Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

"Vienotības" līderi vēlēšanās - Kristovskis, Āboltiņa, Dombrovskis, Loskutovs; vietu rezervē arī Ēlertei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas atbalstīs šo bandu?
K
Nezinu, nezinu, vai kāds normāls cilvēks atbalstīs šo bandu, kas ir pielikusi savu pirkstu pie Latvijas sagraušanas un iznīcināšanas. Ja vēl šo balto dienu Mūrniece nespēja atzīt savu vainu dienesta automašīnas ar valsts apmaksātu šoferi izmantošanu nelikumīgā savu bērnu pārvadāšanā no skolas, ja Kristovskis bija un paliek IeM raudošais ministrs, kurš iepirka neklvalitātīvus Roverus un sev glaunu Roveru ja Elerte visus šos gadu slavēja pie varas esošu, tad kas ar mums notiks turpmāk?
Neviens
N
Nekas tā nemaitā veselību, kā parlieka žults (skaudības sabrūvēta), kas saradusies tik, ka plūst ārā pa visām atverēm.
Zelma Birzniece
Z
Organizēti visi kangari,nodevēji no Tautas partija,LPP/LC,bet reitingi tomēr vāji, pat Rubiks izvilkts,kurš taču nodevis savus komunistiskos ideālus un tagad barojas Briselē pie"sapuvušo rietumu "siles ar labu apetīt Pieradis jau.
monitors
m
Vai tiešām mēs, latvieši, savas valsts nākotni uzticēsim cilēvičiem, kabanoviem, pimenoviem, agešiniem, deņisoviem... ?///To, ka SC ir ievērojams latviešu kandidātu īpatsvars, to mēs kautrīgi noklusēsim. Neminēsim ne J.Ādamsonu, ne E.Rutkovski, ne A.Strazdu, ne G.Jirgensonu, ne J.Urbanoviču. Un pats galvenais neminēsim to, ka šai partijai ir sociāla politikas ievirze, ar orientāciju uz nodokļu sloga pārdali treknā slāņa virzienā. Labāk darbosimies pēc pārbaudītas politiskās klišejas - latvieši - krievi; patrioti - kangari; savējie - svešie. Un uz vēlēšanām aizmirsīsim visas tās teorijas par sabiedrības integrāciju.
Veiksmi Vienotībai!
V
Visiem tiem, kas grasās balsot par SC, gribētu atgādināt, ka oktobrī mēs vēlēsim SAEIMU, tas ir - LIKUMDEVĒJU. Vai tiešām mēs, latvieši, savas valsts nākotni uzticēsim cilēvičiem, kabanoviem, pimenoviem, agešiniem, deņisoviem... ? Vai tāpēc, ka daļa mūsu tautiešu 20 gadus ir zaguši visu, ko vien var? Būsim paškritiski un paskatīsimies spogulī! Vai tur nav arī mūsu vaina? Esam bijuši lētticīgi un naivi, esam uzķērušies uz meistarīgi safabricētiem reklāmu klipiņiem, neesam interesējušies par politiķiem četrus gadus, bet vēlēšanu dienā pakļāvušies mirkļa iespaidam, vai arī vispār sēdējuši mājās un savu balsi esam vienkārši atdāvinājuši sazin kam. Tātad - mēs viņiem atļāvām mūs čakarēt. Šobrīd šķiet, ka daudziem atvērušās acis - par TP un LPP/LC vairs nebalsos, bet nu ir metušies otrā grāvī un paziņo, ka, lai ieriebtu lielajiem oligarhiem, balsos par SC. Te nu jāsaka - prātiņ, nāc mājās!!! Jau saimnieciskajos jautājumos viņi ir bezspēcīgi /kaut vai Rīgas Satiksmes epopeja - Bemhens vēl joprojām sēž savā beņķī/, bet te atrodas prātvēderi, kuri viņiem grib vēl uzticēt LIKUMDOŠANU!!!!! Cik gan vientiesīgam jābūt cilvēkam, lai par savu interešu aizstāvi izraudzītos, piemēram, Urbanoviču! Attopieties, latvieši!!!
Āndris
Ā
Traki ,ja augumā stiepjās bet prātā ,nē ,jāiet taču pie ārsta
!!!
!
Kristovskim Rīgā klāsies plāni, viņš ir pilnībā aplauzies līdzcilvēku acīs, tas pats ir ar Viņķeļiem. Lai tik parādās Rīgas sarakstā, uz atbalstu nav ko cerēt.
Lelle
L
Kas vainas manam nikam? Vai Tavs B ir jēdzīgāks?! Es šo niku izmantoju jau kopš bērnības, kad skolā atmiņu klades rakstījām.
AD
A
Nu, ko tu te pa Dienu ņemies. Ej uz savu času. Tūlīt būs 9. maijs. Varēsi izbļaustīties pie Pārdaugavas Monstra un varbūt arī ieraut kādu čarku.
hei
h
es gan balsošu par Ēlerti. Lai veicas.
Klementīne
K
Tikai un vienīgi par Saskaņas Centru! Un lai aizveras visādi populisti, kas uzbāžas mums virsū ar savu tā saucamo Vienotību. Jo Vienotība neko labu mums nesola, izņemot arvien dziļāku grimšanos starptautiskajos parādos. Paši redzat, kādā postā mūs iedzinis Pīļknābis ar savu uzticamo draugu Citplanetieti.
Šampēteris
Š
Pēc 17:00 šakāļu smilksti apklust - ja šajā izšķirošajā priekšvēlēšanu laikā saimnieks nemaksā par virsstundām nav droši, ka samaksā vispār.
sanbernārs
s
... un Rubiks kājām staigāja pa iekšRīgu !
Par ko balsot
P
Jasaka ir gruti izdomat par ko balsot. SC noteikti atkrit, vien redzot vinu veikumu Riga ir skaidrs, ka lielaku populistu nav, solit var daudz, bet izdarit neprot vini neko. Protams so pasu varam ari attiecinat uz SCP, JL un PS, kas ka atseviskas partijas neko isti nav paveikusas pedejos gados, ar ko varetu tagad lepoties. Bet ja salidzinam ar TP, tad nu es izvelos mazako launumu un balsoju par Vienotibu - lai gan tie pasi vecie krabji, bet vismaz latviesi. Nevaram mes atdot savu valsti krieviem tik vienkarsi! Latviesi, kas balso par krieviem laikam jau aizmirsusi ko lielie glabeji krievi musu valsti ir darijusi pedejos gadu desmitos pirms un pec neatkaribas atjaunosanas...
ha..ha
h
Kurzemnieki un rīdzinieki..jāsāk meklēt ''svītrojamās pildspalvas''!!!..vēlu veiksmi Loskutova kungam!!!..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas