Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Vēlēšanas un trīs vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Pa lielam, viss te teiktais ir viens tukšs blā, blā, blā - politiku Latvijā nenosaka vēlētāju izvēle, visus šos gadus, lai kādas arī nebūtu bijušas valdības, Saeimas deputāti, vara realizē politiku, kuru tai diktā ārvalstis.
to zvirbulēns
t
Tā nu gan nesakiet - ''nekad nav darbojies kā Valsts vara'' ! Nesakiet vis, jo pat biedrs Lembergs varētu palikt dusmīgs - ja uzskatāt, ka okupācijas laikā būt par LKP CK locekli ir ''nekad nav darbojies kā Valsts vara'' Pilnīgi iespējams, tolaik piepalīdzot nokļūt Urālos vienam otram, kurš mēģināja iebilst okupantiem un to pašmāju kangariem, norādot, ka Latvija ir okupēta....
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Jūs, laikam, no urāliem, Lembergs kā Ventspils domes deputāts, kas apstiprināts par Ventspils domes pr-ju, nekad nav darbojies kā Valsts vara, un no šejienes, Lembergs nav realizējis ārvalstnieku diktētu politiku, taisni otrādi, viņš ir mēģinājis Latvijas varu piespiest darboties ar savu galvu, tikai vadoties no latvijas interesēm. Tiesa, viņam nav izdevies iespaidot Latvijas varas darbību, tik tāl, lai tā pārstātu kalpot citām lielvarām. Bet te Panteļēvs maldina cilvēciņus, klārējot, ka no viņu izvēles ir kas atkarīgs. No vēlētāja gribas te nekas nav atkarīgs, vēlētāja griba nekad nav ņemta vērā, un tā plaisa starp varu un tautu no šejienes.
  • 1
  • 0
Zvirbulēn,
Z
ja pieņem, ka biedrs Lembergs ir ne tikai smagos noziegumos apsūdzētais, bet arī politiķis, tad jautājums Jums - kādas ārvalsts politiku realizē viņš? Iespējamā atbilde, ka viņš vienīgi un tikai Latvijas patriots, manuprāt, skanēs vismaz dīvaini, jo nestādos priekšā, ka patiess patriots varētu būt apsūdzēts smagos noziegumos. Tātad - kādas ārvalsts diktēto politiku biedrs Lembergs realizē Latvijā?
  • 0
  • 0
Senais
S
Situācija uzlabosies tikai tad, kad tā notiks, kā pateikts pēdējā teikumā pēc garā situācijas iztirzājuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas