Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Veldre: KNAB nozagtā nauda jāatmaksā Loskutovam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Oranžā mafija ir galīgi slima. Tā jau ir masveidīga parādība. Vajadzīga karantīna - Saeimas aylaišana.
veesums
v
Darbs Veselības ministrijā sagrāva G.Bērziņa prāta spējas - aizgāja no darba veselības stāvokļa dēļ (sekas redzamas). Atlika Vinetam Veldrem neilgu laiciņu pastrādāt par Veselības ministru - un psihiskās veselības zaudēšana redzama kā uz delnas. Vai tai VM tiešām ir tik kaitīgs darbs, vai varbūt tur kāds bacilis?
Optimists
O
Veldres k-gam,tāpat,kā TP&Co,Šķēlem.Šļeseram un vēl kādiem 1000 zagļiem nāksies atmaksāt nozagto ļoti drīz-kaut kad ziemā,kad tauta ar kalasnikoviem un daksam būs ielās.
Jautrais
J
Nebūtu par skādi pakratīt pašu veldri, sākot no galvenā vet . felšera amata, domāju sanāktu labs džunguriņš.
jop jop
j
Veldre ir dziivs pieraadiijums tam, kaa vara samaitaa cilveeku, kameer vins neemaas savaa PVD- vecis kaa vecis, bet tagad naak laukaa taads "sviests", ka nenoklausiities
Vizma
V
...vienu taisno no latgales, kurš ieradaas ar atmaskojošiem papiiriem Rīgā pie sava tiešaa pr-ka , taa arii atrada nošautu ar ieroci kuram izdariita piešaude drošiibas dienesta policijaa , visiem šitiem meesliem KNABis dzinis peedas un te šis jau saak atklaati ņirgaaties, visiem liidzekļiem vajag izdauziit patiesiibu no tiem, kas to naudu novaaca peec riikojuma... = Es šo lietu neesmu aizmirsusi. Un tauta arī. Derētu apjautāties Maizītim, ko viņs par to domā.
mērglis
m
es nemaz nebriiniitos , ja tajos dokumentos, ko teepisti nozaga mežaparkaa kad aiztureeja drošiibnieku Margēviču saņemot naudu par gaļas kontrabandu, buutu lasaams V.veldres vaards un paraksts kas apliecinaaja gaļs ievešanai vajadziigos papiirus kurus noformee valsts vet. dienests , bez šaada papiira gaļa netiek legalizeeta , no šejienes jau arii senaa čomu buušanu ar de Vaškeviču, visa veda kontrabanda velk vienaa virzienaa , gan gaļa ,gan petrolija , arii spirta ešeloni , nerunaasim par siikajaam vieniibaam ko pameta klerkiem uz robežas par mutes tureešanu , pat vienu taisno no latgales, kurš ieradaas ar atmaskojošiem papiiriem Rīgā pie sava tiešaa pr-ka , taa arii atrada nošautu ar ieroci kuram izdariita piešaude drošiibas dienesta policijaa , visiem šitiem meesliem KNABis dzinis peedas un te šis jau saak atklaati ņirgaaties, visiem liidzekļiem vajag izdauziit patiesiibu no tiem, kas to naudu novaaca peec riikojuma...
pmlks
p
diezgan loģiski, ja neskaita Loskutova iesaistīšanu! Viņš nav tik stulbs, lai piesegtu šādas štelles. Tie "biznesmeņi" to noteikti darīja uz savu roku, bet Loskutovs nepievērsa uzmanību šo līdzekļu kontrolei, jo kļūdaini pieņēma, ka piesavināšanās ir mazvarbūtīga un neticama.
Zaiga
Z
Amerikas sasaldēto vistiņu ............ Ne tikai. Radīja pat veselu sistēmu, shēmas un priekšnoteikumus gaļas pārstrādes uzņēmumiem, kuri, gadu gadiem, tā teikt, atmeta atpakaļ. Presē un TV ir tikuši atspoguļoti daži gadījumi, kuri sāka atklāties, tomēr Veldre naski metās notušēt, jo baidījās, ka viss nāks klajā. Kā nekā tas būtu organizētais noziegums kopā ar mums visiem labi zināmiem draugiem.
Vecais
V
Tā nav zādzība! Tas ir neizdevies finansiāls darījums! Tā var gadīties katram! Ja seifā guļ neviena nepieskatīta nauda, tad es to paņemu un uz vienu gadu noguldu bankā. Pēc gada atlikšu atpakaļ. Un neko nebūšu zadzis, bet būšu nopelnījis vismaz vēl vienu algu. Ir labāks variants - paņemt to naudiņu un nopirkt kādu zemes gabalu vai kādu namu, vai kādu dzīvokli. (Tādā ceļa radušies gandrīz visi pašreizējie miljonāri, un ieguvums ir nesalīdzināmi lielāks, nekā naudu noguldot bankā). Un atkal - nav problēma paņemto atlikt atpakaļ - nu jau to var izdarīt pat mēneša laikā. Un atkal es neko nebūšu zadzis. Droši vien tieši tā tur viss notika, un droši vien tas sākās jau sen. Droši vien pat Loskutovam tas likās labi, jo pati par sevi bija izveidojusies materiālās stimulēšanas sistēma: jo vairāk atklātu nebūšanu, jo vairāk brīvas naudas seifā, un jo lielāks katram laupījums. Nelaime uzbruka, kad pēkšņi sašķobījās nekustamā īpašuma tirgus, kad sagrābtos īpašumus vairs nebija iespējams pārdot. Bet no seifa jau bija pagrābts tik daudz, ka to vairs nevarēja nolikt atpakaļ. Droši vien tad to vairs nebija iespējams paturēt savas iestādes sienās un katrs gudroja par savas ādas glābšanu, un sākās nepārdomāti izejas meklējumi, par kuriem uzoda arī Gundars Bērziņš. Tad nu Loskutovam vairs nebija citas izejas, kā skriet un pašam iesniegt ziņojumu.
Parastais
P
Super ideja! Šlesers samaksā zaudētos pasta miljonus, TP galvenais garants Kalvīts sedz visus neatmaksāto kredītu radītos zaudējumus un Roze - paņem piensaimnieku grūtības uz sevi. Nu, bet 135k mēs nolemsim kompensēt no LPP/LC un TP soda naudas. Soda nauda ir mūsu, visas tautas līdzekļi. Tā, lūk, veterinār!
besaraaps
b
Jā Veldriš, smadzenes galīgi veldrē.
Vinets Veldre
V
Arī Segliņam jāatmaksā par nozagto policijas mašīnu ar visām bākugunīm, un pašu jāmet ārā!
Līga
L
Manuprāt ir tikai divi varianti saistībā ar Veldri 1) vai nu viņš patiešām nesaprot ko runā, ko dara un kādu ietekmi tas atstāj uz tiesiskumu mūsu valstī; 2) vai arī saprot kādu spēli spēlē un dara to ar pārliecību. Pirmajā gadījumā viņš ir vienkārši aprobežots, otrajā gadījumā darbojas kā noziedzīgas bandas loceklis. Bet abos gadījumos viņš kā augsta pie varas esoša amatpersona ir ļoti ļoti bīstams visai sabiedrībai.
Vinets Veldre
V
Oh, vismaz beidzot pateicu kaut ko isteni stulbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas