Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Velk ārā interešu konfliktus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Žanete, varbūt, veiks strukturālās reformas Kultūras ministrijā. Sen jau ir laiks to darīt visur. Var jau būt Žagars ir kaut kas mākslinieciskā ziņā, bet ar saimnieciskiem jautājumiem galā netiek jau gadiem. Bet ir taču ļoti ērti, ka to vienmēr kompensē valsts. Un ja vēl tad izdodas saglabāt amatu 15 gadus, tad tas vispār ir zilais sapnis...
juris
j
Žanete ! Kas Tev liek sūdus vārīt, kam Tu kalpo? Saprāts nu tiešam trūkst. Tavs mērķis ir novest operu uz bankrotu - kamdēļ?
Tāds iespaids, ka
T
lapseņu pūlis ir savandīts! Pirms vairākiem gadiem kāda persona vēlējās atrisināt konfliktu savā skolā. Kultūras ministrs, padotie, visi atbildīgie stāvēja kā mūris, aizstāvot skolas direktori, kurai bija "savi cilvēki" šajā iestādē...To viņa nemaz neslēpa, bet tieši lielījās ar to...Tas pats bija Kriicā ar vadītāju Miltiņu, Kultūras departamentā ar Čivli u.t.t. Jācer, ka jaunā ministre spēs būt objektīva, nav apaugusi ar "saviem kukuļdevējiem", vismaz pagaidām...
Tāds iespaids, ka
T
lapseņu pūlis ir savandīts! Pirms vairākiem gadiem kāda persona vēlējās atrisināt konfliktu savā skolā. Kultūras ministrs, padotie, visi atbildīgie stāvēja kā mūris, aizstāvot skolas direktori, kurai bija "savi cilvēki" šajā iestādē...To viņa nemaz neslēpa, bet tieši lielījās ar to...Tas pats bija Kriicā ar vadītāju Miltiņu, Kultūras departamentā ar Čivli u.t.t. Jācer, ka jaunā ministre spēs būt objektīva, nav apaugusi ar "saviem kukuļdevējiem", vismaz pagaidām...
xyz
x
Viens labums no šitā visa būs - beidzot Tautas partijas ieliktā Zvidriņa no šī amata tiks padzīta. Bija jau arī pēdējais laiks.
Mantrausis
M
Kā allaž Latvijā - nebūtu ŽJG pieķērusies ne tam kontaktam, interešu konfliktus neviens nedz manītu, nedz publiskotu. Kā es mīlu šo stilu! Un faktiski tas norāda uz dažu tiesas procesu bezjēdzību, jo funktieris še [LV] ir viens: Tu man, es Tev [netraucēju]. Kam tas viss?
Sika
S
Nesaprotu, kāds ōperai sakars ar bibliotēku? Acīmredzot, tā zvidriņa kaut ko putro visu vienā katlā. Jaunzeme - Grende pareizi dara. Ir jāsaprot finanses - par ko, kam maksā! Kliedzēja zvidriņa iespējams, pati ir interešu konfliktā ar žagaru. Roka roku mazgā. Katrs sevī tik varens un neaizskarams. Ierēdņi, bezatbildīgie! Publiski Grende nevienu nav vainojusi, bet pārbaudīt - tās ir viņas tiesības. Ja to nedara arī viņa, tad tā jau būtu ministra bezatbildība un zvidriņa atkal bļautu, ka ministre neko neredz un nedara. Ja ōpera valstij tik svarīga - tad kontrolei jābūt nienmēr. Lai vadītāji pakausī vienmēr jūt kontrolētāju elpu, līdz paši sapratīs, ka jāsaimnieko, kā saimniekam pieklājas. žagars jau arī tikai iecelts ierēdnītis, kurš ticis klāt valsts silei, tēlo no sevis baigo mākslinieku. Nekas jau tur tik dižs no viņa nav. Ōpera - nav viņa nopelns!
Ne žagari, bet ZS bluķis vajadzīgs
N
>Zane Grīnberga Labi, ka 5 miljoni aiziet kaut kur.!?! un tas ir "labi"?!? "Jevgēņijs Oņegins" tagad ir bērnu opera (līdzīgi Putnu operai)!?! Līdz kam valstij ir jānoved sava tauta, lai šādas domas tiktu uzskatītas par normālām!!! Ar bluķa dedzināšanu par maz, pa KM lācis jāizvadā, bet labāk jāpalaiž viens bez ķēdēm un lāču dīdītāja. Tas daudzus jautājumus atrisinātu!
Jocīga uzvara.
J
Nu kas tā par uzvaru konkursā,ka tikai viens kandidāts.
Tāds bija samazinājums 2009.g.
T
Ja salīdzina laika periodu no šā gada sākuma līdz jūnija beigām, ministriju valsts sekretāru atalgojums pirmajā pusgadā nav mainījies, bet Kultūras ministrijas valsts sekretāres Solvitas Zvidriņas - pat pieaudzis. Ja gada sākumā viņa saņēma 2000 latu, tad jūnija beigās viņas alga ir pieaugusi līdz 2700 latiem. Tas par 2009.g, kad kultūras iestādes bija pakļautas nežēlīgai algu samazināšanai. Par naudas tērēšanu ir dažādi viedokļi.
zvirbulēns
z
Abas dāmas ir iemīlējušās Žagarā, man gribas domāt, un no šejienes visa tā grūstīšanās! :) Jādomā, ka Dombrovsku Valdis tagad iebrauks tēmā un pateiks, kurai ar to Žagaru mīlēties! :)
Pie kultūras stāv
P
Nu tad VD nāksies pašam to Žagaru izmīlēt.
  • 0
  • 0
Brisila
B
Tu nu gan no kultūras stāvi 100 saules gadu attālumā. Žagaru tak sievietes neinteresē.
  • 5
  • 0
Aivars
A
Varbūt vispirms visus šos " vecos" sekretārus un citus atsēdētājus izmest un tad skatīties kurš var strādāt. Loģiski, ka tagad Zvirgzdiņa kliendz skaļā balsī.
Jānis
J
Jā, bet Kultūras ministrei vajadzētu tagad atspēkot minētos argumentus, jo tiek nosaukti reāli fakti. Kā Kultūras ministrija var pateikt, ka nepārrēķinās cenu?! tas taču ir valsts interesēs! Ir deflācija un būvniekiem jāmaksā mazāk!
  • 2
  • 0
vairis
v
nu labi atdzišos nevaru izsvērt kam taisniba dotajā kašķī, un ari kulturas ministre nevieš uzticibu(kā lauku kulturas nama direktori viņu vel varu iedomāties, bet pat tad neuzticētos par 100%). bet nez vai nu maz cienijamā zvidriņa ir tik kristāl tīra. vairāk izskatās pēc aizstāvešanās aktīvi uzbrūkot
vairis
v
nu gramatikas konkurss te nenotiek:), un pat analfabētam var but viedoklis un tiesibas to izteikt, bet kur nu "inteliģentiem"to uzklausit:) galvenais ir savu "pārākumu izrādit:) kam pakaļu pl\e\s tas bļauj, man neplēš
  • 3
  • 1
Vairim
V
nu labi atdzišos ---- Vārds "atdzīšos" nav tas pats, kas "atzīšos". Kritizētāji mēs esam vareni - visos jautājumos spečuki, lai arī tā īsti nemaz neprotam rakstīt.
  • 1
  • 0
juris
j
Vispirms valsts iestādēs būtu jāveic totāla tīrīšana,un tad tikai jādomā par prēmēšanu...
Ledus
L
Varbūt visā valstī tā būtu jāveic?
  • 0
  • 0
Zane Grīnberga
Z
Es nezinu, bet Žagars operā kā režisors...Pēdējā izrādē Jevgēņijs Oņegins, kad ir skaista Čaikovska polonēze, Oņegins guļ uz skatuves un redz murgus. Turklāt vēl uzvilk uz skatuves kailu vīrieti un ietērpt kā lāci, tā ir mūsdienu māksla...? Kaut kā netīk ! Ko bērniem rādīt ? Šādu iestudējumu ???
žaks
ž
Visas problēmas sākas, kad kāds tantuks sāk nodarboties ar kritiku, domādams, ka nedaudz apmuļļājoties rakstīšanas lauciņā par tematu "kultūra", ko jēdz... Rakstā par finanšu sistēmu LNO un KM kāda nabaga dāma izloba, ka izrādē Oņegins kko dara nepareizi. Izcili.
  • 0
  • 0
Mantrausis
M
Nez vai Oņegins domāts bērniem. :)
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas