Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Vidusskolā uz nākamo klasi pārcels tikai ar sekmīgām atzīmēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
domāju,ka arī skolotāju spējas ir jāvērtē, ne tikai jādzird ka bēni visi debīli. Jā un arī visi priekšmeti nav jāmāk vienādi augstā līmenī, jo ir bērni valodnieki,ir matemātiķi. Tad nu lūk kur tā skolotāja māksla iemācīt vismaz vidējā līmenī arī to kas bērnam nepadodas. Piekrītu, ka sāksies spekulācija ar atzīmēm.
Oho
O
Kā gan var gadiem muļļāt vienkāršas lietas! Kā vispār var pārcelt nesekmīgu skolēnu? Labs skolotājs iemāca gan zīmēt (gleznot), dziedāt arī tādus bērnus,kam šīs spējas nekādā mērā nepiemīt. Tas nav attaisnojums. Tad jau humanitāri orientētam cilvēkbērnam nemaz nav jāorientējas eksaktajos priekšmetos un otrādi. Jebkurš minimālā līmenī pie laba, profesionāla skolotāja var apgūt jebkuru priekšmetu. Visiem skolēniem nebūt nav jāapgūst visi priekšmeti vienlīdz augstā līmenī, lai nākotnē no viņa izveidotos teicams speciālists kādā nozarē. Tomēr dzimtā valoda gan būtu jāiemāca vismaz pietiekami labā līmenī. Tās ir tīrās šausmas,kādas tagad ir jauno cilvēku latviešu valodas zināšanas. Tāpat pietiekami labā līmenī būtu jāiemāca vismaz viena svešvaloda.
Var būt beidziet taisīt stag
V
!!! Jūs sakāt,lai pārceltu vidusskolā uz nākamo klasi ir jābūt sekmīgām atzīmēm ! Man jautājums,un kā bija agrāk,ta pat?Un kādus jauninājumus Jūs ieviesāt,pēc kādiem kritērijiem Jūs vēl dalīsiet skolniekus,pēc konfekšu daudzuma,dārguma,citu dāvanu,deguna,jau tā pietiek šmuces no skolotaju puses! Jeb gribat ,lai būtu tāda tipa kā {staraveru} mācītāji ar 1-klasi,zvaniem pa visu pilsētu,kurus novada uz kuru katru vietu ,spilvenu, un cilvēki pa galam.Kā tas darās ,vai nav izglītoto par šo tēmu,cik huligānu iet caur baznīcām,apzagtu,aplaupītu,iedzītu avārijās un ttt.Kas darās ,kādas ietaises mašīnās ar zvaniem? Vai tiešam šai "duraku"pasaulē nav ne viens gudrais,lai sakārtotu,nav! Jo ne viens nestrādā savu darbu,jo neatbild par to ,jo viņam ne viens neprasa,tāpēc ir kā ir,šausmas zinot...šo to,par šito un to... Domājiet !!!
Lops
L
Labi ka tas nenotika manos laikos, tad man gan būtu ziepes.
garamgajejs
g
Loti pareizs lemums pret slinkiem skoleniem! Citadi daudzi vienkarsi izdoma 3 prieksmetus nemacities, jo tik un taa parcels!
Ieva
I
Jau sen bija laiks mainīt to, ar ko nodarbojas tai vizuālajā mākslā, mūzikā un sportā, jo, piemēram, tam "sportam" vajadzētu kļūt par iespēju nodrošināt normālu fizisko attīstību, nevis stimulēt meklēt atbrīvojumus....
lala
l
vispār jau vidusskolā nedrīkstētu skaitīties nolikts priekšmets, ja ir zem 6... t.i. - ja viela apgūta mazāk kā 60% apmērā...
artūrs
a
Ar vizuālo mākslu, sportu un mūziku būs tā pagrūtāk bērniem, kuriem tā nepadodas, bet kopumā atbalstāms priekšlikums.
baiba-e
b
Vai es kļūdos,domādama,ka NESEKMĪGI ir skolēni ,bet ne ATZĪMES???
stop
s
diezgan interesanti, uzņemt vsk var visus ībļus ar 3 nepietiekamiem vērtējumiem, a vsk tie jāpadara par sekmīgajiem, vai kā? lai tak iet un ielas slauka, mēslus savāc etc.
Exxlib
E
Arī uzņemt - tikai ar pietiekamiem vērtējumiem (sekmīgos)!!!!
borcinsh
b
...tai Temai ir perfekts-anekdots.... ( zhel ka "dienai" vel ir padomju cenzura...)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas