Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vienotība biroja darbību Rīgā plāno atjaunot vasarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris<birojs to...
A
Ja ,bet kopa tacu busim .Nu nav tacu VIENOTIBAI mugurkauls ,ir tikai visvisadi hi,hi ha ,ha ,par loti svarigiem nac. jautajumiem.Malaci Murniece ,un visi parejie ,bet tikai ne EIRODEPUTATS Paldies DZINTARAM.
BBKK
B
turpmak ignoreshu veleshanas tapat kaa deputaati ignoree tiesiskumu un taisnigumu..
cilvēks, vienkāršs cilvēks
c
Vienotība, ja nespēs atbrīvoties no personām, kas grauj partijas reputāciju, tādi, kā Dzintars Zaķis, Linda Mūrniece tagad jau cits uzvārds, Kampars, tkmēr tai nav izredzes atgūt iedzīvotāju uzticību. Tad jau labāk balsot par Saskaņas Centru, kas pierādīja spējas sakārtot pašvaldības,kas rūpējas par katru pilsoni. Teikšu asi, lai tā Vienotība iet bekot un nejauc gaisu!
BIROJS to Andris
B
Variet,jau variet arī jūs TBLNNK saujiņa,ienākt mūsu birojā un tur mēs jums apskaidrosim lietas būtību un lietas formu,ir atšķirības.
  • 1
  • 0
Andris
A
Nu nav jau nekas labaks ,neverte citue sakuma paskaties pati uz sevis un tad......Es soreiz gan balsosu par TBLNNK.,jo VIENOTIBA latviskumu nodeva,mes esam ap 10.Vai tad neredzi ,kada ir KRIEVIJA ,kada vinu demagogija .PROTAMS ,mulki tic vinu IZRADEI.
  • 0
  • 1
cony to vienkāršs cilvēks
c
Jūsu argumenti ir muļķīgi,jebkurš vēlētājs var svītrot kandidātus,kam viņš neuzticās. Jā,Jums labāk balsot par SC,jo vienotība pamatā piesaista Latvijas gudrāko sabiedrības daļu,kuriem ir attīstīta domāšana,pareizs dzīves veids,aktīvi dzīvē un savos darbos.Par cik Latvijā vairākumā ir ;loti gudri un darbīgi cilvēki un ceru,ka Vienotībai aktīvi,darbīgi cilvēki pievienosies ar katram vēlēšanām arvien vairāk.
  • 3
  • 2
Apmeklētājs
A
Pagājušajā vasarā,apmeklējot pašā Rīgas centrā Vienotības partijas biroju,radās ļoti labs iespaids,tur apmeklētājus sagaidīja laipni biroja darbinieki un nepiespiestā,brīvā atmosfērā izrunāties varēja par interesējošajiem jautājumiem ar ļoti kompetentiem Vienotības pārstāviem,viņi bija gatavi arī biroja darbu papildināt ar apmeklētāju ieteiktajam progrāmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas