Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Vienotība nav īsti apmierināta ar divām paralēlām ekspertu darba grupām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
[email protected]
c
Labdien! Es esmu Susan Famish kundze, es rakstu šo liecības vēstuli, jo esmu ļoti pateicīgs par to, ko Clara Morgan darīja man un manai ģimenei, kad es domāju, ka atkal nebūs cerības, ka viņa atnāca uz mūsu dzīvi un padarīja manu ģimeni vēl veselīgāku. aizdodot mums aizdevumu ar zemu procentu likmi 2% apmērā Es nekad domāju, ka internetā joprojām ir īsti aizdevumu aizdevēji, bet mans lielākais pārsteigums ir mans kredīts bez izšķērdēšanas daudz laika, tādēļ, ja jūs meklējat aizdevumu jebkuram finansiāli iemesli vispār, tad es jums iesaku sazināties ar Clara Morgan e-pastu: {[email protected]} vai izmantojot Hangout sesiju (+12094540987), lai iegūtu vairāk informācijas par darījumu NOVĒLU TEV VISU TO LABĀKO Ar laba vēlējumiem Susan Famish kundze
oceanicfinance
o
Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: [email protected] vai whats-app: +1(267)725-7570
Jane
J
es gribētu pateikties kundzei Abigailam Adamam, kas man deva aizdevumu, es atradu liecību par to, kā draugs ieguva aizdevumu no Milānas uzņēmuma, un es lūdzu aizdevumu un saņemt aizdevumu. Ja šodien ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai izvairītos no interneta krāpniekiem, šobrīd tiek uzskatīts par likumīgu aizdevumu pa e-pastu: [email protected] vai [email protected]
bulciņa
b
Nabaga Solvita, grūti viņu tā nosaukt, bet šobrī man viņu ir žēl. Reformistu haotistu putra sākas. Un pa vidu Rubiku mafiozais klans.
rura
r
Domaju, ka Vienotibai ir japasaka, ka bez Dombrovska ka PM vini neies koalicija.
juris
j
Mani samulsināja tas, ka, sākoties savstarpējām sarunām, Vienotība izturējās tā, ka viņiem tās katrā ziņā jāvada.
vai dieniņ!
v
tā solvita tik zila kļuva pēc vēlēšanu rezultātu uzzināšanas? Vai tas uz visiem laikiem?
uii
u
Sviests, tas par ko visiem javienojas, tacu ir skaidrs. Galvenie valsts attistibas merki, aizdevuma programmas pabeigsana, iestasanas Eiro, gatavaosanas ES prezidenturai, ES naudas panemsana nakamajam periodam, pats galvenais, japanak pozitiva valsts ekonomikas attistiba un jastiprina tiesiskums. Jaizskauz korupcija lidz 0, japaplasina KNABs. Par ko te nevar vienoties ? Nu ja, ar SC, jo SC grib visu apturet, novajinat valsti, ielaist vairk krievus , un parverst Latviju par Krievijas gubernu. Ko tad kangars Zatlers, nesaprot, vai to darit, vai tomer ne ?
Valdības partneris, loceklis.
V
"Deputāts Urbanovičs atzinis, ka "Osipovs un Lindermans ir mūsu pašcieņas bruņinieki" un ir dažādi jāsekmē viņu iniciatīva krievu valodu Latvijā padarīt par valsts valodu: "Ikviens, kurš parakstās, rīkojas atbilstoši sirdsapziņai. To es saku arī latviešiem. (..) Saviem cilvēkiem, kuri mani uzklausa, es saku: (..) palīdziet [referenduma iniciatoriem], kā varat! Ja varat palīdzēt ar savām prasmēm vai kādu citu talantu, tad dariet to! Tā ir goda lieta. Gan jūsu, gan mūsu." Viņš arī skaidrojis "Saskaņas centra" pozīciju šajā jautājumā: lai Lindermans vispirms "dod pretī" "latviešu nacionālistiem", tad pozīcijas politiskie spēki kļūs piekāpīgāki un "jautājumu par krievu valodu" atrisinās pie apaļā galda. Deputāts Urbanovičs intervijā uzsvēris, ka esot jāsaprot, ka Latvijā "mēs nevienu nevaram uzvarēt. Vajag vienoties. Bet, lai varētu vienoties, vajag, lai Lindermans, Osipovs un viņu biedri gūtu sekmes. Jāparāda, ka krievi Latvijā var dot pretsparu. To es nekautrējoties saku saviem partijas biedriem. Palīdziet Lindermanam. Bet, lūdzu, tikai tie, kuri nav devuši deputāta zvērestu... Personīgi es to esmu devis."
Vārds
V
Tagad redzam, cik lētticīga ir bijusi tauta, uzticot savas balsis Zatleram. Tfū, mēsls tāds!
  • 3
  • 1
Aploksne
A
Nekad nebeigs būt par aploksni. Vēl nav redzēts, ka kāds, kurš sācis nodevības un noziedzibas ceļu, būtu no tā atteicies.
Berta
B
Latvijas pilsoņiem ir pēdējais laiks saprast, ka Zatlers kā persona, kā arī viņa politiskais spēks ir NEUZTICAMI un divkoši. Un, ja Krievija prasīs, tad būs ne tikai divas valdības deklarācijas, bet pat divas Latvijas. No valsts drošības skatpunkta, pat neskatoties uz visām līdzšinējām rebēm, strādāt spējīgākā koalīcija, kura aizstāvs valsts intereses, ir tā pati vecā Vienotība + ZZS + klāt pieaicinot VL!-TB/LNNK. Balsu saeimā gan šiem būs tikai 47, tomēr ir skaidrs, ka ZRP daudzos jautājumos balsos kopā, ar 69 balsīm atbalsot būtiskākos, t.sk., Satversmes grozījumu likumu pantus. Uzticēt valdību Zatleram un SC ir neiedomājams risks Latvijas kā neatkarīgas valsts pastāvēšanai.
Pinokio
P
Vai Vienotība nevarētu noskaidrot no godājama Zatlera kunga- kāda ir atšķirība viņa morālaja nostājā ,starp ZS un SC - kuras bloķējās kopā -iznīcinot yiesiskumu valstī un pat Zatleru nepārvēlēja.
Dr.xy
D
Apstiprinajums,ka Zatleru ir jasoda par Valsts nodevibu,sak apstiprinaties. Bija nolemts,ka Vienotiba un ZRP veido koalicijas kodolu. Bija nolemts,ka 21.septembri Vienotiba tiksies ar VL-TB / LNNK,un 22.septembri ar SC. Bija nolemts,ka 23.septembri notiks DIVPUSEJA apspriede: Vienotiba un ZRP. Tagad Zatlers visus lemumus anule,jo,ka,redzams,bez saviem draugeliem cekistien no SC,vins nekadas apspriedes nevelas ( baidas) piedalities. Soda likuma 69.punkts-Valsts nodeviba.Smaga nozieguma gadijuma, naves sods.
who cares
w
Jā, jā "nošaut nevar pakārt"
  • 1
  • 1
cilveks
c
Valkā vairāk nekā 300 biedru klātbūtnē politisko partiju apvienības "Vienotība" priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai, līdzpriekšsēdētājiem Ģirtam Valdim Kristovskim un Aigaram Štokenbergam parakstot trīs partiju – "Jaunā laika", Pilsoniskās savienības un "Sabiedrības citai politikai" – reorganizācijas līgumu, izveidoja partiju "Vienotība".
humors
h
kUKULE galvenā sarunu bīdītāja visās frontēs! Uzspļauj ZRP savam vēlētājiem!
Pelēkais Vilks
P
Velētājs tomēr nav galīgs muļķis - zina gan kā šitādas botulinizētas blodīnes strīpojamas. Tagad vērosim viņas atriebības mērogus.
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas