Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotība: pensionēšanās vecuma palielināšanu vajag uztvert ar "vēsu prātu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zaķītis
z
Ja neiecietības dēļ nevari lasīt interneta diskusijas, nelasi. Un ievēro pats tos padomus, kurus citiem dod, ka "gudrākais nedrīkst izteikties un vēl jo vairāk argumentēt". Sākas vāji maskēts trollings no reformatoru faniem?
zaķītis
z
Tu, skatos, esi trollēns, kuram saukāšanās ir vienīgais arguments? Ja tā, tad taisnību un darba produktivitāti ar tevi neapspriedīšu. Nav jēgas.
Ministry of Truth
M
Tu gan esi tas pats jaunais (pēc Melotības pensionēšanās kritērijiem) Antidemagogs, kas man ir vecais, kas nesatīra humora paliekas Tvaika ielā, bet taisnība šoreiz tev būs. Tam ir jābūt cenā ļoti produktīvam darbam, ko strādās pensionārs, lai no tā būtu jēga. Duka būs mazāka, krika būs lielāka. Daba to ierobežo.
Destroyer
D
Ja tagad to uztversim ar "vēsu prātu", tad vēlāk VIŅI uzskatīs, ka ir jāārstē mūsu "plānais prāts".
Jenoti jāpadzen!
J
Jenotu muldēšanai, melošanai un pašu jenotu ļeksēšanai silē jādara gals! Šī pensiju lieta ir beidzamais piliens! Viss! Jenoti ir jāpadzen! Kā traki suņi!
kuvalda> "zaķīt. un
k
Ejiet, zin, uz kurieni strīdēties, aunapieres! Un neaizmirstiet, ka "gudrākais allaž piekāpjas".
zvirbulēns
z
Aizmirsu pateikt galveno! Visu šito ieviešot dzīvē, prasītos, lai "Vienotība" pastiprina publiskajā telpā aicinājumus būt vienotiem. Katru dienu vismaz kādam, ja ne visiem Vienotības deputātiem, vajadzētu tautai skaidrot, ka ikvienam rokas jāpieliek, lai lielais darbs uz priešu iet, ka mēs ko sasniegsim, ja būsim vienoti, saliedēti un nesalaužami, ja spēsim pieņemt arvien jaunus izaicinājumus, cīnīties ar pagātnes paliekām, un, ja katrs spēsm pateikt sev un citiem ko katrs individuāl esam dvuši Valstij un "Vienotībai". Nu īsāk sakot, Vienotībai vajag pastiprināt ideoloģisko darbu ar tautas masām, tās audzināt un vest pareizajā virzienā pretīm uzvarai, jā galīgai uzvarai!
zvirbulēns
z
Ko nu mocamies, Vilk? Pensionēšanās vecumu jānosaka no 80 gadiem, ja ne 85. Nu, kādēļ sunim to asti cirst pa gabaliņam, ja var nocirst uzreiz? Protams, ka būs neapmierināti, bet man gribas jautāt, kad viņu mums nav bijis? Pat treknajos gados tagadējais deputāts, sociāldemokrāts Lejiņš piedalījās lietussargu revolūcijā, jo viņam šķita, ka 266 Ls liela pensija ir daudz par mazu. Nu labi, lai tie bļāvēji tik trakot nebļautu, nosakot pensionēšānās vecumu 85 gadi, vajag arī skaidri pateikt, ka šiem pensionāriem minimālā pensija būs 2000 Ls, ne gadā, bet mēnesī.
MK
M
Nu bet protams, ka ar vēsu prātu! Pensiju sistēma jāatceļ, bet nodokļos neatņemtā nauda jābāž zeķēs. Tas protams attiecas tikai uz tiem optimistiem, kuri sataisijušies ilgi dzīvot:)))))))).
slimnieks
s
Kas tad tauta tāda, ka viņa nevarētu ceļot, bet tās vecās grabažas tiesneses darba laikā aiceļoja uz ārzemēm, ko?
zaķītis
z
Tā kā tu biji tas, kurš sāka par bērnu skaitu, tad kaunu un negodu paturi sev. Man kauns un negods būs tikai tad, ja kādam no tiem diviem būs jāiet ubagot, jo tētis un mamma nevarēs viņua apģērbt un paēdināt :P "labāk mazāk, toties labāk" kā teica lielais 20. gadsimta reformators biedrs Ļeņins.
zaķītis
z
Nākamajā reizē vari iet pa taisno uz draugiem tā vietā lai jauktu gaisu diskusijās. Un kādi vēl smuku meiču profili, ja nupat uzdevies par precētu vīru un jau ar bērnu? :D
zaķītis
z
Par ko "pārliecināties", vēl nupat (komentārā 00:43) paziņoji, ka mani argumenti tevi nepārliecinot. Tātad negatavojos neko skaidrot. "praktiskais" acīmredzami tie ienācis lai padzītu demagoģiju, bet kad neizdevās, sāk palēnām troļļot.
praktiskais latvietis
p
Labi, tu gudrāks :) man godīgi sakot apnika. Labāk ieiešu draugos smuku meiču profīlus paskatīšos :) chau ... a tu fiksi trešo, citādi kā pats teici, kam tik divi tam kauns un negods :D
praktiskais latvietis
p
ka cilvēkam, kuram nav bērnu, nevarēs samaksāt pensiju ---------------------------------------------------- es te visu laiku copy paste tavus tekstus. Tas nebūs tev grūti, kurā komentārā? Laiks pie komentāriem norādīts. Vari manu tekstu arī iekopēt lai varu pats pārliecinātires ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas