Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vējoni apstiprina ministra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Forests
F
Vides apgānīšanas un Reģionālās atpalicības ministrija. ZZS ''kantorka'' vides jomu kūrē jau nez cik gadus, rezultātā vides aizsardzība LV ir iznīcināta. Reģioni tāpat. Matemātika 0 + 0 = 0 .
Puzes Aivars
P
Ministram Vējonim, kurš tik ilgi ir bijis Vides ministrs, kas izdarīts vides aizsardzībā? Pet pudeles drīz Latviju pārklās kā sniegs. Gadiem tikai runā, būs pet pudeļes apmaiņu nevar atrisināt.
hitlers
h
Latvija tika izpostīta, kad Mākoņkalns "Andris" un Lembergs sametās uz vienu roku, lai privatizētu visu ko var - sava labuma gūšanai. Jau līdz 1994. gadam valsts bija zaudējusi 100% akciju daļas savos uzņēmumos.
pārdomas
p
Nevajag apsaukāties, citādi arī Jums pašam sāks likties, ka esat nekulturāls Tasmānijas velns vai smirdat kā opasums riesta laikā!
Arturs M
A
Mani tagad interesē,vai viņš kaut ko darīs sakarā ar bardaku Jūrmalā un izdoto brīvdienu 7 janvārī Rēzeknes domē,kura nez kāpēc latviešiem arī būs jāatstrādā obligātā kārtā???!!!
un
u
Kam nepatīk, bet man patika, kā Vējonis prata novērtēt Daugavas-Dņepras kanāla partijas afēru, un tauta viņu atbalstīja - šī partija vēlēšanās ieguva vismazāko balsu skaitu no visām Latvijas partijām.
resnajam pīļknābim
r
Lembergu par premjeru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tikai tad valstī būs kārtība vējonis ir un paliek tikai vējaslota, kas ministrē jau gandrīz 20 gadus, bet rezultāts-izpostīta Latvija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas