Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vienotība viscerīgāk raugās uz partijām reģionos

No Vienotības partiju līderu sacītā preses konferencē pēc apvienības dibināšanas varēja secināt, ka vienīgi pret reģionālo partiju pievienošanos nevienai no trim nebūtu iebildumu.

Lūgti konkretizēt ar kurām reģionālajām partijām Vienotība vēlas runāt, Jaunā laika līdere Solvita Āboltiņa nosauca partiju Tukumā Pilsētai un novadam, Ogres novadam, Rīgas apriņķa novadu apvienību, kā arī TP tagadējo sabiedroto mēra Ulda Seska vadīto Liepājas partiju, ar kuru jau ir bijušas sarunas.

Pilsoniskā savienība vēlas Vienotībā redzēt arī Visu Latvijai, par kuru savukārt šaubas ir Sabiedrība citai politikai līderim Aigaram Štokenbergam. "Es personiski uzskatu – lai runātu par sadarbību ar Visu Latvijai ir jāredz konteksts, kādā viņi tiek uztverti Eiropā, taču Eiropā viņus diemžēl nesaprot," sacīja A.Štokenbergs.

No partiju līderu teiktā izrietēja, ka nevienam nav iebildumu pret mazpazīstamo Kristīgi demokrātisko savienību, savukārt par sociāldemokrātu ienākšanu apvienībā šaubas ir tāpēc, ka viņi bija pie varas Rīgas domē, kad tur notika kukuļošanas skandāls. A.Štokenbergs gan norādīja, ka arī sociāldemokrātos ir cilvēki, kurus viņi labprāt redzētu pievienojamies, piemēram, Ati Lejiņu. Ar TB/LNNK SCP ir gatava slēgt līgumattiecības, ja viņi varētu norobežoties no cilvēkiem, kas asociējas ar valsts nozagšanas laiku, izteicās A.Štokenbergs. Jau iepriekš skeptisks pret TB/LNNK aicināšanu Vienotībā bija arī tās bijušais biedrs Ģirts Valdis Kristovskis (PS).

Vienotībai varēs pievienoties tikai tādi politiskie spēki, kuru ienākšanu atbalstīs visas trīs partijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas