Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Vējonis: Kučinskis piedāvāja skaidrāku redzējumu par valsts attīstību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bush
B
Tikai lasu komentus - tas slikti un tas slikti. Visi ir korumpēti un katrs gājiens, ko veic ir vienkārši aplams un ačgārns. Nebūt nav tā ka tagad kādu atbalstu vai neatbalstu. Vienkārši gribu redzēt jūsu domas, ko labāk likt; kuru jūs izvirzītu premjera amatam? gribētu kādu konkrētu uzvārdu dzirdēt. Pagaidām, vairāk par vaimanāšanu nedzirdu. Vairums te kaut ko saprot tik pat daudz kā aita no kosmonautikas. Vienkārši turpina skandēt vienu un to pašu.
traurs
t
Es par to, ka ja kāds stāda SC kā vienīgo taisnības un vienkāršo cilvēku aizstāvi, tad viņš rupji melo - viņu kāre pēc valsts naudas krietni pārsniedz jebkuras saprāta robežas
Drosmis
D
Vispār - ko tā Pasaules staigule,bāž degunu Latvijas iekšējās darīšanās. Atceraties,kā V V F kļuva par prezident (par vņu nevien,neko nebija dzirdējis. Vienkārši nokrita no gaisa (kā balts sniegs,bet sniegs nokusa un palika melns.
akd
a
Kāds ir čekista Putina piedāvājums krieviem? Labi dzīvot? Nē! Slikti dzīvot? Nē! Nomirt? Jā!
Solvita
S
Ja kas, Londonā gan dzīvokli par tādu summu var nopirkt tikai "sūdīgā" rajonā. Tā kā tajā tekstiņā ir pārspīlēts patoss. Bet tas gan skaidrs, ka nauda, ko notērēja Londonā, atvesta no Krievijas un izšķiesta bez jēgas!
orientetajam
o
Jautājums jāstāda citādi. Nevis, cik personas tika administratīvi sodītas pagājušo pilsētas svētku laikā, bet cik personas tika sodītas pagājušogad naktī no 9. uz 10.maiju. Diezgan neloģiski ir salīdzināt bērnudārza svētkus ar arodskolas ballīti
Ritis
R
Tie tak fašisti un amerikanci atkal provocē nabaga Krieviju uz karu ;)
Scheister
S
Vadoša ASV marionešu Vienotības koalīcija parāda savu īsto seju... Sevi'cienoši pilsoņi par viņiem vairs nevar balsot. Jo kā gan var balsot par cilvēkiem kas atbalsta cūciku attiekmi pret Latvijas valsti un tās pilsoņiem
Aragvi
A
vispirms vajadzēja nolikt pie vietas to šļupstošo komunistu tad apsmiet HBērziņu.Kas 6tagad būs labaks.Jau atkal šļupst ar saviem līdakiem u n bergmaņiem.
kasjauns.lv?
k
tas cilvēks ir glumš mēsls! un ģīmis viņam atbilstošs! prezidentiņš.
Janis
J
Vējonim laikam vēl nav pielecis, ka tieši PSRS okupācijas mantojums - krievu skolas un krieviskā publiskā vide šķeļ sabiedrību . Rusifikācija turpinās pēc inerces vēl no PSRS laikiem.
sisiite
s
Urla, iemācies latviski, kad raksti anonīmus komentārus
Mīļie,
M
Kāds ir čekista Putina piedāvājums krieviem? Labi dzīvot? Nē! Slikti dzīvot? Nē! Nomirt? Jā!
raganina666
r
Nav jau jēga te ar nozombētajiem runāt. Labāk iešu, kamēr turas vējš, ārā brūklenes izvētīt!
Militiamen
M
Vidzemē runā trīs dialektos un ļoti daudzās izloksnēs. Tad par kādām izloksnēm varēja spriest Endzelīns, kas pats bija sēlis no Skrīveriem? Rīga vispār neiekļaujas nevienā dalījumā, tāpēc nekādi nevar būt par piemēru valsts valodas lietošanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas