Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vienotības ministri startēs vēlēšanās, ZZS pagaidām par to runā izvairīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZZS-LEMBERGA ZAGLIIGAIS GRUPEJUMS
Z
BUUTU LABI JA SIS ZAGLIIGAIS GRUPEEJUMS PAZUSTU.TAAPEEC JAU VALDIIBA KRITA ,KA VISS TIKA DARIITS ,KO LIKA SIS VENTSPILS GARIIGAIS KROPLIS.VINAM DIKTI BAILES NO CIETUMA .TAADEEL JAU NETIKA IEVEELEETS MAIZIITIS UN PAAREEJIE-JUDINS U.T.T.NEVAJAG ,TAUTA VEELEET PAR SIEM PARAZIITIEM ,LIKVIDEEJA CUKURFABRIKAS,NAUDU KO SANEEMA PAR LIKVIDEESANU KLUSU SADALIIJA SAVAA STARPAA,PAR MAZ KO ZOG VENTSPILS LILIPUTS UN MAKSAA STIPEENDIJAAS ,VEEL JAAPZOG VALSTIJ STRAADAAJOSIE.PROM VISUS CEKISTUS BRGMANUS UN ZAGLUS LEMBERGUS.
sirmais
s
Startēt jau Jūs varat,bet vai finišēsiet?
Ojārs
O
Tā būtu zvaigžņu komanda - Āboltiņa, Dombrovskis, Kristovskis, Kampars, Ēlerte, Mūrniece, Augulis... Kurš gan par to nebalsotu?
ZZS var vispār nestartēt
Z
Par viņiem neviens nevēlēs.
KLM
K
Tā vis nesakiet, jo tiek dibināta tautas kustība Par Lembergu. Tauta apvienosies, jau mēnesi iepriekš pie vēlēšanu iecirkņiem ieņems rindu lai nobalsotu par biedru Lembergu, kurš ne vēlāk kā pēc nedēļas izvedīs valsti no krīzes. Un partijas jaunais nosaukums būs PLZ - Par Lembergu Zaļu.
  • 1
  • 2
:)
:
Tie nu ir meli. Jo es gan balsoshu. Un to tu apstridet nevari.
  • 0
  • 2
Vērotājs
V
Visi atkal vienotā frontē uz priekšu!
kriminālais kampars
k
ekonomikas ministram Artim Kamparam ("Vienotība") nevajadzētu kandidēt Saeimas ārkārtas vēlēšanās, bet kandidēt uz cietumu, lai atsēdētu par savām kriminālajām darbībām valsts amatpersonu konkursos.
tio
t
vai Ģirtvaldis arī šoreiz gribēs kāpt uz augšu un būt par PM? iepriekš tak tā bija-aizsardzība noiets etaps, vajadzēja ārlietas, nu jāsper solis tālāk
:)
:
Vispar tiri no PR viedoklja tas butu interesants gajiens, ja Vienotiba te lekatu un reklametos un sistu pie savam krutim cik labi, bet ZZS pirms veleshanas piekoptu politiku, ka atzist tautas velmi neredzet esoshos ministrus utt.
alias
a
Nez vai Vienotība atkal taisās kāpt uz tā paša grābekļa un virzīt ministru posteņiem izsvītrotos kā Mūrnieci pēc pēdējām vēlēšanām?
Frenks
F
Nu, To TUKUMA plānprātiņu gan nevajadzētu ņemt sarakstā... tāpat arī Linducīti ar visiem radariem....
tukumnieks
t
Jā jā savādāk kā to kredītu atdos.
  • 2
  • 0
Nesaprotu
N
ko tā Ēlerte tur meklēs, viņa taču nav veikusi nekādas strukturālās reformas kultūras laukā. Skat, joprojām muzejos par vadītājām tup sagrabējušās padomjlaika partijas večas, kuras neko jaunu un interesantu nav spējīgas izdomāt, kā tas notiek ārzemju muzejos,Operu joprojām kūrē valsts naudas izšķērdētājs,kurš var atļauties dzīvot pa ārzemēm un tur vēl piepienīties, pieminekļu inspekcijā sēž korumpants no čekas laikiem, kurš visu Rīgas centru ir sačakarējis, pieminekļi brūk kopā visā valstī, bet nodokļu maksātāji turpina barot viņa neizglītoto radusaimi un draugus. Kad šitais bardaks beigsies?
gioo
g
kurš var pateikt pāris punktu-ko Vienotība ir izdarījusi ,lai valsts izietu no krīzes?
nekas labs
n
Tev cienitais,nav nekadas saprasanas par ko raksti un klare,tev naudu nevajag,gribi lai visi aizbrauktu prom.Tada gadijuma krava somu un brauc ar ezeliti prom atrak. 1400 darba vietu zudums Latvijai par labu Lietuvai. Flika kunga alga galigi aptumsojusi pratu Vienotibas ministriem. Nolikvideja vislabako aviacijas institutu PSRS ar ko vareja pelnit miljonus,tadad aviaciju pavisam.Ko dod pretim, tikai tuksu muldesanu. Eda Flika kunga bez sals visiem iespejamiem lidzekliem,vai valstij nav vajadziga Flika kunga nopelnita kompanijas nauda? Driz iepirksim ezelus ,lai varetu braukt uz arvaldyim. Kugniecibas,aviacijas nav ko daris?????? Konsolidesim tikai uz vecenu pensiju rekina. Vai tik tiesam cilvekiem nemaz smadzenu nav? Visas iespejamas parbaudes neko noziedzigu Flika darbiba nav atklajusi,pieprasis kompensaciju no valsts ap 40 miljonu latu.
lauksaimnieks
l
Mūsu bāleliņi jau neko citu neprot, kā dziedāt pēc citu stabules un visu iznīcināt ,kādi ir Latvijas lauki,tā tā zaļā vide vienos mošķos un nezālēs,un tos skuju kokus speciāli piebaroja ar tiem kukainīšiem, lai parādītu, re nokaltis , jāizzāģē ,eksports attīstās uz tukšiem palikušajiem mežiem.
  • 1
  • 0
ods
o
Piedalieties-būs vairāk ko svītrot
Raitis
R
Manuprāt, lai kautkas mainītos un beidzot sāktu iet uz augšu un mēs parastā tauta piedzīvotu un sajustu izaugsmi ir nepieciešams pilnīgi cits premjers un valdība bez vienotības, kura sevi ir pierādījusi piebremzējot krīzi, bet ne aktīvu darbu pie izaugsmes.
w3e
w
Hmm, jautājums, cik "vienotība" šo krīzi ir piebremzējusi. Pasaulē briest daudz smagāki pārbaudījumi par lēmanu piramīdas sabrukšanu. Latvija šo briesmu priekšā ir vēl neaizsargātāka kā 2008.gadā. Būtībā dombrovskis nav izdarījis pilnībā neko. Aizdevumu, lai cik strīdīgs viņš nebūtu, ieguva Godmanis, visu finansu politiku dombrovskim priekšā diktēja SVF, vienīgais, ko dombrovskis loloja, kaut tieši to vajadzēja griezt, bija nenormāli uzpūstais birokrātiskais aparāts. Faktiski Latvija divarpus gadus ir kāpusies atpakaļ un mēs esam vēl dziļākā caurumā, kā bijām 2008.gadā. Nestabilitāti vēl pastiprina dombrovska noorganizētā ekonomikas bēgļu straume no Latvijas uz ārvalstīm, kā arī iekšpolitiskās jukas, kuru aizsegā tiek tirgoti atlikušie Latvijas valsts uzņēmumi. Vislabākais rādītājs dombrovska krīzes "pārvarēšanai" ir 60 miljonu parāds par komunāliem maksājumiem šopavasar. Nāk rudentiņis, būs barga ziema un man šķiet, ka šoziem mēs beidzot sastapsim KRĪZI!
  • 2
  • 0
Vārds
V
Patiesībā, domājošiem cilvēkiem teiktais par 7 treknajiem gadiem bija ļoti noderīga informācija, jo viņi atcerējās īsto stāstu, saprata ka treknajiem gadiem sekos bada gadi un tiem sagatavojās, kamēr nejēgas ne tikai norija visu nopelnīto, bet arī norija no kaimiņa aizņemto.
  • 3
  • 1
KLM
K
bet ne aktīvu darbu pie izaugsmes ............................................................................... piekrītu Jums - nav solījusi 7 treknus gadus
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas