Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vienotības reitings martā noslīdējis līdz 10 %

Iedzīvotāju atbalsts apvienībai Vienotība martā noslīdējis no 17,5 līdz 10,3 procentiem, reitingos politiskajam spēkam atkāpjoties uz trešo pozīciju, liecina tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS aptauja, vēsta portāls nra.lv.

Reitingi liecina, ka Saskaņas centrs ieņem līderpozīcijas ar 19,6% iedzīvotāju atbalstu, otrajā vietā ierindojusies ZZS – 15,7%, tai seko Vienotība un nacionālā apvienība Visu Latvijai!–TB/LNNK, kuru atbalsta 5,3%.

Centra direktors Arnis Kaktiņš portālam norādīja, ka Latvijas iedzīvotāji katru partiju, protams, saista arī ar konkrētām personālijām. “Premjers nāk no Vienotības, un sabiedrības apziņā tas saistās ar varu. Cilvēki cerēja uz labām pārmaiņām, ka ātrāk izvedīs valsti no krīzes, bet tagad dominē tēmas par budžeta konsolidāciju. Protams, tos, kuri ir pie varas, ķidā pamatīgāk,” nra.lv norādīja sociologs.

“Cīņā par Latvijas finansiālo stabilitāti sabiedrība atbildību uzliek Vienotībai. ZZS runā ar sabiedrību, it kā valdībā viņi neatrastos,” savu viedokli portālam pauda politologs Valts Kalniņš.

“ZZS nepopulāro ministriju ministrus sabiedrība īpaši nepazīst un nespēj viņus vēl novērtēt. Skandālus, kas apvij Kristovski, Mūrnieci, Dombrovski, krietni lielākā mērā saista ar Vienotību,” laikrakstam skaidroja A. Kaktiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas