Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Veidos darba grupu, lai no Saeimas varētu izslēgt deputātus - valodas nezinātājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xzx
x
Varbūt ar auto vadītājiem, kas brauc bez vadītāja apliecības vajadzētu darīt tāpat ,atļaut braukt bez tiesībām vēl pus gadu, ja pašo laiku nebūs nolicis tiesības izveidot darba grupu, kas tiešm pārliecinātos, ka vadītājam nav tiesību vadīt transportu un tad saeima lemtu ko darīt ar šo pilsoni, protams pec tam to lietu iztiesājot senātā ! Latvieši Jums nav nākotnes ,ar vienu mongoli nevarat tik galā!
Diskriminācija pret latvieši
D
Latvietim bez krievu valodas daudzās vietās aizliegts Rīga strādāt bet Kravcovs bez Latviešu valodas saeimā sveiks un vesels! Laiks mainīt likumus... Pie tā ir jāpiestrādā. Laiks izbeigt diskrimināciju pret Latviešiem un Latviešu valodu. ar steigu!!
Hm
H
Anglijā pat fabrikā darbu neatradīsi, ja nebūsi apguvis valsts valodu.
XXL
X
Deputāti kārtējo reizi vienkārši demonstrē pārliecību par savu izredzētību. Kā vispār var ienākt prātā doma, nostādīt sevi augstāk par vēlētāju, pēc būtības sakot -ko Jūs tur stulbie reņģēdāji esat ievēlējuši -mēs zinām labāk kā vajag! Jā ir stulbi, ka tauta ir tik neapzinīga, ka Saeimā ievēl cilvēku, kurš neprot valodu, bet vara saskaņā ar Satversmi pieder tautai, nevis tās apzinīgākai daļai un kur nu vēl kādai atsevišķai deputātu grupai.
Valdis
V
Sen jau tie okupanti bija jānoliek pie vietas!
KLM
K
" Tautas ienaidnieku'' izķeršana - lieliskā, auglīga deputātu nodarbe krīzes laikā? .................................................... ............................................................ ...................... Ja vien kādam piemīt atmiņa, tad, iespējams, viņš atcerētos, ka arī krīzes laikā ir spēkā Satversme, kura nosaka, ka pat ''tautas ienaidniekam'', deputātam, obligāti jāzina valsts valoda...
Memory
M
Vajag pasteigties - pasarg' Dies', ja tie valodas nezinātāji tiešām iemācīsies latviešu valodu - un kāps Saeimas tribīnē runas teikti! ''Tautas ienaidnieku izķeršana'' - lieliska, auglīga deputātu nodarbe krīzes laikā?
aija
a
Kā viņam var būt Latvijas pavalstniecība bez valodas zināšanām? Jeb to nopircis?
wombatita_labojums
w
Man gribētos ierosināt, lai pārbauda arī latviešu pašu valodas prasmes un pielietojumu. Nereti paklausoties, kādas runas veļas no tribīnes, ausis vīst... Mūžīgā KA un KAD jaukšana, daudzskaitlinieku pārvēršana vienskaitlī (nu kas tas par vārdu BAŽA? DEBATE?) Varbūt drīz būs arī durve, brille, bikse un citi brīnumi? Teikumu konstrukcijas vispār zem katras kritikas. Ļoti spilgts piemērs ir arī mūsu "spēcīgais" ārlietu ministrs... FUI!
lauķe
l
Pārāk liels gods šim vieplim tiek parādīts.....Kādu tur komisiju? Prom no Saeimas, nost pilsonību un basta! Labākā gadījumā iedot ieteikuma vēstuli , lai pieņem kādā krievu krogā par ārā sviedēju......
Bībelnieks
B
Kas tur ko spriest??? Biznesmenis darbā nepieņemtu grāmatvedi kas nemāk skaitīt vai sekretāri kas neprot rakstīt! Tāpat Latvijai neder Saieimā deputāts kaI nesaprot un NERUNĀ LATVISKI UN TĀ PE SILES URKŠĶĒ KĀ MĀK, KĀ CŪKA!
Hanss
H
Es šo lietu pārfrāzētu savādāk : .... no Saeimas izslēgt analfabētus. Ja cilvēks 20 gadus šeit nodzīvojis, un nav spējīgs iemācīties latviešu valodu, viņš vienkārši ir analfabēts, palīgskolas absolvents, šim Čingizhana pēctecim, atbilstoši intelekta līmenim, vienīgā iespējamā darba vieta būtu publisko tualešu uzkopšana.
E.
E
Tieši tā, taču, kad Kravcovs būs ārā no Saeimas, jāturpina no turienes un citām augstākajām valsts iestādēm dabūt ārā pārējie kravcovi, bandīti, zagļi, gļēvuļi (kremļa pakalpiņi) un citi politikāņi.
Tā nu tas ir...
T
Jocīgi jau ir,godīgs cilvēks pats būtu novērtējis savas spējas un nelīdis tur kur neko nesaprot.
@
@
Vispār jau ir jocīgi, ka viena loģiska, likumīga lēmuma sagatavošanai ir vajadzīgs komisijas darbs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas