Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Vienotība" sadarbosies ar Kristīgi demokrātisko savienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Izradas, kungi un damas, ka vel dazas svarigas vertibas ir tomer piemirsusas !!!! Un ne jau no desmit bausliem !
labvēlis
l
Brauciet lēnām pa tiltu, draugi...
vai, vai
v
Vai kristietība iet kopā ar gejismu un lezbizmu, ko tik nevar apvienot varas vārdā, kad šiem Vienotības pārsāvjiem vajadzēja apvienību referendumam, tad tie izvēlējās Mozaīku Visu Latvijai vietā nez vai dievam un kristiešiem ir pieņemama seksuālā izvirtība, bet kā jau teicu pat kristietis varas vārdā var kļūt par seksuālu minoritāti. Tik un tā balsošu par Visu Latvijai, esmu jau nolēmis.
Anna
A
Kamēr šai vienotībai nebūs skaidri deklarēta nacinālās politikas programma un kamēr tā pretosies tautas vēlētam prezidentam ar plašākām pilnvarām un kamēr tās sastāvā nebūs VL tikmēr viņiem manu balsi nerdzēt, kā savas ausis, jo tad es to uzskatīšu par kosmopolītisku grupējumu mistrojumu.
paprika
p
Diez liberāļi no SCP, tagad kopā ar KDS gejus ārstēs. Klauni!
Freds
F
Man vienalga ar šī vienotība sadarbosies un ar ko nesadarbosies, kamēr tai būs kosmopolītiski liberāls ceļš, kuru tie grib piesiet latvietim, tikmēr es par viņiem nebalsošu arī vecie politiķi un iesūnojušās veco partijas varas man ir līdz kaklam savas spējas tās parādija, nepiekrītu arī Kalnietes kudzei attiecībā uz prezidentu iteresanti kāpēc sabiedrībai būtu jāmaksā par politisko partijnieku nemākulību un mantrausību, ja tiem pat nav nekādas atbildības sajūtas par nodarīto sabiedrībai, kāpēc politiķiem jānodarbojas ar komercdarbību, ja esi politiķis, tad esi politiķis, bet ja esi biznesmenis, tad esi biznesmenis un politikā tev nav ko meklēt, iteresanti kāpēc uzņēmējiem lai iegūtu sasniegumus būtu jauzpērk politisko partiju bosi savādāk saņemsi četru pirkstu kombināciju,interesanti kāpēc partijnieki parasti nonāk natbildīgos amatos pat profesionalitāte netiek ņemta vērā gavenais, ka esi pareizajā partijā, interesanti kāpēc man sava nodokļu nauda būtu jāsposorē partijām, ja pieņems, ka partijas tiks sponsorētas no nodokļu maksātāju naudas, visas šīs negācijas var likvidēt lielākas prezidenta pilvaras, pat kaimiņiem ir lielākas prezidenta pilvaras un tie patreiz ir labāk situētā stāvoklī nekā Latvija. Nu esmu pārliecināts par " Vienotību " es nebalsošu, jo tajā saskatu nevis nacionālas valsts ideju, bet kosmopolītisku idiotismu, kas ved uz grunti iešu rīt un parakstīšos par tautas vēlētu prezidentu un visticamāk mana balss aizies Visu Latvijai, jaunai nacionālai politikai tiem izskatās gudrības vairāk, jo tajos nemīt vecas augstprātīgi iedomīgas kosmopolitizētas sūnas.
Bo
B
Kāda ir KDS attieksme pret bluķa vilkšanu?
NAV VIENALGA
N
beidz te klepot! taadiem kaa tu visur vieni vieniigi zaglji! pats tikai vinjus arii ieveeleeji. parasti lielaakie bljauri tagad izraadaas balsojushi par tp, zzs, lpp utt shitiem....
Terorists
T
Bet vai tad kādu reizi jaunībā JL mesija negribēja ar vieniem kristiešiem jau darboties.Padarbojās,padarbojās,bet bībelītes un vērtību vietā dabūja dunci pakaļā.Un nu nākamie vērtību nesēji. Šlesis jau visu laiku nes vērtības,bet nu būs atkal nakamie kas nesīs vērtības.Vai tik nav jāmeklē kādi islamisti vai budisti kas arī grib nest vērtības.
jeeliishi
j
nezinu kā ar tām partijām, kuras grib apvienoties ar "Vienotību" - varbūt viņi tiešām raušas pēc varas. taču kas attiecas uz pašu apvienību JL PS un SCP - viņiem mantkārība nepiemīt kā tāda, viņi nemācētu zagt, pat ja gribētu.
dzeris
d
Nesaprotu, beigās tur sanāks rosols ar kompotu, nekas cits.
Pensionārs
P
Labi, labi - Ždanokas "Vienotību" ļoti labi atceros! Te skaidri cauri sitas raušanās pēc varas, jo normālos apstākļos labējie ar kreisām partijām neapvienojas - tas vienkārši nav iespējams... Vienotība to dara mantkārības vadīta, nevis domājot par Latvijas tautu!
jancis
j
ļoti laba ziņa! Ja gribat savu valsti, tā ir jādara visām labējām partijām . Šeit nerunāju par zaļi oranžajām, tas n u ir skaidrs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas