Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vešņakovs: Krievija būs gatava runāt par jebkādu jautājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Silti iesaku Fricim pamēģināt ar šo pašu niku ieiet kādā krievu portālā, kā piem. Delfi.ru....... Tas tā - starp citu.... Kas attiecas uz potenciālo "kvēlo" draudzēšanos ar Krieviju, nevaru iedomāties jebkādu godīgu biznesu ar šo izsalkuso bandītisko impēriju!
Villijs Brants
V
Mani interesē jautājums: kādēļ Krievijas lielajās pilsētās valda ksenofobija un nacisms?
alberts
a
Paldies par to pasu.Runat!Tas ir labak neka ar tankiem braukt virsū.Bet,runat ir arī pļāpāt,par šo to un neparko.Ta sacit MĒS jau runajamies,jēga nekada.Kautgan ir piredzets ne tikai runāsnas,bet arī "stingri" ligumi kuriem Krivija vienkarsi uzspļāva.1920.gads!
tm
t
Nē, nu kapaēc, Frici? Domāju, ka aprunāties ar KF prezidentu par dabisko lauku apmēslošanu ir patiesi vienīgais sarunu vērtais jautājums. Nu, protams, paliek daži sīkumi, kā okupācija vai jautājums, cik ilgi Krievija gatavojas uzturēt līgumos atrunāto gāzes padevi. Bet tas nu tā.
Fricis > Jonis
F
Pārlasīju komentārus, un nudien neko sakarīgu izņemot destruktīvas tēzes nepamanīju. Reāli nekad nesapratīšu - vai cilvēki ir patiešām tik aprobežoti, kā to var redzēt komentāros? Reāli par šodienas situāciju Latvijā runājot - ir jau tā, ka gudrie kungi no SVF un ES ik pa laikam "sabar" nepaklausīgos Latvijas politiķus, kas regulāri mēģina sevi apmānīt, ka maksātnespējas problēmas iespējams risināt aizņemoties vēl vairāk naudas. Savukārt LV politiķi jūtīsies labi, ja izdosies vienoties par lielāku budžeta deficītu.. tas jau nekas, ka šitie 2-3 gadu dēļ, ko aizņemamies, būs jāziedo 20-30 gadi, lai no tā izlīstu. Jeb arī ir varianti? Ok, aizņemamies tālāk, un drīzi piedzīvosim situāciju, ka paliksim bez, Latvenergo, Mežiem, LV Gāzes, utml. Latviešiem laikam ir raksturīgi šādas lietas uztvert kā palīdzību, un vēl beigu beigās klanīties un teikt paldies.. un tā vietā, lai atvērtu acis un ieraudzītu vienkārši jaunas iespējas te pat blakus - tas ir par daudz. Tad sākas apsaukāšanās un žults izgāšana. Protams, katram ir savs viedoklis, taču es uzskatu, ka šī destruktīvā retorika attiecībā uz Krieviju mūs nudien nepabaros, dabūsim tikai augstākus gāzes tarifus ar visu no tā izrietošo.
Jonis
J
Izlasīju komentārus, ļoti labi priekšlikumi un idejas ir visiem izņemot Frici, tam galīgi nav nekā sakarīga ko piebilst. Latvijas ddd jautājums tiešām ir ieildzis un nekustās uz priekšu.
kaif
k
para dekolonizacii LV.
lux
l
Nu tad Ztlera kungs, bez liekas kautrēšanās. Iesākumā varētu painteresēties, kad savu sādžienieku balastu aicinās uz tēvzemi.
tm
t
Tas labi. Ierosinu parunāt par organiskā mēslojuma izmantošanas īpatnībām kalnainos apvidos :)
MI VAS OSVABADILI .......
M
PSRS rupji pārkāpa sekojošas starptautisko tiesību normas : 1. 1920. gada 11. augusta Miera līguma starp Latviju un Krieviju, 2. pantā noteiktās saistības, ka „... Krievija bez ierunām atzīst Latvijas valsts neatkarību, patstāvību un suverenitāti un labprātīgi uz mūžīgiem laikiem atsakās no visām suverenām tiesībām, kuras piederēja Krievijai attiecībā uz Latvijas tautu un zemi.”, 3. pantā noteikto robežu starp Latviju un Krieviju; 2. 1932. gada 5. februārī Latvijas Republikas un PSRS Līgumu par neuzbrukšanu un konfliktu nokārtošanu miera ceļā; 3. 1933. gada 3. jūlija Londonas Konvenciju, kuru parakstīja PSRS, Latvija un citas valstis, 2. pants (agresijas definīcija) „Sakarā ar to par uzbrucēju starptautiskā konfliktā uzskatāma ... valsts, kas pirmā pieļauj kādu no sekojošām rīcībām: 1) kara pieteikšanu citai valstij, 2) iebrukumu ar saviem bruņotiem spēkiem citas valsts teritorijā, arī nepiesakot karu; ... 4. 1917. gada 7. Novembra Padomju Krievijas Dekrētu par mieru, saskaņā ar kuru Padomju Krievija atzina tautu pašnoteikšanās tiesības un agresīvu karu atzina par „lielāko noziegumu pret cilvēci.......................” Minētie fakti nepārprotami liecina, ka padomju komunistiskais totalitārais režīms plānoja genocīda noziegumus ilgi vēl pirms Baltijas valstu okupācijas un inkorporācijas PSRS sastāvā. Rēzeknes cietumā tika atrasti 39 cilvēku līķi, kuriem bija izdurtas acis, nomaukti nagi, nogriezti dzimumorgāni. Daugavpils cietumā tika atrasti ne mazāk kā 13 cilvēku sakropļoti līķi, bet kādam noslepkavotam mācītājam galvā bija uzmaukts dzeloņdrāšu vainags. Tā piemēram, Valmieras cietuma teritorijā 1941. gada jūlijā, kur pirms sarkanās armijas atkāpšanās kādu laiku uzturējās augstāk pieminētais Valsts drošības komitejas komisārs Simons Šustins un viņa čekistu komanda, cietuma telpās iegājušie liecinieki redzējuši „Šausmīgus skatus”. Daudzās vietās asins traipi bijuši pat uz sienām. Turpat pagalmā vienā bedrē atradās vairāk kā 30 sakropļoti līķi. Daudzi no viņiem bija ar applaucētām rokām, sakropļotām sejām, lauztiem žokļiem, nomauktiem roku pirkstu nagiem....
Liene
L
Vai arī par Latvijas vīriešu piespiedu - vardarbīgo iesaukšanu sarkanfašistu armijā 1940-1941 un 1944-1991 gados ????? VĀCIJA PAR ŠĀDU RĪCĪBU ILGI MAKSĀJA KOMPENSĀCIJAS !!! VISPĀR GRŪTI IEDOMĀTIES , PAR KO VARĒTU APRUNĀTIES AR SARKANFAŠISTU , VĒSTURES PĀRAKSTĪTĀJU PĀRSTĀVJIEM , jo LĪDZ PAT ŠIM BRĪDIM !!!!!!!!! MASKAVĀ IR PIEMINEKLIS PASAULES TERORISTAM Nr. 1 - ĻEŅINAM . 2017. GADĀ PALIKS 100 GADU KOPŠ TERORISTU - FAŠISTU VALSTS TIKA IZVEIDOTA .....
Dr.xy
D
Vai biedram Vesnakovam ir zinama summa,kuru Krievija ir parada Latvijai,par Latvijas Valsts izlaupisanu un latviesu tautas daleju iznicinasanu? Vai ari par so temu tiks runats Maskava? To ka Krievija kompensaciju Latvijai,ja ari piekristu,nespej samaksat,ir skaidrs.Bet,ir japieprasa-japiespiez lai vini to atdzitu.
Johans
J
Lieliski. Tad parunāsim par Krievijas kompensācijām represētajiem. Tiem, kuri ar savu verga darbu cēla to, kas šodien ir Krievijas ekonomika. Ziemeļos raka, piemēram, urānu, vai taisīja dzelzceļus. Krievijā tagad šīs ekonomikas jomas ir lielu korporāciju kontrolē. AS "Krievijas Dzelzceļi", pēc analoģijas ar "Deutsche Bahn" varētu izmaksāt lieliskas kompensācijas. Ko domājat Vešņakova kungs.
mnja
m
un mēs savas, tici man, ja paši ko darīsim lietas labā.. bet cerēt uz kādu brīnumnūjiņu KF vai ES paskatā - maigi sakot pastulbi.
Fricis > mnja
F
Krievija savas problēmas atrisinās - tici man

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas