Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Vienotība iesniedz kandidātu sarakstu Rīgas domes vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par!
P
Vienotība ir malači, kas tik tiešām spēj cīnīties pret SC. SC gatavojas ''turpināt iesākto'' jeb ''turpināt izzagt RD kasi''.
K-K
K
.. Tomer Vienotibai deretu maza pamaciba par ATLIKTO VAI NEPADARITO DARBU IZMEKLET TIESISKI PAREX, KRAJBANKAS UN TAGADEJO LM LIETU - VISS PAR KO V VIENMER BUS JAATBILD ! ... tamdel istie letini soreiz balsos ari par Nacioano Apvienibu, un NA un V kopeji, izmezis so OKUPANTU UN KOLONISTU STALLI ...gluzi ka no ieprieksejo gadsimtu tumsas ... !
Girts
G
Lai Veicas!
juris
j
pret pret sc
Dundukovs
D
Divi viņķeļi? Man pēc diviem viņķeļiem velk uz snaudienu!
..piebilde..
.
..lētie stiprinātie viņķeļi...
  • 3
  • 4
Vārds
V
Izgulies un sāc domāt!
  • 6
  • 2
JURIS
J
PAR V--BU NEDRĪKST BALSOT NEKADĀ GADĪJUMA.LATVIJAS EKONOMIKAS GRAVĒJI.
Vārds
V
Par Vienotību, viņi spēj cīnīties pret SC, kuri nodod Latvijas intereses jau sākot ar valodu un beidzot ar kalpošanu Krievijai. Latviešiem ir jāiet un jāvēl par nacionālajiem un valstij lojāliem spēkiem, Vienotību vai Nacionālo apvienību!
  • 14
  • 3
>14.52
&
vau, tu vēl sēdi škles zelta podā???????? mēs citi jau gabalā, mosties nu un teci. Labi, ka neviens nenorāva ūdeni, aizskalotu uz Austrumiem.
Bambaks
B
Vienotība ir nolaidusi podā visu Latvijas valsti, tagad kārta pienākusi Rīgai!
Vārds
V
Žēl, ka Bambaks vēl nav nolaists podā,- nelabi smird.
  • 5
  • 2
cony to Bambaks
c
Bambuk,jums jau nu vajadzēja zināt,ka Vienotība,bez žēlastības nolaiž podā,izmet atkritumos,tikai visus tos traucēkļus,zagļus,kampējus,beztiesiskumus,nekompetenci,visu,kas traucēja vai arī uz priekšu traucēs mūsu mīļās Latvijas zemes un pilsētu uzplaukumam.
  • 6
  • 4
Vēlētājs
V
Balsošu par Vienotību šajās vēlēšanās, jo viņi ir pieredzējuši un ar pareizo skatu - ne uz Krieviju, bet uz attīstītām, godīgām valstīm - Zviedriju, Somiju, utt. Un tiem, kas saka, ka Vienotība ir "zagļi, meļi, kampēji" - kas bija "lielais" skandāls Vienotībai? Zaķis ar savu automašīnu. Tikmēr Ušakovs līksmo par uzbrukumu žurnālistam, un viņa padotie "pazaudē" no Rīgas kases 1,2 miljonus latu. Vienotība nepiedāvā spektaklu - Jauno Vilni krastmalā, brīvbiļetes visiem un citas muļķības, bet piedāvā uzmanīgu, saprātīgu attīstību. Nevar mētāties ar naudu, kuras nav. Es tomēr ticu, ka Vienotība varēs lēni un pakāpeniski 4 gadu laikā izveidot labus, ilgtspējīgus pamatus Rīgas attīstīšanai, kuri nav balstīti draudzēšanās ar autoritāru režīmu austrumos, bet gan balstās uz sadarbību ar mūsu rietumu un ziemeļu kaimiņiem.
cony
c
Nevaru piekrist,ka kaimiņam antidemokrātisks režīms,politki ir deklarējuši,ka Krievijā būs īpaša ceļa demokrātija,kādu kādreiz pazina vienīgi Vācijā kā Sonder weg,kuru visi Kreievijas progresīvie politiķi neatzīst un nosoda un uzskata,ka Viņiem vajadzīga visaugstākās raudzes demokrātija,kas nodrošinātu visaugstākās kvalitātes VALSTS PĀRVALDES ievēlēšanu,jo Krievijas tāpat kā Latvijas tautsaimniecībā ir tik daudz kārtojamu,izglītojamu jautājumu,ka to pat grūti aptvert. Arī Medvedjevs un Putins,katrs ir ar savu domāšanas odziņu,bet vienalga tur pirmā lieta ir nodrošināt,lai ekonomika būtu spējīga sildīt visu Krieviju,bet tas tik tiešām nav tik vienkārši
  • 0
  • 1
Vēlētājs >> Cony'am
V
Varbūt manis rakstītais bija viegli pārprotams. Centīšos to pārfrāzēt. Neesmu pret ekonomisko sadarbību ar Krieviju. Neesmu arī pret politisko sadarbību. Tomēr tas, PRET ko iestājos, ir politiskā sadarbība ar tik klaji anti-demokrātisku režīmu kā Putins, Medvedjevs un Co. Protams, ka ir reālpolitika, un Krievijas realitāte ir tāda, kāda ir - bet ideāliem un cerībām arī ir vieta politikā, un man jau ļoti nepatīk, ka Ušakovs un Saskaņas Centrs attīsta savus ideālus, sadarbojoties ar Krievijas korumpēto, represīvo valdošo partiju. Balsošu par Vienotību ticībā, ka viņi virzīsies uz Skandināvijas valstu ideāliem - atvērtu, pašpārliecinātu sabiedrību, izglītotu un demokrātisku, par politisko, sabiedrisko, un ekonomisko vidi bez korupcijas(Skandināvu valstis ir "tīrākās" pasaulē šajā ziņā). Saskaņas Centra un mēra Ušakova darbība ir rādījusi, ka viņi iet Krievijas ceļu. Un tas man nepatīk, un to es nekad neatbalstīšu.
  • 2
  • 0
cony to Vēlētājs
c
Jūs nav jau pēc definīcijas neesiet Vienotības cilvēks,kas jau pirmajā komentāra rindā, par pareizo skatu sēj naidu,šķiro tautas,šķiro valstis.Vienotība ir par sadarbību un savstarpēju palīdzību arī vismodernāko-gudrāko politisko vadību tehnoloģiju pieredžu apmaiņu,jo Krievijai arī priekšā ir vēl problēmas ar kuram sekmīgi tika galā Latvijā tieši Vienotība,tieši Dombrovska valdība.Dombrovskim ir jau lietišķa-valstiska abpusēji izdevīga domu apmaiņa- sadarbība ar Krievijas valdības vadītāju Medvedjevu
  • 0
  • 2
vidējais-parastais vēlētājs no Rīga
v
Vienotības komanda-kandidāti,Rīgas Domes deputātu vēlēšanām ir no labiem,darbīgiem,uzticamiem cilvēkiem.Atliek novēlēt vēl vairākas tikšanās-prezentācijas ar visiem rīdziniekiem.Vienotība,jau pēc definīcijas ir gudru cilvēku,gudru politiskās vadības tehnoloģiju partija.Zinu,ka gandrīz visi rīdzinieki,kas draudzējās ar attīstītu domāšanu, strādīgi,mieru mīloši un mīlestības bagāti,visi balsos, atbalstīs Rīgas-Latvijas Vienotību un efektīvu,konkurētspējīgu darbu.Darbs ir mūsu visu prioritāte un labklājības avots.
vai tas esi tu
v
Māri? kā vienmēr izpalīdzi Jurim?
  • 0
  • 0
glāzīte
g
jā, jā, tik inteliģentu, gudru, pieklājīgu un intelektuālu cilvēku kā Juri Viņkeli dienas laikā ar uguni nesamerklēsi visā Rīgā!
  • 4
  • 1
mony to cony
m
vienai lezbietei cony patīk otra lezbiete ēlerte, bet cerību viņai nav nekādu - apmēram 5 vietas.
  • 8
  • 10
cony
c
Mēs,sevišķi ticam mēra kandidātes Elertes darbam jaunajā Rīgas Domes priekšsēdētājas amatā.Ja jau viņa spēja avīzi Dienu no lapeles līmeņa pacelt līdz visas Latvijas pat Eiropas līmenim,ko tagad ,kad saimnieki mainās un iet joprojām vēl turas gandrīz Elertes sasniegtajā līmenī.Avīze Diena ir kā tāds modelītis un kura mēs esam Elerti pārbaudījuši darbā un mērķu sasniegšanā.Esmu pilnīgi pārliecināta,ka Rīgas Domē nevis amata ķakla ķēde-rota spodrinās Elertes kundzi,bet gan pašas Elertes neatlaidīgais,pašaizliedzīgais darbs spodrinās gan amata ķēdi,gan Rīgu gan stiprinās,iedrošinās ikvienu rīdzinieku,ka MĒS VARAM un MĒS DARAM varenu savu dzīvi,savu pilsētu savu Latviju
  • 14
  • 7
aha
a
visi pēkšņi uz bērniem metušies. zaļie, vienotība, nacionāļi, sc. interesanti, ko tad neko līdz šim nedarīja un bērnudārzu, bērnu pārtikas u.c. problēmas nerisināja? lai nu kurš, bet vienotība kā reizi bija pie šprices un varēja problēmu risināt valstisk;ā līmenī.
>> Vārds
&
Neapšaubāmi jāiet balsot, jo SC elektorāts to dara bez maz 100%-procentīgi. Katrs neaizgājušais mūsu tautietis faktiski dod papildus iespēju Ušakovam. Pie tam jāatceras, ka Saeimas balsojumos ar SC kopoīgus balsojumus veic gan ZZS, gan arī zatlerieši - tātad arī šīs partijas nebūtu jāaplaimo ar savu balsi.
  • 5
  • 0
Vārds
V
Balsot ir jāiet visiem latviešiem par partijām, kuras neatbalsta SC politiku Latvijā.
  • 12
  • 2
Veiksmi!
V
Lai veicas, Vienotība prot cīnīties! Ušakovam ar Ameriku izsaimniekot Rīgu nedrīkst atstāt. SC darbs Krievijas ārpolitikas paspārnē ir nožēlojams, budžeta deficīts un nepārdomāti lēmumi, kas patiesībā kaitē Rīgas attīstībai kā Eiropas pilsētai un ved attīstību Krievijas pakļautības virzienā. Valodu referendums pierādīja, kas pa īstam ir SC.
  • 12
  • 6
mony
m
Latvieši, ja esat pret Ušakovu, nekādā gadījumā neejiet uz vēlēšanām, ceļojat, atpūšaties dabā un nekrēnķējaties velti. Ja jūs nebalsosiet vispār, Ušakovu neievēlēs un jēlerte uzvarēs.
  • 0
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas