Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Vienotībā valdot liela neskaidrība par iespējamo tālāko darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Aptruukaas meerkju un motivaacijas ??....taa ir ,kad partiju "safabricee" tikai ar vienu meerkji- buut pie siles.... No saakta gala neesmu ticeejis nevienam sho diletantu vaardam....taada lieta,kaa tauta,valstii,kur vinji valda,vispaar nav bijusi dienas kaartiibaa.....
būtu nu beiguši LAICĪGI to tēlošanu
b
būtu nu laicīgi pārbēguši pie Zatlera tie, kas SEN JAU KĀ GRIB TO IZDARĪT un gaida tikai FORMĀLU IEMESLU :P Un noņemtos visas problemas ar turpmāko cv veidošanu :)
dddd
d
Kaut kada veida Stalinam toreiz izdevas piespiest Ulmani kapitulet, vesture atkartojas, soreiz Putinam izdevas vai nu iebiedet Zatleru ar kadu kompromatu vai ari piesolija miljardus par nodevibu, nu ko bus jadibina LATVIJAS DEOKUPACIJAS PARTIJA.
x
x
Lembergam ir japasaka ka ar tik negodigu cilveku ka Zatlers vins nestradas, ari citam partijam jasaka ka ar balsu zagli Zatleru nestradas un jaizveido stabila valdiba VIENOTIBA ZEMNIEKU SAVIENIBA, VL-TBLNNK un tie 12 godigie cilveki kas no ta aferista Zatlera grib iet prom. Putina partijas filiali SC un Zatleru tiesat par meginajumu Krievijas uzdevuma ar aferu palidzibu sagarbt varu Latvija.
Ilmārs
I
Latvijā nepieciešams likvidēt visas partijas un nodibināt tās no jauna tā, lai patiešām kopā sanāktu cilvēki ar vienādiem uzskatiem. Lai būtu normālas partijas ar normāliem nosaukumiem, pēc kuriem uzreiz būtu skadra to politiskā platforma: konservatīvie, leiboristi, sociāldemokrāti, republikāņi vai demokrāti utt. Tas viss ir tāpēc, ka Latvijā nav normālu partiju, ir kaut kādu nepolitisku interešu kopas, kas tēlo politiskas partijas, bet daudzu to pārstāvju vienīgais mērķis ir ienesīga vieta, ja izdodas uzvarēt vēlēšanās. Partiju nosaukumi, kas neatspoguļo to politikas spektru, ir vēlētāju klaja krāpšana! Kā kādas preces nosaukums, piemēram, Mākoņmaize. Ja nebūsi ēdis, nesapratīsi: tā ir rupjmaize, baltmaize vai saldskābmaize, vai kāda kūciņa?
Oskars
O
Tas tādēļ , kad DIEVS tā grib un arī tiks bargi SODĪTI , jo nedrīkst VALDĪT NEGODĪGI un MELOT .
Tauta
T
Nils Ušakovs: Saskaņas Centrs ir gatava iet koalīcijā arī bez Alfrēda Rubika vadītās sociālistu partijas biedriem.
replika
r
Tad jau koalīcijai nesanāk pat 50 balsis. :)))))
  • 0
  • 0
Metsasisu
M
DIENā valda liela neskaidrība kam tā kalpo. Vai tik nav kaut kur nomaskēts oligarhs!
patriots
p
Kauns,ka tika maza valsti ieveletie deputati nav spejigi paris nedejas sagatavoties darbam. Latviajs valsti izlaupija deputati, prezidenti, ministri, ieredni un to pasu turpina uz sodinu, tacu valsts iet boja, tauta dzivo nabadziba un pamet Latvijas valsti, bet poltiki tikai plesas, kasas, naidojas un verpj intrigas, cinas tikai par to kurs noturesies tuvak pie silaes, lai varetu pildit savas alkatigas rikles un apmierinat savu patalogisko egoismu. Latviajs valsti, pedejos 20. gados, iznicinaja sie noladetie politki.
vēl ir laiks...
v
Vai pie šīs situācijas drīzāk nav vainīgi stulbie vēlētāji?
  • 3
  • 1
Naivs jautājums
N
Izskatās, ka SC jāņem valdībā tikai tāpēc vien, ka tā ir krievu partija. Dīvaini. Vai arī Vācijas parlamentā ir turku partija? Vai Lietuvā poļu partija? Vai tautība rada priekšrocības? 30% balsu ir mazākums. Un VISS! Valdību veido tās partijas, kas spēj savākt vairākumu, un te nav svarīgi, vai tā ir krievu, nacionāļu vai oligarhu partija - demokrātijā mazākums pakļaujas vairākumam. Ja SC spēj savākt savus atbalstītājus vairākumam - lai strādā, bet ja nespēj, neko darīt - jāsēž opozīcijā. Jo cik zināms, tad Saeimā nav nekādas kvotu sistēmas, kas obligāti paredzētu vietas valdībā vienai vai otrai politiskajai partijai.
Rīdzinieks parastais
R
Vienotība man atgādina princesi uz zirņa ar savām kaprīzēm - pagājušreiz uzlika veto kopdarbam ar Nacionālo savienību, šoreiz veto - darbam kopā ar Saskaņu!
>> parastajam rīdziniekam
&
Ir būtiska atšķirība starp abām vēlēšanām - iepriekš Vienotība bija triju partiju /JL, PS un SCP/ apvienība, kur katrai partijai kopīga lēmuma pieņemšanā bija veto tiesības. Tagad Vienotība ir kļuvusi par vienu partiju, kur lēmums tiek pieņemts ar balsu vairākumu.
  • 2
  • 1
no malas
n
Tipiska latviska partija, tāpēc jau balsoju par to. Ceru, ka pēc kāda laika iemācīsies labāk par citiem slēpt savu provinciālismu.
  • 3
  • 0
cony
c
Latvija ir civilizēta,demokrātiska,kulturāla valsts un sabiedrībā nav tādas partijas,kuras iešana vai neiešana koalīcijā,valdībā būtu pasaules gals.Vienotībai gan jāuzņemas stingra vadība un kontrole ,lai iesāktais progresa kurss turpinātos nākošajos gados un vienmēr.
Interesanti
I
cik stundas katru dienu rižā sēž pie friziera un kurā laikā???
Nu moins
N
Bet tad taču baigi agri jāceļas!!!
  • 2
  • 0
sieviete
s
Katru rītu pa stundai! Kad jākrāso, tad ilgāk! Nav jau tik traki kā izskatās.
  • 5
  • 1
ksenofīls
k
Sapratne par atkārtotu nokļūšanu krievu impērijas "draudzīgajos" apkampienos nav ... emocijas...! Tikai kangariem tā var būt pieņemama!
e1
e
Esmu latvietis, taču neciešu tukšu muldēšanu un mani nebaida ne krievi , ne SC pārstāvji Saeimā un arī valdībā. Tāpēc priecāšos, ja kāds kompetents VL vai NA vai cits Nacionāli noskaņotais pastāstīs kādā veidā iespējamā valdībā, kurā 70 % pārstāvju ir par nacionālām vērtībām, viens vai trīs "Kremļa pārstāvji " var apdraudēt latviskās vērtības? Varu pieņemt un saprast, ka SC ministrs saliks labos amatos savējos, bet vai tad par to ir runa?!? Man liekas, tas ir absolūts nonsens, ka visi savus izdomātos draudus izmanto kā argumentu, bet nevienam neienāk prātā, ka pat trim ministriem valdībā tāpat kā 40 procentiem deputātu Saeimā vieniem nav pa spēkam mainīt ne Saeimas, ne valdības konceptuālo virzienu.
e1 am
e
Mēģināšu paskaidrot, kur slēpjas SC bīstamība. Visi lēmumi koalīcijā tiek pieņemti pēc konsensus'a, jeb vienprātības principa. Ja kāda partija nepiekrīt kādam no priekšlikumiem, tad tā var nobloķēt jebkura lēmuma pieņemšanu. Piemēram, ja nepieciešams pieņemt valsts budzēta likumu, tad SC par savu atbalstu tam varēs droši prasīt piem. vēlēšanu tiesības nepilsoņiem paš'valdību vēlēšanās, dividenžu izmaksu turpināšanu Parex bijušjiem īpašniekiem vai Inčukalna gāzes krātuves līguma ar Gazprom pagarināšanu. Vajadzību SC sponsoriem būs daudz. Latviskajām partijām, lai saglabātu valdību, nāksies piekāpties.. Tādejādi, lai arī neesot pārsvarā SC varēs ērti realizēt pretvalstisku politiku.
  • 6
  • 1
tas taču ir elementāri
t
Ja muļķīši vairs neparakstīsies naida kurināšanai pret cittautiešiem, tad kūdītājiem VL vairs nebūs vieta politiskajā skatuvē!!!
  • 5
  • 1
haha
h
Te var redzēt komentāru rakstītāju seju, saliek mīnusus tikai par to, ka uzdots trāpīgs jautājums.
  • 1
  • 2
e1
e
Sākumam nosauc vienu, tad varbūt noticēšu. :-)
  • 1
  • 1
Prātiņ, nāc mājās!
P
Tik daudz muļķību sarunāji, ka pat nav vērts strīdēties!
  • 2
  • 5
hm
h
Jūs tiešām gaidāt argumentētu atbildi no NA biedriem vai viņu elektorāta? Jūs esat optimists ....
  • 6
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas