Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Vienotībā par koalīcijas veidošanu ar SC ''gatavi padomāt'' tikai atsevišķi SCP politiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dd
d
Labākā versija ir V+ZRP+VL/TB-LLNK+SC, tad viss ir "štokos", jo SC un VL/TB-LLNK nevarēs kāpt uz galda, bet smagākas situācijas gadījumā kādu verēs "atpogāt", kā arī varēs pārbaudīt SC varēšanu un lojalitāti.
No zviedru avizes
N
Nav daudz nedelu pagajis kops Baltijas valstu jaunatguta briviba tika svineta ar lielu pompu Stokholma. Kad latviesi devas uz velesanam, sis vestures stundas maciba zviedru zinu raidijumos nebija atpazistama – ta vieta likas, ka socialdemokratiska partija tiek diskrimineta tapec, ka ta ir krievu-latviesu. 16.septembri TT apraksta telegramma par latviesu velesanam SC ka krievu dominejosu. 17.septembri ta tiek radita ka socialdemokratiska opozicijas partija. Abas telegrammas aprakstita citu partiju nevelesanas pienemt SC valdiba, kaut ari ta ir popularitates aptauju vadiba ka ari velesanu uzvaretaja un parlamenta lielaka partija. Nevelesanas nemt SC valdiba varetu but tulkojama ar to, ka partijas ekonomiska politika ir preteja Dombrovska vaditas valdibas politikai, ko Dombrovska Vienotibas koalicija ar ZRP gribes turpinat, lai sanetu Latvijas ekonomiku. SC ir vilinajis veletajus ar ekonomisku vieglpratibu. Jautajums ir ari vai SC var saukt par socialdemokratisku partiju pat ja vini sevi ta sauc. Un runa nav tikai par ekonomisko politiku. SC nav viena partija, bet gan alianse, kas izveidojas 2005.gada un kas ari sigada velesanas apvienoja sevi Latvijas Socialistisko partiju LSP. Gataviba sadai aliansei atklaj loti daudz no ta, kas atrodas zem SC moderna, multietniska un uz kompromisiem gatavas virsmas. LSP izveidojas 1994.g. un tai ir loti skaidra partijas programma. Programma noteikts, ka partija doma saglabat organizetu socialistisko ideju izplatisanu pec kontrrevolucionara burzuaziska valsts apversuma 1991.g. Tik daudz atjaunotajai brivibai. LSP ir ari citi uzskati citas nozares, kas ir ka mazakais atbaidosas. Viens piemers no 1994.gada partijas programmas: “1949. gada marta tika deporteti vairak ka 42000 cilveku no Latvijas, ieskaitot vecus cilvekus, sievietes un bernus… Musu partija uzskata, ka taja konkretaja vesturiskaja situacija tas bija motivets piespiedu pasakums pret tiem, kas ar ierociem rokas veica noziegumus, ka ari pret tiem, kas atbalstija (noziedziniekus )un turpinaja cinities pret padomju varu.” Labak neklust ari no ta, ka partijas vaditajs kops 1999.g. saucas Alfreds Rubiks. Rubika pagatne ka komunistu partijas vaditajs un Rigas pedejais komunistiskais mers. 1991.g. Rubiks uzskatija par savu uzdevumu apturet latviesu meginajumus atgut brivibu – un ne tikai Vilna piedzivoja navejosus savienus. Vins tika notiesats par nodevibu un valsts apversuma meginajumu. Rubiks tika izlaists no cietuma 1997.g. un nedrikst ienemt politiskus amatus Latvija. ..., bet izejas punkts nav etnisks bet gan politiska parlieciba. SC pavisam vienkarsi nav ne ticami ne uzticami.
hm
h
.... "liekoties daudz pieņemamāka un atbilstošāka vēlētāju gribai".... ------------------------------------------------ Vienotība! Beidziet to manipulēšanu ar nevienam nesaprotamo "vēlētāju gribu" un izbeidziet domāt, ka skaļākie klaigātāji pauž jūsu atbalstītāju vai tautas viedokli. Jums ir dota uzticība plašā šī vārda nozīmē, tā ir jāizmanto lietderīgi, nevis klausoties un sekojot kārtējam komentētājam twitteros vai citūr, kurš uzurpējis tautas viedokļa paudēja lomu..
LP
L
Pabrik, vai neesi galvu saspiedis: rubiku salīdzināt ar Iesalnieku. Tad jau jāsaka, Pabriks=munters.
K
Pabriks var salīdzināt Iesalnieku ar Rubiku, tas nu gan nav saprotams. Vecs komunists, kura VIENĪGĀ labā īpašība ir neatteikšanās no savām komunistiskajām idejām ar DOMĀJOŠU, Latvijai vislabāko vēlošu, tautu un valodu aiizstāvošu, progresīvu un tālredzīgu jaunu politiķi, kas ar laiku būs valsts prezidents? Prātiņ, nāc mājās!
T
Priecē, ka SCP atbalsta Zatlera kungu. SCP ir pragmatiski, gudri, tālredzīgi.
budzis
b
SC skaidri un gaisi japasludina, ka vini 1) neatbalsta nekadas idejas par krievu valodas legitimizaciju jebkura veida 2) atklati japasludina, ka Latvija bija okupeta un, ka Krievijai (ka PSRS visa mantotajai) ir jaatvainojas Latvijas tautai par to
artūrs
a
Pat Štokijs reāli paņirgājās par Zatleru... muļķi, mauk*s, es to vārdu nepateicu, kas tas par vārdu :)?, ko tur citu teikt? Vienotība, esiet gudri un ieraugiet šīs lamatas!
Vecais
V
Un tad bērziņš izvirzīs savu ministru prezidenta kandidātu-neitrālo rietumnieku Rinkeviču...
K-K
K
... Vienotiba ! Apvienojaties ar NA un ZZS patriotiem ! ... Paliekiet uzticigi Valstij un Satversmei ( - Stokenbergs un Pabriks lai parada istas sejas), jo 19 + 14 + 8 + 13 ZRP = vismaz 54 nacionali noskanotie mandati, un vel naktu klat daudzi saubigie no ZZS un ZRP !!!
Vārds
V
zz patriotu nav. tur ir nedumji lautini, bet ta organizacija nu galigi nav patriotiska, tikai viena kompleksaina virela ierocis
  • 1
  • 0
hm
h
Kas tie par politķiem, kuri, burtiski, baidās no savas ēnas un nodarbojas ar pliku demagoģiju. Āboltiņas kundze pat atsaucas uz Tvitter lietotājiem, kuri, kā zināms, var uzrakstīt jebkuru muļķibu, Štokenbergs, laikā, kad Rietumi meklē kontaktus ar Austrumiem, filozofē par koalīciju, kas vērsta uz Rietumiem, utt. Vai tad grūti saprast, ka 2 vai pat 3 cilvēki valdībā, kura visu risina balsojot, ir absolūts sīkums, un, ja kādam no ministriem prātā ienāks kāda muļķīga doma, pārējie valdības locekļi nepieļaus, ka tā tiek realizēt. Vairāk izskatās, ka ir politiķi, kuriem negribas izlaist no rokām Saeimas vadības grožus. Jo plašas koalīcijas gadījumā bezjēdzīga kļūs sistēma,, kad virs deputātiem atrodas īkšķa rādītāji un "koalīcijas padome", kura regulē visus balsojumus.
Vārds
V
Tviteris ir ka zogs, uz kura katrs var uzskrapet savas dumibas. Un jabut riktigi dumam, lai tas dumibas vel ari lasitu!
  • 0
  • 0
Nu vai zin
N
Pabriks arī ir mīkstais?
klāra
k
Pabrika kungs, Sūds ar Rubiku. Un kā paliek ar okupācijas atzīšanu? Tas jums vairs neliekas obligāts priekšnoteikums?
zvirbulēns
z
He, var ierēkt :) Štokijs, staigātājs un shēmotājs ies pie zatleriešiem, un protams, kremlim tik tīkamais Pabriks, katrā ziņā tik tad, ja šos liek par ministriem, Štokiju par tieslietu un iekšlietu, a Pabriku par ārlietu! Kur Streips? Streip, nu ka savu spārnoto teicienu, lūdzu! Nesaki vairs maukas, saki prostitūtas, un būs labi, nav jau TV! :) :) :)
CVK
C
Štokijs nemaz nav ievēlēts. Ievēlēti ir - Lejiņš , Ābiķis, Smiltēns, Pabriks un Loskutovs.
  • 2
  • 0
Kas ar to SCP?
K
Kas ellē ratā notiek? Nesaprotiet, vai arī esiet apmāti, izliekaties akli un kurli, ka neziniet, ko tāds SC dara? Nu, nav un nekad nebūs tāds SC lojāls Latvijai. Par to ir tas stāsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas