Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Verze: premjers runā nomierinoši, bet pensiju samazināšanu neizslēdz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Taisnīga nodokļu sistēma obligāti ietver progresīvo ienākumu nodokli - protams, attīstīto valstu izpatnē. Bez tam, nodokļu smaguma pārnešanu no strādājošo algām, kas cita starpā bremzē arī uzņēmējdarbību, uz nekustamo īpašumu (lrotams, iestrādajot aizsardzības pasākumus minimālajai platībai) un patēriņu - arī šeit, pirmās nepieciešamības precēm šis nodoklim jabūt zemākam, bet ekskluzīvajām precēm - paaugstinātam. Kopumā ir jāņem par paraugu kādu no attīstītajā valstīm, kurā nodokļu sistēma sevi jau ir labi parādījusi - piemēram, Vāciju, Zviedriju utt. Bet mūsu valstī šīs bezgalīgās šausmas ar visu laiku piekopto, absolūti stulbo nodokļu sistēmu nekā savādāk kā ar biezo interešu lobēšanu un politiskās gribas trūkumu izskaidrot nevar. Pat cilvēku iznīcināšanas un valsts bankrota draudi joprojām nespēj piespiest valdību to mainīt.
cba
c
Gribētu dzirdēt, ko Jūs saprotat ar taisnīgu nodokļu sistēmu.
Jukums
J
Cik tad sarežģīti beidzot arī mūsu valstī ir ieviest taisnīgu nodokļu sistēmu????? Uz daudzām citām absurdām lietām man pat jau ir apnicis norādīt...
xxx
x
Pacenties! No pensionāra gribi atņemt???? Nesanāks!
pensionārs
p
Kāds var būt attīstības plāns, ja katru dienu uzrodas jauni naudas un maksimālo atlaižu gribētāji un tik prasa, un tik prasa??? . Jo visiem esot sasolīts, jo ir par maz, utt.... Nu izies kaut kādi raudātāju bari ielās, nu un? Ņemsim naudu nost biznesam? Palielināsim nodokļus? Atlaidīsim ministrijas, lai būtu vairāk bezdarbnieku? Katram ēnu ekonomikas darbonim pieliksim 5 sabiedriskos kārtībniekus, lai pēta, kas ir makā? Beigās iesim laupīt veikalus un valsts kasi ??? Ja tā klaigājošo pensionāru daļa un citi aizskartie nepārtraukti bīdīs savas tiesības, valdībai nekas cits neatliks kā visiem palielināt "uz papīra" pensijas un pamest šo pašnāvnieku kuģi. Pēc tam varēs izveidot jaunu valdību, kas neko nebūs solījusi, un devalvēt latu. Solījums nemainīt vai pat palielināt pensijas būs izpildīts!
Dzens
D
Klau, ja tev gadījumā 200Ls nav nauda, tad atsūti man. Kopš algas samazināšanas man savu ģimeni uzturēt ir pagrūti.
Ministry of Truth
M
Ja pensijas tomēr izlemj pretlikumīgi samazināt, ministrijās ir jānosaka algu griesti - divu pensiju apmērā. Jebkas mazāks par to izraisīs nīkuļošanu un bankrotus. Pensionāri visu naudu ielaiž mūsu ekonomikā bez atlikuma. 200 Ls nav nauda.
Julis
J
cik ilgi var malt vienu un to pasu?Tie,kuriem nonems no mazajam pensijam,visi klus maznodrosinatie un tas valstij izmaksas vel dargak.
mk
m
Nemuldi nu.
selga
s
Drīz vispār nebūs neviena ,kurš tās pensijas nodrošinās,kā piemēram lai iztiek sieviete ar diviem bērniem un minimālo algu ,ja darbs vispār ir?Pareizi,sakravā čemodānus ,paņem bērnus un brauc projām uz citu valsti,tad penši drīz varēs bļaut četrās sienās ,nebūs neviena ,kas viņus uzklausa.
Bruno
B
Kāpēc valdība var atļauties 10 miljonus lai palielinātu pensijas krieviem?
tante v
t
Ja samazinās pensijas līdz 200 Ls mēnesī ,tad tiešām jāiet ielās.
kalvīš
k
Droši maziniet visas par 300ls lielākas pensijas.
ome-Lasītājai.
o
PIEKRĪTU,KA SAMAZINOT PENSIJAS ,KAS MAZĀKAS PAR 200 LATIEM MĒNESĪ NOZĪMĒ PAKĻAUT CILVĒKU IZNĪCĪBAI.Un vēl;vai tie,kas saņem pensijas pāri300 latiem mēnesī ir strādājuši tikpat smagi kā cilvēki ,kas saņem mazāk?Manuprāt lielās pensijas saņem viegla darba darītāji.piem;pašvaldībās,ministrijās un t.t.
izotops
i
Verze lai paskaidro kā pati izmanījās sev tilk kielu pensiju nopelnīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas