Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Vienotības valdes priekšsēdētāja amatam virza Āboltiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
V'\esture atkārtojas! Nu gluži kā Brežņevs - tupēs visos amatos līdz baltām botām!
experc
e
es 2 pedejas reizes esmu balsojis par Vienotibu, izsvitrojot praktiski visus deputatu kandidatus... un katru reizi jutos ka pilnigs idiots, bet citas man pienemamas iz veles nebija.. ja Aboltina paliek par V priekssedetaju, es par V nekad vairs nebalsosu.
dežavū
d
Visādiem latentajiem homiķiem tas var nepatikt, bet Āboltiņa ir masīvs spēks, kas ir, bija un būs. Dzīvojiet ar šo domu un pierodiet pie tās,
Nerunājiet par zemo reputāciju taut
N
Uzmetot acis šī paša Dienas portāla Deputātu Novērtējuma tabulai, redzēsiet, ka Āboltiņa nebūt nav tā nepopulārākā. Nebūsim naivi, ar aizkulišu spēlēm vai intrigām (sauciet kā vēlaties, no tā lietas būtība nemainās) nodarbojas visi politiķi. Tikai Āboltiņa to varbūt dara prasmīgāk nekā dažs labs cits, tāpēc tik daudz skauģu. Neesmu Vienotības fans, bet teikšu, ka zem tik bieži aprunātajiem rudajiem matiem viņai galva strādā. Kā politiķe viņa ir prasmīga, patīk kādam vai ne.
vajag citu
v
Slikta kandidatūra ar zemu reputāciju tautā, tas ir Vienotībai zaudējums.
nu gan arguments,
n
vajag citu,jā varbūt arī vajag citu,bet vai tas citais varēs,gribēs tik daudz strādāt,tik daudz izturēt,tik daudz mācīties un lietas izprast pareizi un vai varēs tik nesautīgi,savu darbu bagātīgi ziedot visas Tautas labumam.
  • 1
  • 1
ddt
d
Vienotība nav partija. Tas ir mākslīgs salikums no vairāku vietējo pusbandītisko grupējumu interešu bīdītājiem (galvenā pārstāve - intrigante Āboltiņa) un skandināvu baņķieru iztapoņām un roklaižām (galvenais pārstāvis - zicpremjers Dombrovskis) ar vienu mērķi - sagrābt un neizlaist no rokām varu, lai Latvijā realizētu prettautisku politiku. Par laimi, kā jau te minēts, šis veidojums vada savus pēdējos mēnešus. Pēc tam daudziem no viņiem nāksies arī atbildēt par sastrādāto.
ijana
i
Pārāk labi redzams, ka augstie amati šai sievietei sakāpuši galvā..žēl, bez viņas ir arī citi cilvēki, kuri varbūt pat vairāk būtu pelnījuši..man nepatīk šīs sievietes atklāti neslēptā iedomība, jā un neobjektivitāte Zatlera jautājumā. Nedomāju, ka Vienotība vinnēs, ievēlot jau tā pārāk uzbāzīgi visur priekšā izvirzošos ĀBOLTIŅU.
cony
c
Protams,ka ir ļoti daudz cilvēku,kas pelnījuši augstus amatus,bet ne pārāk daudz ir tādu,kas gatavi ļoti daudz un kompetenti strādāt,saglabāt toleranci pret citādākiem. Vienotība, Aboltiņas vadībā ir tikai palīdzējusi samērā zaļai ZRP,nostāties uz stabīla politiskās attīstības ceļa un pats līderis Zatlers ir pasargāts kā kuģis no zemūdens klinšu ietekmes.
  • 1
  • 1
Tā ir
T
Par Zatlera pazemošanu, ko smalki piekopa Āboltiņa ar jaunpupa palīdzību, viņa tagad būtu jāsoda neievēlot par valdes pr-tāju. Nudien viņa ved V pa TP un buldozera ceļu. Partijas priekšgalā nevar būt tāda divkose un intrigante. Arī Kamparu par ģenseku iebīdīt bija totāls neprāts. Sabruks tā V, ja šie tā turpinās darīties.
  • 12
  • 1
jēpīšiem
j
..mūsu priekšštāve= intrigu karaliene!!! super!!
Joks > jēpīšiem
J
Nu ko TU! Vienotība mūs ar saviem dundurovskiem, riženēm, kemperiem, rimceviciem, krumainēm izveda mūs no krīzes!!!!!!!!!!!!!!! Ar to arī visus apsveicu ! Joks.
  • 0
  • 0
to Vienotibas biedrs
t
Nu ko tad pats nedarbojies, laikam jau tomer slinkums. Bet ta ruda maita tik grebj... savu karoti. Vispar nesaprotu, ka vinu vispar ieveleja.
Vienotības biedrs
V
Tā mums vēl tikai trūka. Man nav pieņemami viņas gājieni Zatlera noēšanai un pašas dibena iebīdīšanai Saeimas spīkera krēslā. Maz trūka, ka nebūtu izmantojusi Lemberga palīdzību.Tā bija lielākā cūcībaLatvijas politikas vēsturē. Žēl, ka mūsu rindās ir tik daudz jaunpupu-kangaru, kas šādu politiku atbalsta. Tā turpinot V gaida TP liktenis.
Vienotības biedram
V
Stājies SC rindās, kāmēr nav par vēlu. Vienotību pēc Jaunā gada nonesīs dziļā opozīcijā uz neatgriešanos.
  • 7
  • 2
Par ko brīnies?
P
Vienotību arī gaida TP liktenis - politikas mēslaine.
  • 9
  • 2
to biedrs
t
Āboltiņa ir spēcīga un viņa V dara spēcīgu. šo latviešu kasīšanos jābeidz.
  • 3
  • 11
zinātkārais vēlētājs
z
kas notiek, ja par Āboltiņu nenobalso? Kas ir nākamie iespējamie kandidāti?
Pasaules gals nebūs,
P
bet mēs sabiedrība,kas atbalsta Vienotības politiski,saimniecisko Valsts vadību, būsim zaudētāji,nav viegļi atrast tik ātri piemērotu,ar lielu pieredzi,strādīgu,izturīgu,skaistu un vēl jauku sievieti.
  • 0
  • 0
frizieris
f
Skatos bildē - kas tad nu? Drogās rižā krāsa beigusies?
.................
.
Finanšu ministrs noliedz, ka IUB krēslā grib iesēdināt Bukani PIETIEK 21.11.2011. Komentāri (12) Finanšu ministrs Andris Vilks (Vienotība) sola, ka konkurss uz vakanto Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) direktora amatu nebūs tikai formalitāte, un noliedz kuluāros izskanējušo informāciju, ka šī vieta tiekot gatavota premjera Valda Dombrovska uzticības personai Sandrai Bukanei. Pietiek jau rakstīja, ka IUB ilggadējais vadītājs Andrejs Tiknuss pirms nedēļas iesniedza atlūgumu. Pēc neoficiālām ziņām, šis lēmums bija cieši saistīts ar ieilgušo AS Pasažieru vilciens pasažieru vilcienu konkursu un politisko spēku vēlmi gūt no tā "dividendes". Konkurss par 34 jaunu elektrovilcienu un septiņu dīzeļvilcienu iegādi paredz, ka kopējā vilcienu iegādes summa būs 200 miljoni eiro (140 miljoni latu). Premjera Dombrovska juridiskā padomniece un viņa ģimenes biznesa partnere Bukane esot vērsusies Satiksmes ministrijā ar jautājumiem par to, kādas vēl palikušas iespējas minētā konkursa noslēgumu apturēt, vēstīja Pietiek avoti. Pirms nedēļas, kad apstiprinājās informācija par Tiknusa atlūgumu, premjera birojā Pietiek kategoriski noliedza, ka notikušajā esot bijusi kāda Bukanes iejaukšanās vai spiediens. Oficiāli tiek apgalvots, ka Tiknusa iesniegums saistīts ar to, ka tuvojās viņa otrā pilnvaru termiņa beigas biroja vadītāja amatā. Taču saskaņā ar Pietiek ziņām Tiknuss atlūgumu iesniedzis pēc sarunas ar finanšu ministru Andri Vilku, kurš uzstādījis līdzšinējam biroja vadītājam nepieņemamus nosacījumus. Atsevišķi avoti ministrijā runā pat par atklātu spiedienu, kas izdarīts uz Tiknusu. Finanšu ministrs Vilks pirmdien Pietiek apliecināja, ka uz IUB direktora amatu tiks rīkots konkurss. Viņš noliedza spekulācijas, ka jau būtu vienošanās uz šo amatu bīdīt premjera padomnieci Bukani. „Būs konkurss, un es ceru, ka pretendenti pieteiksies. Pašā iepirkumu birojā arī ir spēcīgi cilvēki, kas var pretendēt,” teica Vilks. Bukanes atbildi, vai gatavojas piedalīties konkursā uz IUB direktora amatu, Pietiek neizdevās iegūt – viņa šonedēļ nav darbā, bet uz īsziņā uzdoto jautājumu neatbildēja.
  • 0
  • 0
Joks
J
Par kr'ajbanku. Laiks prasīt Fuktuka, LB un Dundurovska atkāpšanos! Joks.
  • 0
  • 0
gandrīz Kārlis Ulmanis,
g
tikai ar lielu demokrātijas toleranci un brunčos.Liels prieks,ka tā efektīvi, sieviete, savu darbu var veltīt visas Tautas labumam.
  • 1
  • 1
Brīnišķīgi,
B
man patīk skaistas,gudras sievietes,arī Solvitas kundze ir ne tikai laba māmiņa saviem bērniņiem,bet arī kopā ar saviem strādīgajiem,gudrajiem Vienotības partijas biedriem gūst ar vien labus panākumus,Valsts politiskajā vadībā un kopā ar ZRP,NA un iepriekšējā valdībā ar ZZS,kopīgā darbā Latvija ir nostādīta uz stabīla ekonomiskās, politiskās sistēmas attīstības ceļa.Nekādi nedraugu šantāžas,populisms un citi Latvijas mērķtiecīgi vājināšanas mēģinājumi,nevarēs jūtami ietekmēt Latvijas attīstību sabiedrības labuma virzienā.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas