Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotība reklamējas festivālā Positivus

Pie ieejas vasaras festivālā_ Positivus _Salacgrīvā reklāmas nojumi izvietojusi apvienība Vienotība, novēroja aģentūra LETA. Citu partiju reklāmas festivāla norises vietā vai tā tuvākajā apkaimē nav redzamas.

Jaunieši zaļganīgajos "Vienotības" krekliņos dala dažādus nieciņus ar partijas simboliku - konfektes, minerālūdens pudeles, nozīmītes, balonus un citus, savukārt pie lielākām balvām - T-krekla ar partijas logo vai kuponiem, ko vēlāk iespējams iemainīt pret ēdienu, var tikt piedaloties atrakcijā "Nomazgā oligarhu" vai fotografējoties kopā ar Valda Dombrovska attēlu.

Atrakcijas "Nomazgā oligarhu" dalībniekam ar slapju sūkli jāmēģina trāpīt vienam no trim vīriešu tēliem, kas simbolizē oligarhus. Par precīzāko trāpījumu ir iespēja tikt pie kupona, ko vēlāk var samainīt pret ēdiena porciju.

"Vienotības" jaunieši noliedza, ka ar šādām aktivitātēm apvienība ir sākusi priekšvēlēšanu kampaņu.

Savukārt "Vienotība" priekšvēlēšanu kampaņu vadītājs, "Jaunais laika" (JL) un "Vienotības" valdes loceklis Edgars Jaunups aģentūrai LETA skaidroja, ka partija strādā priekšvēlēšanu kampaņas režīmā, tomēr pagaidām vēl nav tādas aktivitātes, kas nebūtu bijušas pirms Valda Zatlera lēmuma rosināt Saeimas atlaišanu.

Jaunups norādīja, ka "Vienotība" arī iepriekš līdzīgi ir piedalījusies Rīgas maratonā un Lielajā talkā. Pašlaik partijas aktivitātes sakrīt ar vēlēšanām, bet tām būtu jābūt permanentām un partijai jābūt klāt notikumos, lai "zustu barjera starp politiku un sabiedrību", atzīmēja "Vienotības" aģitācijas kampaņas vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas