Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Vienotībai" jaunajā valdībā varētu būt astoņi ministri, ZZS - pieci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Izskatas ta,ka atkal bus jadibina Nacionalo Partizanu vienibas.
mja
m
Vienotība plus Lembergs!
Mikijs
M
Valsts apzadzēji un meļi jau ir aizlidojuši miskastē, un jau pēc nedēļas miskastē blakus valsts apzadzējiem sēdēs arī glupie vēkšķētāji VL.
Jāpaciešas trīs mēneši...
J
Un tad lidos visi šie valsts apzadzēji un meļi! Tauta balsos par referendumu un ārkārtas vēlēšanām! Pārāk jau viss notiek bezkaunīgi! Fīreriņi! Direktoriņi! Mēslu vaboles! Lai kā tas nebūtu skumīgi, bet pierādījies, ka vislabākie un godīgākie Rīgas mēri, kopš bijuši, ir Rubiks un Ušakovs. Kurš spēj apšaubīt? Un tas arī izšķirs jautājumu valsts mērogā pret zagļiem!
Yol
Y
Vājprāts!
Kiki
K
Parlamentārā republikā Parlamenta priekšsēdētāja amats nav vienlīdzīgs ministra amatam - tas ir augstākais amats valstī.
Tāuntā
T
Te nu mēs redzam, ka man kā uzņēmējam bija taisnība, pieņemot lēmumu aizvākties un to realizējot. (Cik no lasītājiem uzticētu savu maciņu pieskatīt kādam no Vienotības, kamēr pats iznes miskasti?)
U
U
Tautas partijai Aizsardzības ministrija?.....
KLM
K
Nu, aptaurēta tauta. ..................................................... .......... Ja esat no šīs tautas, tad tas attiecās arī uz Jums.
ee
e
Nu,aptaurētā tauta.
debilisimo
d
kremla dzemdeetaa meligimafiozaa 4. maija rezhima kustoņi turpinas musu tautas dzishanu sveshuma un valsts attistibas totalu sabotazhu? ddd
Raitis
R
Skumji, bet fakts! žēl, ka tā notiek!
Dollija
D
Jā, un Štokijs dabūja savu tieslietu krēslu. Kaut kas traks, kā vara maitā cilvēkus. Es dombrovska vietā atkāptos. Ko tad viņi teiktu tautai, kas vēlēja par Dombrovski. Tā sačakarēt vēlēšanu rezultātus!
Jojo
J
O, Pabrikam izdomāts jauns Kāzu ģenerāļa postenis. Ministru prezidenta biedrs Latvijas prezidentūras gatavotājs, tipa jaunais , daudzsološais ārlietu ministrs Kristovskis ar prezidentūras gatavošanu ,laikam, nenodarbosies. tas ir kampēju stils. pagaidām viss ir pilnīga katastrofa.
Dollija
D
"Visu Latvijai!" (VL) ir "patriotisma monopolisti", kas ir radikāli vērsti pret citas izcelsmes Latvijas iedzīvotājiem, turklāt politiskais spēks neatbilst liberāli demokrātiskas valsts principiem. ---- Šis teikums jāatceras, kad valdībā pēc Pabrika pavēles Dombrovskis laipni ielūgs SC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas