Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Vienotība grib palielināt ietekmi pašvaldībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Carley
C
Lapkritis 17 d, 2009Tai yra kova su vejo malunais, ypac tokiu znimou kurie vadovauja Lanva ir nieko negirdi ka aplinkui kalba protingesni zmones.
Paola
P
Karvė Birželis 9 d, 2009Mariau, kam nešė pelną albumų pardavimai? Daugumos atlikėjų (išskyrus pačius didžiausius) albumų atoruių teises turi leidybos agentūros, todėl jos pasiima ir didžiąją dalį pelno. Tikrai abejoju, ar klausytojai yra suinteresuoti visų pirma remti leidėjus, o tik po to kūrėjus. Taip pat albumų leidyba niekada nebebus, kaip buvo, nes materialios laikmenos nyks. Liks geriausiu atveju analoginis vinilas entuziastams. Visiems kitiems skaitmeninė muzika yra ne tik patogesnis, bet ir prieinamesnis variantas, o kokybė jokiais būdais neblogesnė nei CD (loseless ta pati skaitmeninė muzika). Ir negali čia net atoruių teisių statuso kaltinti tai vyksta bet kokiu atveju.Aš manau puikiausias pavyzdis tam galėtų būti Lietuvos rinka nei vienas atlikėjas, kad ir koks garsus, būtų iš to milijonieriumi netaptu net ir pragyventi nelengva būtų. Pats paskaičiuok 20000 parduotų albumų, nuo kurių kiekvieno 5Lt yra pelnas atlikėjui (nors tikrai abejoju, ar tiek daug) gal ir atneštu 100000Lt. Jei įvertinsime, kad tų atlikėjų turi būti nu kaip minimum 2 lieka 50000Lt. Albumų daugiau kaip vieną per metus kažin ar kas išleidžia, tai lieka po vos daugiau kaip 2000Lt per mėnesį ašaros. Bet va Lietuviai piratauja, dalinasi muzikėle ir problemų nemato, muziką pamėgsta, o paskui eina į koncertus tik taip visokie cicinai ir yvos ir išgyvena iš koncertų. Taigi modelis akivaizdžiai veikia. Dar pridėk ne tokią socialiai nustekentą visuomenę ir gausi nemažas pajamas iš donation'ų ir atributikos.Kad neimtumėt kritikuot, kad tik visokie atmatos taip užsidirba, tai ir mūsų tautinis pasididžiavimas Mamontovas tai daro lygiai taip, pat. Paskutinį albumą kaip reklamą net paleido nemokamai dėl būtent tokios priežasties puiki reklama pilnesnės koncertų salės.
brrr
b
Nu gribēt jau nav kaitīgi!!!:)):))
boboo
b
aha, sevišķi talsos viņiem tas labi izdodas, fīrējot amatos dēlus. Vienotība, atbrīvojies no šitiem mēsliem savās rindās, vai arī mēs atbrīvosimies no tevis.
WWW
W
Vienotiibaa daudzi "pucee" apvieniibas "godu", tagad jau Pulks ar briivostas sponsoreeto deela futbolu.
seskošanās turpinās:)))
s
"Kā zināms, vietējie līderi mainīja politiskās simpātijas atkarībā no tā, kura partija ir pie varas. Piemēram, Liepājas domes priekšsēža Ulda Seska vadītā Liepājas partija ir sadarbojusies ar vairākiem politiskajiem spēkiem - tagad domē tai ir līgums arī ar Vienotību."
Aicinājums tiem,
A
kas te raksta visu sliktu par Vienotību, "atcerēties" TP , ZZS, nerunājot par SC, kas nu Rīgā tā visu nomēzīs, ka paliks tukša vieta...Vispirms jāpadomā, pēc tam jāraksta...Vienīgi, ja nu rakstītāji paši nav no minētajām partjām...
ddt
d
Vienotības laiks ir beidzies. Turklāt šis vārds dimžēl jāizslēdz no latviešu valodas - angažēto nemākuļu varza to ir pilnībā diskreditējusi.
;)
;
Jā, nu jau tā kā būtu laiks no Mākoņa nolaisties Tautas partijai .Vēl jau ir šis tas palicis...
  • 1
  • 1
Nost ar Vienotības īpašuma nodokļie
N
Ja Vienotība ar savu finanšu ministru Vilku priekšgalā turpinās ar nekustamā īpašuma nodokļa palīdzību padzīt vietējos iedzīvotājus no Jūrmalas, Mežaparka, Teikas un citiem individuālās apbūves rajoniem, tad labāk lai nemaz nestartē nākamā gada pašvaldību vēlēšanās Rīgā un tās apkārtnē.
Dr.xy
D
Ja tuvakaja laika no Rigas domes un no pasvaldibam netiks padziti un nodoti tiesa SC zagli un pretvalstiskie kremla salasnas,tad visu varu Riga pilniba parnems si okupantu zaglu banda.
Nejēgas no Vienotības
N
Valdībā un Saeimā nejēgas no Vienotības salaida grīste Latviju. Ceļi vien ko liecina par šīs partijas nejēgām. Ilze Vinkele arī pierādījums tautas krāpšanai.
renis
r
Cik no katra iedzīõvotāja VIENOTIBA ir nolupījusi naudas, paaugstināto nodokļu veidā, PVN 22%, NII 1.5%.autotransporta nodokļi ,akcīzes nodokli,ienākumu nodokli,,,,,,,,,,UN tas lai nodrošinatu labklājību pasaulē lielākai valsts iestāžu armijai 286 000
nu..............
n
tur gan jūsējie ar mūsējiem kopā tik labi zog......................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas