākusies. Kurš saņēma? Kāds redzēja? Vienīgi Annai rājiens (atentāts ha-ha)!
zvirbulēns
z
Kriminālprocesus arī kontrabandas lietās jāuzrauga prokuroriem, vai tas maz darīts, Maizīša k-gs, jā, kad Jūs ģenerālprokurorējāt ?
hi hi hi
h
Ar tankkuģiem var daudz ievest...tie nav pāris polši vai pāris cigarešu bloku, ko nabaga lauķi stiepj pāri paši savai nolietošanai. Viens, ko ieved bez muitošanas, bet otrs, ko ieved pilnīgi nelegāi( narkotikas, ieroči...). Izskatās, ka šitā bandīta nagiem cauri ir gājis pilnīgi viss.
Oskars
O
Tas nozīmē , kad steidzīgi JĀNOMAINA visi KONTROLĒJOŠO iestāžu DARBINIEKI un lai tie nebūtu ne no vienas PARTIJAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas