Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vienotība šopavasar cer atjaunot biroja darbību Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rina
R
Paldies, organizatoriem par pasākumu.Jūs, prmoats, centāties un lai vai kā, uzsalvu esiet pelnījuši! Mazie brīnījas par tik lielu pulku lielo leļļu un pie kam, visas tik tuvu un pat aptaustāmas.Mums tik gadījās nelāgs piedzīvojums ar baltu kluci vārdā Cukuriņš , kurš izcēlās ar nelāgām manierēm. Meitiņa gribēja nofotogrāfēties kopā, bet viņš neļāva. Pieprasīja balsojuma lapiņu, kuras mums nebija. Ja godīgi, pasākuma aprasktā nemanīju fotogrāfēšanās noteikumus. Varbūt vienkārši pati palaidu tādu info garām. Visādā ziņā, manai 3-gadniecei palika zināms rūgtums no CUKURIŅA , kas gan ir tik dīvaini- saldumiņš ar rūgtumiņu.
Biswarupa
B
Paldies organizatoriem par jauku pasākumu, ptikaa gan koncerts, gan arī blakus rīkotās aktivitātes. Cerams ka nākošajā gadā arī Rīgas dome pacentīsies ņemt dalību organizēšanā lai dalībniekiem būtu lielākas (lasiet lētākas) iespējas piedalīties.Dažiem komentētājiem nezinu, kas tieši Jums neptikaa, jo mans sīcis sabildējās ne tikai ar Cukuriņu (man neko neprasīja), bet arī ar citām lellēm. Dažu brīdi gan bija kauns par labi audzinātajiem bērniem un viņu vecākiem, kuri laikam bija ieradušies no meža (pēc apģērbiem gan izskatījās labi materiāli situēti), jo lelles raustīja, dunkāja un arī kādā brīdī pat mēģināja iespārdīt Ja man kādreiz nāktos tādā strādāt, nezinu gan savu reakciju, ja kāds tā izrīkotos ar mani. Cienīsim sevi un citus, lai nesabojātu svētkus tiem, kas ir ieradušies tos izbaudīt, nevis noskatīties visatļautībā.Vēlreiz paldies organizatoriem un ceru uz tikšanos nākamajā gadā.
ddt
d
Latvijai tas nāktu par labu - Vienotība droši var "strādāt" savā birojā. Ar pilnu jaudu. Valsts pārvaldei gan viņus nedrīkst laist ne tuvumā!
Oskars
O
VIENOTĪBU gaida TP kapā !!!!!
Biroja apmeklētājs
B
Vairākas reizes bija interese par Vienotību un birojs Kaļķu ielā 28 bija ļoti piemērots,atklāts sabiedrībai un viegļi apmeklējams,ceru pirms pašvaldības vēlēšanām ar partijas progrāmu Rīgas attīstībai varēs iepazītie mūsdienīgā Latvijas vadošās partijas Birojā.
Vai Vienotībai nepietiek zagt?
V
Kāpēc Vienotības kliķes FM klusē? Atkal 3 miljonus tautas naudas Vienotības kliķe pa_irsusi..... Kas par to atbildēs krimināllikuma ietvaros? PIETIEK 18.03.2012. Latvijas valsts īpašumā esošā un tās ieceltu vadītāju kontrolētā Citadele banka turpina zaudēt ievērojamus līdzekļus, neinformējot par to sabiedrību, - kā rāda auditorfirmas KPMG nule publicētais pagājušā gada oktobrī sagruvušā brokeru uzņēmuma MF Global pilnais privātkreditoru saraksts, bankai uzņēmumā palikusi summa, kas līdzvērtīga gandrīz 3,2 miljoniem britu mārciņu (nepilni 2,7 miljoni latu). Kā zināms Pietiek, Latvijas Finanšu un kapitāla tirgus komisijas vadība darījusi visu iespējamo, lai šos zaudējumus noklusētu. 2012.03.18 16:4
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas