Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vienotībai jau top 10.Saeimas frakcijas nolikums

Ja kāds no _Vienotības _10.Saeimas frakcijas deputātiem tiek izslēgts, vai izstājas no frakcijas, tad viņam nekavējoties ir jānoliek Saeimas deputāta mandāts. Tā rakstīts _Vienotības _10.Saeimas frakcijas nolikuma projektā, kurš nejauši nonāca _Dienas _rokās. Līdzās minētajam priekšlikumam ar roku ir pierakstīts, ka šis ierosinājums «nav izpildāms».

Uz Vienotības nākamās Saeimas frakcijas nolikuma projekta ir vēl vairākas piezīmes rokrakstā, kuras, kā vēlāk noskaidrojās, rakstījis Dzintars Ābiķis (SCP). Viņš pats atzina, ka komisijas sēdē uz galda aizmirsis šo dokumentu, kad ieraudzīja to žurnālistu rokās.

Projektā bija izsvītrots arī priekšlikums, ka frakcijas deputāts var doties komandējumā vai pildīt citus dienesta pienākumus balsošanas laikā, kā arī neierasties uz balsošanu citu iemeslu dēļ, tikai tad, ja saņemta frakcijas priekšsēdētāja rakstiska atļauja.

Vienotības 10.Saeimas frakcijas nolikums ir viens no dokumentiem, kuru ceturtdien plāno apspriest Vienotības valde. Par dokumentu sagatavošanu atbildīgais Kārlis Šadurskis (PS) Dienai atzina, ka nevēlas to komentēt, jo «tās ir tikai pārdomas par dzīvi». Viņš arī teica, ka frakcijas nolikums ir gatavots uz Jaunā laika šīs Saeimas frakcijas nolikuma pamata. Dz.Ābiķim ir lūgts nolikuma projektu izvērtēt, ņemot vērā viņa lielo parlamentārā darba pieredzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas