Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vējonis: jāpastiprina bagāto pašvaldību uzraudzība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha...
h
..:)))))))))))))))..soksim or vontspili!! voi ņe tō..!!???
Ikijs
I
Nu VARAM ministrijā būs vajadzīgs pašvaldību uzraudzības-kontroles (policijas) departaments ( nauda arī). Rets tizlums uzmesties pašvaldībām par uzraugu - vai tad tur bērnudārza audzēkņi saimnieko, kam pašiem nav nekāda priekšstata par atbildību? Te nu VARAM beidzot ievedīs kārtību!!! Ar nelikumīgu darbu darītājiem ir kam nodarboties un atbildība var būt līdz kriminālai, tas neizskatās pēc VARAM dārziņa darba. Ļoti gribētos no "sakarīgā" ministra dzirdēt kaut ko sakarīgāku.
Dace
D
Biju laukos Vidzemes pusē un cilvēki stāstīja, ka pēc reformas nekas nav mainījies!Pats centrs it kā skaitās citur, bet priekšnieciņi turpat vien sēž, braukā ar dienesta auto, un beigu beigās dzīve viņiem daudz mierīgāka. Lauku ļaudis vienkārši nesaprot, kāpēc to visu vajadzēja, jo ikdiena kļuvusi daudz sarežģītāka. Tagad, lai nokārtotu dažādas lietas, jābrauc uz vairākām vietām, pat uz Rīgu - tā vietā, kad visu varēja nokārtot savā pilsētā.
tendence
t
O, te cilveeks no iistaas pilseetas - pareizi, uzraudziiba jaapastiprina ar elegantiem shaaveejiem, kas pistoles struuklakaas izmet !!!:):):) Pilseetas centraa neaizmirstiet vienu kaartiigu struuklaku ar iedziivotaajiem virsuu churaajoshu pilseetas meeru saorganizeet !!!
Aija
A
Pašvaldībās ir bardaks! ZZS to labi saprot, tāpēc uzmetušies par aizstāvjiem! Vai Vējonis zin, kas, piemēram, notiek Jelgavā?
Chau Raimond!
C
Un kaa ar Liepaaju un Seska bankrotu?!?
janks
j
Vai Tu traks esi palicis? Galīgi jumts aizbraucis. Kā savulaik izteicās viedais lembis, sivenmātes izšaut nedrīkst, tātad Ventspilij klāt ķerties nedrīkst, jo tad aprausies stipendiju izmaksas.
IR
I
Šo kontroli pār pašvaldībām un to pieņemtajiem lēmumiem bija jāsāk jau pirms 20 gadiem
vilis
v
Vernoi dorogoi iģjoķe,tovarišč!
virbuļis
v
jāpastiprina, jāuzlabo, jāpilnveido, jāuzrauga,jāpieskata, bet tas nu tā, nav jau kas to darītu, bet ir kas par to runātu, un tā tie rati ripo no kalniņa lejiņā
kas maksās?
k
Vai dēļ dažu vietējo līderīšu ambīcijām mēs drīkstam turpināt bezjēdzīgi tērēt iedzīvotāju naudu?
izlīdzināšanas fonds
i
Tikmēr, kamēr tādā formātā darbosies pašvaldību izlīdzināšanas sistēma, nekāds laiks nepierādīs, ka tās pašvaldības, kam ir mazāks iedzīvotāju skaits, pašas varētu nonākt pie secinājuma, ka ir nepieciešams pievienoties spēcīgākam novadam.
vai pats?
v
Vai viņš pats kaut ko domā arī?
agio
a
Jap, jāsāk ar Ventspili. Nesen paņēm nezcik miljonus kredītu un pilnīgi nekāda informācija, kur tā nauda tiek tērēta. Pie tam, uzņēmumi iznīcināti, tā ka nav skaidrs, uz ko tas viss turās.
Lelle
L
Ja vīrišķis gados sāk matus pervēt, viņam ir krietni jaunāka brūtr.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas