Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Viena no pirmajām ārzemju vizītēm varētu būt uz ANO

Ārzemju vizīšu grafiks būs atkarīgs no jaunievēlētā prezidenta prioritātēm, stāsta Valda Zatlera preses sekretāre Ilze Rassa. V. Zatlera pēdējā vizīte notiks nākamnedēļ Vīnē, citas uz priekšu ieplānotas neesot bijušas. Vienīgais skaidri paredzamais ārvalstu brauciens Andrim Bērziņam (ZZS) varētu notikt septembrī, kad paredzēta piedalīšanās ANO Ģenerālās asamblejas sesijā Ņujorkā.

Tāpat kā uz citiem daudzajiem jautājumiem par A. Bērziņa gaitām prezidenta amatā viņa sekretāre Karīna Rāviņa-Vimba, taujāta par ārvalstu vizītēm, atbild - to vēl ir pāragri vaicāt.

Ja arī V. Zatleram būtu sastādīts vizīšu grafiks turpmākajam pusgadam, A. Bērziņš to nepārmantotu, teic I. Rassa. «Tagad mums būs cits prezidents, un katram ir savi plāni. Viss ir atkarīgs no prezidenta prioritātēm,» Dienai saka V. Zatlera preses sekretāre. Kad pašreizējais Valsts prezidents stājās savā amatā, viņa pirmajos plānos ietilpusi kaimiņvalstu apciemošana. Kurp vispirms dosies A. Bērziņš, visticamāk, būs zināms neilgi pirms viņa inaugurācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas