Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vēstniecības lielā daudzumā iepērk alkoholu un cigaretes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K
K
Bet to jau sen vissi zina ,ka Uzbekijas vestniecībai tuvu stāvoši cilvēki apgādā ar precēm no šī veikala pusi rīgas un Jūrmalas, nekads jaunums tas nav.
sahs
s
Bet tur jau barojas ari latvijas treknais gals,ta ka viss likumigi.Slosera tirgus zeni sigaretiki tirgo no tam noliktavam.
so what
s
laikam mājienus nesaproti, vajag ar mietu pa pieri? Tas par tiem latvju diplomātiem :)
no Liepaajas
n
...ir dzerts šņabis Belomor kanal , garšiigs , izcelsme tieši no turienes , taakaa pilniibaa apgaadaa valsti , pusgada laikaa izriit vagonu ar šņabi , to pat Čingizhana peectečiem gruuti...
Kaspars Gasūns
K
Reāli hohmains raksts! Atslābstiet taču, cilvēki, - izbaudiet, nevis sāciet atkal knābties. :D Man sevišķi šis fragments patika: "Uzbekistānas vēstniecība izvietota kādā Elizabetes ielas ēkas dzīvoklī. Un pat ja pieņem, ka šajā dzīvoklī varētu izvietot 100 diplomātus, katram no tiem dienā būtu jāizdzer vismaz litrs 40 grādīga alkohola, pamīšus izsmēķējot paciņu cigarešu." Starp citu, tā tālākpārdošana ir pretlikumīga un ir jāierobežo ... Bet pirms tam es šito anekdoti atstāstīšu visiem saviem ārzemju paziņām. Viens man pazīstams slovēņu gids ir kļuvis par rusofobu, kopš ir sanācis vairāk ar krieviem pastrādāt. Šitais viņam patiks! :D Cheers! ;)
Ērglis
Ē
Nav runa par to, ka pat pērk radiem un draugiem. Vienkārši džeki atraduši jauku veidu, kā piepelnīties, tirgojot šamo no ielas. Tas ir ekvivalents kontrobandai un attiecīgs likuma pārkāpums, par ko diplomātu VAR sodīt. Viņš drīkst ievest šņabi pa kluso caur diplomātisko, bet viņš nedrīkst tirgoties. Punkts.
so what?
s
kas tas bija, kāds noslēpums, ka diplomāti lielos daudzumos pērk alkoholu un cigaretes un visādas citas preces, kur nav jāmaksā nodokļi, sev, saviem radiem un savu radu radiem? Tikai, ja baksta acīs krievu un uzbeku diplomātiem, tad nevajadzētu aizmirst arī par savējiem, kuri dara tieši to pašu. Labi tas nav no morālā viedokļa, bet tā ir kļuvusi par normu kopš pagājušā gs. 70-to gadu sākuma.
Человек
Ч
Var droši pieņemt, ka krievu diplomātiskais pūznis apgādā visu savu Rīgas diversantu armiju ar lētu šņabi un smēķiem.
hanna
h
hm, tieshaam Latvijaa nav ierobezhojumu???? zinu, ka Francijaa tie ierobezhojumi ir.... nu diezgan lieli... vismaz kas attiecas uz alkoholu un cigareteem.... principaa, ja sasniedz tos, tas nemaz NEVAR buut pers.lietoshanai... ar labu nakti ;)
kaka
k
viskija seshapakas :)
kaka
k
viskija seshapakas :)
mzgd
m
palasot Gīgas interviju Dienā, rodas pilnīga pārliecība, ka nekā personīga izvēlas upurus ļoti pārdomāti un pat tālredzīgi. tagad it kā tiek sists pa neģēlīgajiem krieviem, kuri, nelieši, pērk cigaretes un alkoholu, nemaksājot nodokļus. Bet, ja paraks nedaudz dziļāk, tad varbūt var arī atklāt ārlietu ministra pirkumus duty free šopingā? kas laikam nebija sižeta mērķis, vai ne?
Antons
A
Situācija elementāra - noliek saprātīgu normu, vienības/litrus uz galviņu, ko gada laikā drīkst pirkt bez nodokļiem - lai nav tā, ka viens cilvēks var nopirkt vagonu vodkas. Un viss. Tikai banānu valstī Latvijā valdība un ierēdņi ir tik stulbi (vai arī ieinteresēti), ka nejēdz to lietu sakārtot.
Jomajo
J
Latviski te vairs neviens neraksta un nerakstīs. Tikai dažiem, sķiet svarīgi vizītkartē pierakstīt "Elizabtes iela 10", pārsvarā visi raksta "Elizabetes 10" un pavsiam reti ir nācies redzēt "Elizabetes ielā 10".
Buba
B
Tātad 30 vēstniecības tatāri-mongoļi izlok pa 6 pudelēm DIENĀ KATRS un izpīpē pa 7 paciņām cigarešu. Varbūt jāpadzen kādus aklus vai korumpētus policijas "čiekurus" un jāmaksā "Nekā personīga" komandai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas