Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

"Vienotībai" lielāki riski ir iekļaut VL-TB/LNNK valdībā, nekā atstāt to opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Kāda starpība, ko domās Austrumi vai Rietumi. Mums jābūt savai galvai uz pleciem. :@
nebruks
n
Vienotība apliksies pēc pāris mēnešiem. Letiņi atkal pierādīja, ka pārmaiņas negirb un uzticas tiem, kas pakāpušies uz svešzemju kapitāla, kas, turklāt, sen pārvērties valsts parādā, par kura atdošanas sargsuņiem Vienotība te arī implantēta. To šī pretrunīgā kokteiļa sastāvdaļas apjēgs ļoti drīz un, cerams, lielā vairumā pievienosies tiešām nacionālas politikas pārstāvjiem valdībā. Cik vēl mūs jāspīdzina, lai mēs atjēgtos un palasītu dziļāk par ēlertiāņu vai krištopanītu tekstu virsrakstiem vai inro?
nebruks
n
Tie, kas dziesmā nodēvēti par "utainajiem", bija tie, kas Krieviju postīja, sākot no 1917.gada. Ja runājam par nacionālas valts pamatlicēju attieksmi pret "utainajiem" Krievijā, tad tos, kas no 1917. līdz 1920. vien tur likvidēja vairāk kā 1200 klosterus, par "utainajiem" saukt vēl ir ļoti maigi, jo viņi bija nevainīgu cilvēku masu slepkavas. Arī tie, kas gar Ķīšezera maliņu ienāca Rīgā par tādiem pavisam drīz kļuva. Lai cik vareni tika sagrauts Reihs, Staļina "reihs" turpināja savu asiņano uzplaukumu. Ijab, tava attieksme pret no Staļina režīmā cietušajie ir vienkārši nelietīga.
nebruks
n
Pirmos mērķtiecīgākos patriotus sasiet ar "fašistiskām dziesmām" var latviski runājošs cūka. Latviešu karavīri par Tēvzemi ar dziesmām gāja cīņā un nāvē. Arī tagad par latviskas valsts ideāliem ir jācīnās kā karavīram. Un "utainos" krievi paši savā zemē ir gatavi "norakt" - visus tos liberāldemokrātus, kas Krievzemi noveduši pirmsnāves agonijā. Vai Ijabs šādu agoniju novēl arī mums, letiņiem? Riktīgi jau vecai silei vergojušie politologi nobažījušies, ka varētu zaudēt "putjovkas" klenderēt pa pasauli un dūdot "progresīvo" rietumu dūdās. Ijabam pie astes kaula tas, ka Ždanoka un SC rīt svinēs sarkano ienākšanu Rīgā, kurai sekoja latviešu izsūtīšanas un bēgšanas visos virzienos. Ijabs ir normāls NKVD tradīciju mutvārdu formā turpinātājs jeb postboļševiks. Stilīgi jau, protams.
Hohma
H
Ījab, tu ar šiem vārdiem kādu dienu aizrīsies. OK, viedokļu dažādība, bet šajā gadījumā tāds histērisks baltiem diegiem šūts pekstiņš ne viedoklis sanācis. Citi jau ir pacentušies uzskaitīt visas aplamības, tāpēc neatkārtošos.
zeltene
z
Dīvaini... . Kaut ne vienmēr piekritu politologa I.Ījaba viedoklim, vienmēr esmu viņu uzskatījusi par intelektuālu un inteliģentu cilvēku, bet te pēkšņi šāds apgalvojums - VL! dzied FAŠISTU dziesmas!!! Vai tad I.Ījabs nezina, ka VL! NEKAD, NEVIENU fašistu dziesmu nav izpildījusi? VL! jaunieši dzied LEĢIONĀRU dziesmas. Arī tā, par kuru tagad ir liela ažiotāža, ir LEĢIONĀRU dziesma. Lūdzu nejaukt! Un vēl. Manuprāt, ir tā - kamēr VL! nebija Saeimā, viņi varēja atļauties daudz ko, dziedāt kur vien vēlas un ko vien vēlas. Šobrīd situācija ir mainījusies, viņi ir deputāti, un retorikai jāmainās.
Jānis
J
buuz un citiem! Bravo! Saemā var strādāt tādi, kuri nemāk latviešu valodu augstākā līmenī 2 gab. Jā, 2 gab., Citādi nenosauksi. Un Jūs kosmopolīt un citi Rīgā, esat Latvijas nodevēji. Tāpēc jau mums ir tik šaušalīgs bezdarbs. Ījabiem ir liela alga par tautas muļķošanu. Visi vienā čupā, Kādreiz Rīga bija kārklu vāciska, krieviska, angliska . Vai Jums Ījab vēl nav apriebies līst citīem D......ā?
lno
l
Ijabu pēc komentāra par filmu Soviet story vairs neuzskatu par vērā ņemamu - papagailis:)
qwerty
q
Visu Latvijai grib mācīt skolās latviešu valodu ------------------------------------ Tad lai iet un dara to - daudzās krievu skolās trūkst labu latviešu valodas skolotāju.
Dadzis
D
Pēc Ījaba uzskata Latviešiem jo projām ir jālokās Maskavas priekšā.Visu Latvijai grib mācīt skolās latviešu valodu,jo latviešu valoda ir ļoti apdraudēta iznīcībai.Tās tautas kuras zaudē savu valodu,zaudē savu valsti..Tas Ījabam ir gluži vienalgzīgi.Visu Latvijai ,patiesi ness Latvijas karogus ar lepnumu un dzied latviešu patriotiskas dziesmas un tas Ījabu ļoti satrauc. Latviešu tauta vēlas redzēt valdībā jaunus un gudrus cilvēkus ar jaunām idejām,bet vecie turas pie saviem krēsliem ar visu varu vēl joprojām.
un
u
Kāpēc seši, nevis astoņi, jūs tak esat apvienība. Vai tā nav partneru nodevība, ko pateici komentārā?
un
u
Pilsonīt, nemētājies ar vardu "fašists".
jūras pērle
j
Ārzemju prese neklīrējas un lietas sauc īstajos vārdos; "The "All for Latvia party" is led by Raivis Dzintars, an The "All for Latvia party" is led by Raivis Dzintars, an unreconstructed neo-nazi populist. Amongst Dzintars beliefs are that the common interests of the nation have a higher value than the interests of individual people. neo-nazi populist. Amongst Dzintars beliefs are that the common interests of the nation have a higher value than the interests of individual people."
nolemtība
n
sūdi vienmēr peld pa virsu:)
Jānis Iesalnieks
J
6 VL deputātu balsojumi patiesībā ir ļoti prognozējami - saskaņā ar pārliecību, nevis politisko tirgu. Tieši no tā baidās "VL neprognozējamības" sludinātāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas