Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vēstules. Pārdomas un priekšlikumi valsts līdzekļu taupīšanas sakarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alekss
A
Tas viss ļoti labi, bet, diemžēl, tas tā arī paliks par monologu - jo nevienam no Saeimas tas nerūp. Latvijas tauta jau no padomju laikiem, tfu! pat no 13 gadsimta (!) pierada būt par "kalpu tautu", dzimtbūšana ir atcelta, bet, diemžēl, tauta pierada pie kalpa dzīvesveida. Nav iespējas nekā mainīt, karš par "patieso" neatkarību ir zaudēts! Paliek tikai stavēt malā un verot, ka Latvijas tauta grimst savu ievēlēto politiķu NEdarbu sū*os!
Madris
M
Kapēc vispār ir tik liels ierēdņu bars. Viņi taču traucē viens otram. Tāpat pietiktu ar 20 Saeimas deputātiem ,kurus visi pazītu un nevarētu izlocīties no atbildības.
jauki
j
īsi, kodolīgi, pārdomāti. Visam var piekrist, vienīgi vēlējuma izteiksmei nē. Minētās problēmas un situācijas ir jānovērš, obligāti jāprasa esošās prakses maiņa, citādi mēs nekur tālu netiksim. Ilgi paliekot "labi būtu, ja būtu" līmenī, mēs tikai veicinām valsts pagrimumu. Valsts pārstāvji uzņēmumu padomēs, vadības līgumi, padomnieki, palīgi-radinieki, visu veidu kompensācijas, piemaksas, "komandējumi", utml. kopējās naudas tērēšana privātam apmierinājumam pretī neko nedodot ir nekavējoties jāpārtrauc. Šāda attieksme pret kopējo naudu - grāb cik gribi un vari, pašsaprotamā nespēja darīt darbu, toties būt pareizajā partijā, nevēlēšanās atskaitīties par sava darba rezultātiem un uzņemties atbildību par pieņemtajiem lēmumiem, - tas viss nāk no komunistu laikiem. Partijas biedri bija visvienlīdzīgākie, priviliģētākie un neapspriežamie, partijai vienmēr taisnība, tās programma vienmēr nekļūdīga un tālredzīga. Mūsējie valdošie nekādi nevar tikt vaļā no šī domāšanas veida un pieņemt rietumu paškritisko, atbildīgo un profesionālo darba vērtējumu. Bet, ja politiķi nevar vai negrib mainīties, tie vienkārši jāpadzen! Kādēļ valstij gadiem jācieš atpalikušu un klaji regresīvi domājošu, bezatbildīgu darboņu rīcības sekas? Kā vispār tauta var paciest šo uzpūtīgo un nekompetento liekēžu baru, kurš līdz elkoņiem iebraucis valsts kasē un uzskata budžetu par savu partiju naudas krātuvi? Sak, paņemsim, cik kuram vajag, notrallināsim kā gribēsim, neracionāli ieguldīsim, izšķērdēsim kā pratīsim, gan tauta sametīs vēl. Kāda te runa par valsts ekonomikas attīstību, izaugsmi, plāniem, stratēģiju, darbu nācija labā, galu galā? Ko var paveikt neprofesionālis bez atbilstošas izglītības, pieredzes un progresīvas domāšanas? Jebkurā uzņēmumā pat vidējā ranga vadītājiem uzstāda vairāk prasību, kā Latvijā visas nozares atbildīgajam ministram!! Viņam nekas nav jāprot, nekas nav jāzin, jābūt tikai koalīcijas partijā!! Absurds! To atļauj tikai tāda tauta, kurai ir dziļi nospļauties par savu nākotni!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas