Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Vēl nav skaidrības par vakcīnu pret jauno gripu iegādi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērotājs
V
Dievs, sargi Latviju no šīm indēm!!!
rufo
r
tad kad valstij vajag izgudrot ko lietderīgu, tad nekā prātiņā nevar sagrabināt, bet kad jāzog nosiles, tad tautas kalpi jo žigli, tādās lietās prāts viņiem strādā !!!!!!!
nu
n
un ne vārda par pētījumiem, ka šis gripas paveids nav ne tuvu tik bīstams, kā vienkārši parasta gripa un citas izplatītas lietas ;DD laba izglītota ministre lobē savas intereses. Kā tur bija LV ir vstarp pirmajām, kas iegādājas visiespējamās vakcīnas (pārspļaujot pat n-reizes bagātākas valstis) - kā tā???
elīza
e
kurš nez to cūku gripu izgudroja??? es nepotēšos, kaut pūt un palaid.
Oskars
O
V M labāk DOMĀTU par VITAMĪNIEM un labu VESELĪBAS - ĒDIENA nodrošinājumu TAUTAI ,tad arī slimības NEBŪS. Labākā POTE ir MEDUS + ĒDIENS+100g+LABA VALSTS VADĪBA = VIENMĒR VESELS un VALSTS DROŠĪBA.
daunitis
d
Iemācies, meitiņ, pareizi rakstīt vārdu ,,vakcīna'', kas ir sieviešu dzimtē. Pote tik pat labi var būt manipulācija. Vakcīna ir substance ampulās, flakonos, u.c.
Skaistule
S
Pareizais vårds ir pote nevis vakcīns
daunitis
d
Cilvēki, esiet taču prātīgi! Vai epidemioloģiskie rādītāji un mirstības cipari paši par sevi nav pietiekami daiļrunīgi? Vai tad patiesi nav skaidrs, ka zāļu firmām ir izdevīgāk nodarboties ar paracetamola fasēšanu zem dažādiem nosaukumiem un sū... ,,Tamiflu'' nogrūšanu tirgū, nekā ar reālu pētniecību. ,,Putnu gripas'' bubulis nebija pietiekami iespaidīgs, tad tagad izgudrojuši ,,cūku gripu''. Aizdomīgi ātri tās vakcīnas ir tapušas gatavas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas